Şimdi Ara

Salih Uçan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: he_man

[DHTUBE=https://www.youtube.com/ watch?v=dpTnWVt3DDg]

güçsüz olduğu için şut atamadığını düşünüyosan videonun ilk başında yaradana sığınıp sol ayağıyla attığı şut var.

birde salihi değerlendirirken şu gözden kaçıyo, bu yeteneklere sahip salih eksiklerini tamamlasa Fenerbahçe onu kadrosunda tutamaz.
    yani sen istiyosun ki o kontrolün üstüne ayağının üstüyle 90 a da vursun, yahu onu TR de sneijder dahil kim yapabiliyo da salihten bekliyosun

o işi zidane bey yapıyodu birtek

Tamam da hocam bir işi mükemmel yapıp diğerini hiç yapamayınca da bir işe yaramıyor işte, Volkan Şen gibi yani. Birini 100'lük yaparken diğerini 0 değil en az 50'lik yapacak ki oyuna katkısı olsun.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Estetetik gerçekten ronaldinhonun bi top kontrolü vardı yüksekten gelen topu kuş gibi yere konduruyordu onu anımsattı.

Hareketin sonrasında gol pasını da yapsa bugün kimse salihi tartışıyor olmaz zaten.

Düzenli Oynaması lazım futbolcunun bizimkiler genç diyip 25-26ya kadar forma yüzü göstermiyor sonra olgun bir futbol oynamasını bekliyoruz futbolcudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 7 Ocak 2017; 12:35:54 >
  • Salih teknik açıdan fazlasıyla yeterli bizim lig için.

Ona fizik lazım. Hollanda liginden bi takım istese ve kiralasak iyi olur aslında. Orada iş yapar gibime geliyor.
    Kariyerine sağ bek olarak başlamış, zirve performansını ön liberoda vermiş bir oyuncu kadar savunma yapmasını beklemek saçmalık olur. Keza Ozan'dan da Salih'deki oyun vizyonu,yaratıcılık ve tekniği beklemek hayalcilik olur.(Geçen sene Perreira'nın yapmaya çalıştığı gibi) Salih'in yapması gereken profesyonel yaşamına dikkat ederek fiziğini geliştirmek ve akan oyun içinde daha aktif bir rol üstlenmek.Maç boyu 11-12 km yapması lazım, hırslanması lazım. Bunu yapabilecek şansı bulabilecek mi sanmıyorum. Advocaat'ın oyun planında yer aldığını düşünmüyorum.

Salih'in bugün bu kadar kötü olmasında en önemli etken yanlış kariyer tercihleri oldu.20 yaşında Roma'ya kiralık gitme fikrini kim soktuysa aklına bilmiyorum büyük hata etti.Enes Ünal gibi bir yol izlemeliydi

2. Şansı ise Apo hoca ve Başakşehir'in duruma el atması olur.
  • Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    Sen Ekici'nin 8 oynayabileceğini mi düşünüyorsun? Mevcut haliyle oynayamaz temposunu 2 kat arttırması gerek.Kaçak güreşmek,topsuz oyunda oynama konusunda Ekici Salih'ten bile beter. Durumun vahametini sen düşün.Ekici gelirse 10 oynar.Topal-Souza'yı bozmaz hoca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Sen Ekici'nin 8 oynayabileceğini mi düşünüyorsun? Mevcut haliyle oynayamaz temposunu 2 kat arttırması gerek.Kaçak güreşmek,topsuz oyunda oynama konusunda Ekici Salih'ten bile beter. Durumun vahametini sen düşün.Ekici gelirse 10 oynar.Topal-Souza'yı bozmaz hoca.

Ekici 8 oynar mı derken?

Ekici Trabzonda da Almanyada da hep 8 oynadı zaten. Mevkisi 8. Şöyle top ayağına biraz yakışan adamları 10 yapıp bitirmekten usanmadi taraftarlar. 10 oynamaya çalışan Oğuzhanin halini görüyoruz.

Ekici sandığınız gibi çıt kırıldim bi adam değil. Manuel Fernandes tarzı sert bi orta saha
  • Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    Yav dalga mı geçiyorsun.Adam sahadan siliniyor her maç neresi güçlü.Benim için 8 tanımı Emre, Galatasaray'daki ilk 2 sezonunda Selçuk.Ekici'nin max temposu Selçuk'un ölü hali kadar.He gelir çok çalışır arttırır orası ayrı.Bir emre kadar olamasa da (Türk futbol tarihinin en iyi orta sahası) Selçuk kadar etkili olabilir.
  • Çok yetenekli ama yeteneğinin hiç bir zaman en iyi şekilde kullanamayacak futbolcu kendisi. Katar Arap liginde falan Omar Abdullah gibi gol asist kralı olabilir...

Nedeni ise bir futbolcu için çok hantal miskin yavaş ağır... Hangi sıfatı koyarsan koy Salih için sırıtmıyor, hızı geçtim biraz çabuk olabilse bizim ligde de iş yapabilir ama yok, ben böyle harika yetenekleri olduğu halde kullanmak için fiziki açıdan kendini geliştiremeyen birini az gördüm.
    ya salih madem kas yapamıyosun yağlan bari, bak ozan tufana tosun gibi
  • salih şu an Fenerbahçe topçusu değil önce bunu anlamamız gerekiyor fiziği yerlerde sürünüyor Türkiye liginde oynayacaksan biraz fizikli olman gerekiyor bizim salih tüğ gibi üflesen yerde Alper kadar süratli ve çevikte olmadığı için forma bulamıyor umarım kendine biraz bakmıştır da ligin ikinci devresinde izleyebiliriz
  • Salih anca hollandada fln parlar.Aykut zamanı uefa da attığı golün ekmeğini yiyor hala
  • salih en iyi döneminde roma'ya gitti.
    italya'ya gitmeyip kalsaydı o gazla üstüne bişiler koyardı, kimbilir alex'ten sonra 10 numarayı bile giyerdi belki.
    ama gitti, kendini yetiştiremedi. geri gönderildi. ve olduğu yerde sayıyor hala.
    bence FB'nin futbolcusu değil malesef artık...
  • Hasan ali ne güzel vücut çalışıyor fizik olarak kendini yukarılara çekmiş.Salihte biraz örnek alsa oda çalışsa formayı alabilir ama yıllardır üstüne hiçbir şey koymadı.İş futbolcuda bitiyor çalışırsa başarılı olur kendini geliştiremezse yok olmaya mahkum.
  • 2019'a kadar FB'nin kölesi olacak oyuncu. Mehmet Ekici ile flört edip Salih'i düşünmemek demek Salih ile yönetimden birinin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor acaba diye akla soru getirmiyor değil.

Bu çocuğun serbest kalma bedeli 15M euro. Selçuk İnan'ın yerine takımımda görmek istediğim ve aslen Galatasaraylı bi futbolcudur kendisi. Belki 2019'da serbest kalırsa o zaman deneriz Salih, o zamana kadar kendine iyi bak.
  • Valla şu haliyle yarım sezon bizim takımda oynamadı. Yerine Topal oynadı Alper ortada oynadı Volkan Şen'in bir diğer versiyonu oynadı.

Haftaya 11'de başlatmasında hatta 18'e almasında takıntılı bir adam olduğunu kanıtlasın Advocaat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.