Şimdi Ara

Salah gelecek sezon aynı performansı göstermez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbolda ara da bir yıllık böyle büyük sıçrayış yaşayan topçular çıkıyor ama çoğunlukla bir sonraki yıl aynı performansı veremiyor örneğin Harry Kane geçen sezon en fazla gol atan oyuncuydu Salah kadar olmasada ona yakın performans gösterdi ama bu sezon ortada yok şahsen ben Salah'in gelecek sezonlarda bu performansinin kalacağıni sanmıyorum iyi günler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Kane bu sene ortada yok??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 golü var olum adamın geçen senede 29 attı napsın her sene 50 tane mi atsın ortada olmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

28 golü var olum adamın geçen senede 29 attı napsın her sene 50 tane mi atsın ortada olmak için
    Tamam saçma bir konuydu saçmaladım haklısınız kusura bakmayın

• Neden bizim millet genellikle Messi/Ronaldo harici futbolcuları ''sezonluk balon'' olarak nitelendirir hiç anlamam. Salah dediğimiz adam bu sezon kariyer zirvesini gösterdi, muhteşem oynadı orası tamam ama ''geçen sene ortalarda yoktu'' gibi bir durum yok.

Serie A gibi zorlu bir ligde 31 maçta 15 gol 13 asist yapmış geçen sezon, ondan önceki sezon da 34 maçta 14 gol 8 asist. Bakıldığı zaman 3 sezondur performansı her geçen sezon daha da artmış ve bunu da Premier Lig ve Serie A gibi kofti olmayan liglerde yapmış.

Salah için takım tercihi de önemli, önümüzdeki sezon da Liverpool'da kalırsa buna benzer bir performans gösterir zira Liverpool'un şu anda oynadığı sistem tam Salah'lık. Real Madrid'e falan giderse ne yapacağını ben de merak ediyorum açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Neden bizim millet genellikle Messi/Ronaldo harici futbolcuları ''sezonluk balon'' olarak nitelendirir hiç anlamam. Salah dediğimiz adam bu sezon kariyer zirvesini gösterdi, muhteşem oynadı orası tamam ama ''geçen sene ortalarda yoktu'' gibi bir durum yok.

Serie A gibi zorlu bir ligde 31 maçta 15 gol 13 asist yapmış geçen sezon, ondan önceki sezon da 34 maçta 14 gol 8 asist. Bakıldığı zaman 3 sezondur performansı her geçen sezon daha da artmış ve bunu da Premier Lig ve Serie A gibi kofti olmayan liglerde yapmış.

Salah için takım tercihi de önemli, önümüzdeki sezon da Liverpool'da kalırsa buna benzer bir performans gösterir zira Liverpool'un şu anda oynadığı sistem tam Salah'lık. Real Madrid'e falan giderse ne yapacağını ben de merak ediyorum açıkçası
    Haklısın saçmalamadım biraz

• Kane bu sene ortada yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan troll fazla kafanıza takmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.