Şimdi Ara

Salcano xrs300 Bisiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salcano xrs300 önerir misiniz ?

Salcano xrs300 Bisiklet Tavsiyesi

TİP : 700C YOL 14 VİTES
    KADRO : HI-TEN
    MAŞA : HI-TEN
    ARKA VİTES : SHIMANO RD-2300
    VİTES KOLU : SHIMANO A050 14 VİTES
    FREN TAKIMI : CALIPER FREN
    GİDON BOĞAZI : ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM
    JANT : SALCANO RACE 02 700C
    LASTİK : SALCANO XRS SERİSİ 700CX23
    KADRO ÖLÇÜSÜ : 17"-19"-21"

• quote:

Orijinalden alıntı: gangnamstyle

bu bisiklet hakkında bilgim yok ama ng650 alıcam bende onu öneren arkadaşlar varmı?

dağ bisikleti mi arıyorsun hocam ?

yol bisikleti ise xrs300 gerçekten güzel büyük ihtimalle alıcam anında hız yapıyor süper bir bisiklet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

quote:

bu bisiklet hakkında bilgim yok ama ng650 alıcam bende onu öneren arkadaşlar varmı?

dağ bisikleti mi arıyorsun hocam ?

yol bisikleti ise xrs300 gerçekten güzel büyük ihtimalle alıcam anında hız yapıyor süper bir bisiklet

hocam dağ bisikleti diyemem ama ben bunu yoldada kullanıcam dağdada ovadada çimendede asfalttada mahalledede genelde heryerde kullanıcam maksimum 500 tl lik bütçem var varsa öneriniz söyleyin

Salcano EFES 26 D olabilir bir bak istersen

• Bisikletin kadrosu da maşası da çelik. Vites sisteminin modeli düşük. Daha önce kullanan veya alan da görmedim. Pek iyi gibi durmuyor.

Ayrıca Salcano Efes sakın almayın. NG650 çok iyi olmamasına rağmen Efes'ten kat kat iyidir.
  • Ben xrs 300 almıştım yol bisikleti deneyimi kazanmak için işimi gördü sonrada sattım. Kış geliyor diye şuan mtb alıcam birdahaki yaz başı daha üst seviye bir yol bisikleti alıcam. Bence xrs 300 yerine başka modellere yönelin
  • Gördüğüm en saçma yol bisikleti. Yol bisikleti pahalıdır, cebinizde 2500 TL koymadan başlamayın. Yalnızca bisiklet için en az iki bin lira gerekiyor. Carraro Prizma şehir bisikleti alman hayrına olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mtb tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.