bu bisiklet hakkında bilgim yok ama ng650 alıcam bende onu öneren arkadaşlar varmı?
dağ bisikleti mi arıyorsun hocam ?
yol bisikleti ise xrs300 gerçekten güzel büyük ihtimalle alıcam anında hız yapıyor süper bir bisiklet
quote:
Orijinalden alıntı: gangnamstyle
quote:
Orijinalden alıntı: Atkiuv
quote:
Orijinalden alıntı: gangnamstyle
bu bisiklet hakkında bilgim yok ama ng650 alıcam bende onu öneren arkadaşlar varmı?
dağ bisikleti mi arıyorsun hocam ?
yol bisikleti ise xrs300 gerçekten güzel büyük ihtimalle alıcam anında hız yapıyor süper bir bisiklet
hocam dağ bisikleti diyemem ama ben bunu yoldada kullanıcam dağdada ovadada çimendede asfalttada mahalledede genelde heryerde kullanıcam maksimum 500 tl lik bütçem var varsa öneriniz söyleyin
Salcano EFES 26 D olabilir bir bak istersen
Bisikletin kadrosu da maşası da çelik. Vites sisteminin modeli düşük. Daha önce kullanan veya alan da görmedim. Pek iyi gibi durmuyor.
Ayrıca Salcano Efes sakın almayın. NG650 çok iyi olmamasına rağmen Efes'ten kat kat iyidir.
Ben xrs 300 almıştım yol bisikleti deneyimi kazanmak için işimi gördü sonrada sattım. Kış geliyor diye şuan mtb alıcam birdahaki yaz başı daha üst seviye bir yol bisikleti alıcam. Bence xrs 300 yerine başka modellere yönelin
Gördüğüm en saçma yol bisikleti. Yol bisikleti pahalıdır, cebinizde 2500 TL koymadan başlamayın. Yalnızca bisiklet için en az iki bin lira gerekiyor. Carraro Prizma şehir bisikleti alman hayrına olacaktır.