Şimdi Ara

Şampiyon Lig'e Çıkıyoruz ( TH8 ) SS VE GÜNLÜK ANLATIMLI | ILK SAYFAYI OKUYUN LTFN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç gün önce açtığım konuda Şampiyon Lig'e çıkacağımı söylemiştim. Seri de detayı detayı hergün editleyecegim. Neler olup bittiğini , nekadar kupa almışım / kaybetmişim ve nasıl bir orduyla savaştığmı sizlerle paylaşacagim. Dilerseniz serimize başlayalim , takip eden herkese teşekkürler.

30 Mart Pazartesi
    Dün gece 00:00'da altın 1 liginden itibaren kasmaya başladım. Barbar - Okçu ile kristal 2'ye kadar rahatlikla %50 + 2 yıldız yapmaya çalıştım. Kendime ait bir kupa düzeni yaptım. Gerçekten çok memnunum , şuana kadar savunmalarin %70'ini kazanmış bulunmaktayim. 2200 Kupadan itibaren Balon - dalkavuk kullanmaya başladım . Kupa konusunda gayet başarılı olduğunu belirtmek isterim.Günluk kupa kaybım ise yaklaşık 30-40 arası oluyor, çok nadir bu kaybettiğim kupa sayısı. Bazen hiç kaybetmiyorum , kaybettigimin kupanin kat kat kâr'ini savaşarak aldığımi söyleyebilirim.

Savunma Günlüğüm

Şampiyon Lig'e Çıkıyoruz ( TH8 ) SS VE GÜNLÜK ANLATIMLI | ILK SAYFAYI OKUYUN LTFN
    Saldırı Günlüğüm

Köy Düzenim

Arkadaşlar , takip eden arkadaşlara teşekkür ederim ama 3140 kupaya kadar cikabildim ( TH8 ). Bundan sonrasını yapamadım neredeyse sinir hastası oldum , şuan th9'um . Full e yakında bu sefer kesin çıkacağım. Hem ek büyüm var hem de asker seviyelerim daha güçlü olacak.

Konuyu UPLAMAZSANIZ sevinirim , sorunuz varsa lütfen pm yoluyla ulasin.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 7 Mayıs 2015; 18:58:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bonuslarla iyi ganimette kasarsın. Kolay gelsin.

Takipteyim.
  • Takipteyim 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaykavuk

Bonuslarla iyi ganimette kasarsın. Kolay gelsin.

Takipteyim.

Takip ettiğiniz için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 31 Mart 2015; 0:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Takipteyim 😄

Takip ettiğiniz için teşekkurler :)

• Arkadaşlar akşam 2. günün ( Bugünün ) paylaşımıni yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 31 Mart 2015; 13:15:29 >
  • takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

takipteyim

Takip ettiğiniz için teşekkurler :) , birkaç kişinin bile takip etmesi beni mutlu ediyor ve emeğimin boşa gitmediğini görmek beni sevindiriyor

• Brnde takipteyim. Sen cikarsan bende cikabilirim sampiyona cikamazam bile ustaya cikcam sen cikarsan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Brnde takipteyim. Sen cikarsan bende cikabilirim sampiyona cikamazam bile ustaya cikcam sen cikarsan :)

Takip ettiğiniz için teşekkürler , akşama 2. günün bilgilerini konuda ss'li olarak paylaşmaya devam edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Takipteyim hocam

• Arkadaşlar 2. gün ve devamında Serinin devamını konu'yu editleyerek değil de yeni bir cevap atarak devam etmeyi düşünüyorum, konuyu editlemememin sebebi resimleri yeni bir cevap atarak koymak istemiyorum çünkü yazı ve resimler ayrı gözüküyor olacak.

Öneri ve tavsiyelerinize açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 31 Mart 2015; 17:41:15 >
  • Takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Takipteyim

Arkadaşlar genel olarak söylüyorum , bugün gece 00:00 gibi 2. gün gelecek. Geç olduğunu biliyorum kusura bakmayin bu aralar biraz yoğunum

Herkese teşekkürler

• 31 Mart 2015 ( 2. Gün )

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün hem iyi hem kötü geçti diyebilirim . Rakip bulmakta bugün biraz zorlandım ve aşırı derecede kupa kaybettim. Lakin kaybettigim kupaları geri aldım . bugün acayip zor rakipler geldi , köyüm savunacak kadar gücü dayanmadi . Herneyse bugün 2 adet Th10 . 6 adet kadar Th9 a saldırı yaptım. 20 kupa falan da savunmadan aldım. Şuan 2449 kupadayiz , bu gece ustaya çıkmayı planlıyorum. Ganimet durumum ise pek iyi değil okcuyla koy binasi yıkarak bonus kasmayi denedim fakat dışarıda hiç köy binası bulamadım. Suanlik napacagimi bende bilmiyorum altın'la zaten sadece duvar basiyorum, iksire yönelmeye çalışıyorum. Oluşturdugum ordular bayağı maliyetli oluyor. Gowipe olsun , balon-dalkavuk olsun .

Bugün fazla ilgilenemeyip az yazdığımin farkındayim , kusura bakmayin daha fazla savaş yapıp uzun yazmak isterdim ama bu hafta biraz yoğunum :) Hepinize teşekkür ediyorum. Öneri ve tavsiyelerinize herzaman açığım

Saldırı Günlügüm

Savunma Günlüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 31 Mart 2015; 22:10:32 >

• 2600 sonrasını heyecanla bekliyor olacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 02K4NKsK

2600 sonrasını heyecanla bekliyor olacağım :)

Takip ettiğiniz için teşekkürler :) , şuan 2501 kupadayim. Yarına Usta Lig'te olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 1 Nisan 2015; 2:51:25 >
  • Çok büyük bi sabır gerekiyor bakalım nerde pes ediceksiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Çok büyük bi sabır gerekiyor bakalım nerde pes ediceksiniz .

Sabırlı adamımdır hocam . Sabredebileceğime inanıyorum :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.