Şimdi Ara

SALAKLIK MI YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • knight online oyununu cok metettiler bende oynamaya karar verdim, arkadasta varmis cd si yarin getireyim dedi bende ok dedim ama simdi dayanamayip indiriyom.330mb

kotaliyim sizce salaklik mi ettim (gecen aygi konta kullanimi 1.86 gb..(biraz da buna guvendim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 3 Aralık 2005, 19:32:00 >

• hangisinin sistem, hızlı olduğunu bilmek istiyom mu ne öle bişey işte

doğru demişin p990 hızını sormuşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meçhul gazi -- 3 Aralık 2005, 18:20:24 >
  • salak kafa ama kesin 20. level e gelirim bu gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 3 Aralık 2005, 19:32:52 >
  • up
  • Hehe Knight Eskidi Bea Kim demişse Halt etmiş ßen Oyunun En eskiLerindendim Cok uzun zamandır Oynamıorum MU-ONLİNE CIKTIKTAN sonra Tartışmam
  • 35 lvl acc var vereyim sana makul fiyattan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

35 lvl acc var vereyim sana makul fiyattan

zaten arkadas 40 lvl belesten verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

35 lvl acc var vereyim sana makul fiyattan

zaten arkadas 40 lvl belesten verdi

40 levele geLmek zor değiL ki

• boş iş başka birşey değil..
  • knight sarmadı beni ragnarok online oynuyorum. 63 ve 56. level 2 karakterim var.
  • bendede lv 81 hunter 69 prist war /gg
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

knight online oyununu cok metettiler bende oynamaya karar verdim, arkadasta varmis cd si yarin getireyim dedi bende ok dedim ama simdi dayanamayip indiriyom.330mb

kotaliyim sizce salaklik mi ettim (gecen aygi konta kullanimi 1.86 gb..(biraz da buna guvendim)

ulen nasıl değiştirirsin bu mesajı uyanık adama bak seni gidi çekecem bak kulağını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.