Şimdi Ara

Samatyada Balık Restoranı Tavsiyesi ACİL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın kız arkadaşımın ablası ile tanışıp, balık yicez samatyada şöyle 70 liraya 4 kişi çıkabilceğim bi yer varmı hani aşırı pahalı olmayan, balıkları lezzetli ?

• quote:

Samatyada değilde Odabaşında güzel bi yer var bildiğim. Ahmet vefik paşa caddesinde.

https://maps.google.com...P8YHQDw&ved=0CC0Q8gEwAA

Odabaşı camiisinin karşısında.
    Peki hocam bi sorum olucak, 4 kişi'nin yediği 1 porsiyon balıktan işte meze, içecek vs vs toplamında 70 80 lirayı geçmez diymi normal bi balık restorantından bahsedıyorum tabi.
  • balık restoranları geçirir genelde illa balık mı?
  • Geçiriceklerını bildiklerim için telaş yaptım boyle, neymış balık çekmiş canı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Geçiriceklerını bildiklerim için telaş yaptım boyle, neymış balık çekmiş canı...

Hocam ben seni uyarmış olayım bunlar sana şimdiden "geçirmeye başlamışlar" sakın hakaret algılama.Ama baksana yok cani çekmiş falan.Sen erkeksin ağırlığını koy bu işi yürüt ipleri eline al benden tavsiye.Yoksa ilerde çok başın ağrır.Kaldı ki sevgilin olsa neyse bir de ablası için daha neler.Kendini ezdirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben seni uyarmış olayım bunlar sana şimdiden "geçirmeye başlamışlar" sakın hakaret algılama.Ama baksana yok cani çekmiş falan.Sen erkeksin ağırlığını koy bu işi yürüt ipleri eline al benden tavsiye.Yoksa ilerde çok başın ağrır.Kaldı ki sevgilin olsa neyse bir de ablası için daha neler.Kendini ezdirme
    Hocam hani öyle bi kız değil inan bana onu şunu bunu isteyen ablası yalvaçta yaşıyor ordada balık ekmek yokmuş, kıza canım balık ekmek çekti demiş olay o yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda baklavacı tavsiyesi?
    10 yıl önce açıldı
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oturup porsiyon balık yerseniz 4 kişi 70-80 i rahat geçer,ama balık ekmek olursa sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.