Şimdi Ara

Salaş kıyafetler nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bayadır arıyorum bu tarz kıyafetler fakat bulamadım.İstanbulda bulabilecegim yer varmı özellikle elinde gitar olanın üzerindeki çok hoşuma gitti
     Salaş kıyafetler nerden bulabilirim? Salaş kıyafetler nerden bulabilirim?

• özenti salaş olmak istersen mağazaların saçma sapan trendleri oluyor onları takip et denk gelirsin hea ama gerçek olmak istiyorum diyorsan ki salaş kıyafet arayan birinin gerçekten salaş ruhuna bürenebileceğini sanmıyorum, benim gibi temiz-pis, güzel-çirkin diye kıyafetleri ayırt etmeden giyeceksin 2 hafta boyunca, delikanlı bi kirleneceksin, saçların yağlı olacak öyle her gün banyo yapmak yok...neyse zaten muhtemelen suya basınca bütün gününün kahrolduğunu düşünen tiplerdensindir, hiç kasma
  • pull n bear
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

özenti salaş olmak istersen mağazaların saçma sapan trendleri oluyor onları takip et denk gelirsin hea ama gerçek olmak istiyorum diyorsan ki salaş kıyafet arayan birinin gerçekten salaş ruhuna bürenebileceğini sanmıyorum, benim gibi temiz-pis, güzel-çirkin diye kıyafetleri ayırt etmeden giyeceksin 2 hafta boyunca, delikanlı bi kirleneceksin, saçların yağlı olacak öyle her gün banyo yapmak yok...neyse zaten muhtemelen suya basınca bütün gününün kahrolduğunu düşünen tiplerdensindir, hiç kasma

Adam nasıl boka bulanırım diye sormamış. Bu tarzi nasil yaparim diye sormuş

Saçlar yağlı olacak diyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

quote:

özenti salaş olmak istersen mağazaların saçma sapan trendleri oluyor onları takip et denk gelirsin hea ama gerçek olmak istiyorum diyorsan ki salaş kıyafet arayan birinin gerçekten salaş ruhuna bürenebileceğini sanmıyorum, benim gibi temiz-pis, güzel-çirkin diye kıyafetleri ayırt etmeden giyeceksin 2 hafta boyunca, delikanlı bi kirleneceksin, saçların yağlı olacak öyle her gün banyo yapmak yok...neyse zaten muhtemelen suya basınca bütün gününün kahrolduğunu düşünen tiplerdensindir, hiç kasma

Adam nasıl boka bulanırım diye sormamış. Bu tarzi nasil yaparim diye sormuş

Saçlar yağlı olacak diyor...

yüzde yüz temiz olmaya çalışmanın kasıntılık olacağı gibi, boka bulanıp yüzde yüz kirli olmak da aynı derecede kasıntılık olup salaş tarzına uymayacaktır.

• quote:

Ben salaş tarzını yanlıs anlamıs o zaman.Söyle düzelteyim üzerimde dar olmayacak bol duran rahat bir giyim şekli.Ben kirli olmaya calısmıyorum.Ayrıca suya bassam ayakkabım temizlenir 4 yıllık converslerimle geziyorum:) Sadece hosuma gittiginden bir kaç parca almak istedim özellikle gitar calanınki.

@vicuna teşekkürler bakıcagım oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor4in -- 20 Nisan 2013; 13:02:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu Kazağı Nereden Bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Çakma AYAKKABI İZMİRDE NERDE
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.