Şimdi Ara

Sakın Sony marka cep telefonu almayın... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 gunluk cihazimi kvkya verdim. 20 iş gunu gecti halen sonuc yok. Ben sony kadar musteriye ilgisiz baska firma gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

bosuna burda derdini paylasma . taslarlar hocam hic kendini yorma. bende ayni hatayi yaptim zamaninda aldigim xperia z2 nin sorunlarini yazdim benim ne yalanciligim ne sahtekarligim 2007 de acilmis hesabimin ne fakeligi kaldi. burada asiri sony fanlari var. bizim turk milletimiz gencligimiz malesef bir markanin karsiliksiz bedelsiz kølesi olmus durumda. sadece bir markanin degil. Allah akil fikir versin. Sikayetvar sitesine yazin sikayetlerinizi mumkunse buraya gelip telefonu øvun heryerini methedin. size baba diyesi gelir bunlarin.

%100 haklısın hocam millet sanki bizde suç varmış gibi görüyor bugün bayiye gittim bir tane müşteri vardı ekranı çıkmış adamlar şanslık diyor bugün telimi alacaktım yaptırmaktan vazgeçtim bana 1193 tl masraf çıkardıkları için ürün zaten 1100 tl servisten bir adam gelmiş benim teli getirmemiş ama eli sony tellerle doluydu yani bir tek ben kazık yememişim adama fırça attım bu kadar dandik bir ürün olmaz diye kalkmış bana edebiyat yapıyor ürünü övüyor resmen dalga geçiyorlar yarın ürünü alıp buraya resmini atacağım sonrada şikayet vara yaşadığım olayları anlatacağım bizim millet kazık yemeye alışmış onun için överler

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

6 gunluk cihazimi kvkya verdim. 20 iş gunu gecti halen sonuc yok. Ben sony kadar musteriye ilgisiz baska firma gormedim

geçmiş olsun hocam bu ülkede garanti sadece şatışa kadardır zaten ayıplı ürün satıp milleti kazıklıyorlar birde servislerde süründürüyorlar ben bundan sonra yurtdışından tel alırım sonyden hele tırnak makası bile almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: katamaran2030

quote:

6 gunluk cihazimi kvkya verdim. 20 iş gunu gecti halen sonuc yok. Ben sony kadar musteriye ilgisiz baska firma gormedim

geçmiş olsun hocam bu ülkede garanti sadece şatışa kadardır zaten ayıplı ürün satıp milleti kazıklıyorlar birde servislerde süründürüyorlar ben bundan sonra yurtdışından tel alırım sonyden hele tırnak makası bile almam

Şerefsiz devletin şerefsizlik abidesi gümrük yasaklari olmasa ne sony tr ne lg tr ne de samsung trye para kaptirmam çinden 200 dolara super bi telefon alirim sıkıntısız kullanirim. İnan zopo alip zopoya gonderseydim çine şimdiye gelmişti bile. Bu adamlar böyle vizyonsuz. Allah bizi bu adamlara mecbur birakanlarin belasini versin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katamaran2030

quote:

Şerefsiz devletin şerefsizlik abidesi gümrük yasaklari olmasa ne sony tr ne lg tr ne de samsung trye para kaptirmam çinden 200 dolara super bi telefon alirim sıkıntısız kullanirim. İnan zopo alip zopoya gonderseydim çine şimdiye gelmişti bile. Bu adamlar böyle vizyonsuz. Allah bizi bu adamlara mecbur birakanlarin belasini versin

Tüketiciyi koruma yasası var ama kağıt Üzerinde Mağazalar her Türlü üçkağıtçılığı yapıyor denetleyen yok belki servis Görmüş bir ürünü Sıfır diye sana Satıyor haberin bile olmaz aldığım firmada Arızalı tel aşırı derecede fazla milleti resmen dolandırıyorlar bunuda yasal yollarla yapıyorlar sonrada diyoruz ki bu ülke neden düzelmiyor vatandaş birbirini kazıklarsa bu ülke gitse gitse yok olmaya gider vaziyet onu gösteriyor

• Sony, çöp. Kvk ve teleservice oldugu surece adam olamaz. Yillar once de batti zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

bosuna burda derdini paylasma . taslarlar hocam hic kendini yorma. bende ayni hatayi yaptim zamaninda aldigim xperia z2 nin sorunlarini yazdim benim ne yalanciligim ne sahtekarligim 2007 de acilmis hesabimin ne fakeligi kaldi. burada asiri sony fanlari var. bizim turk milletimiz gencligimiz malesef bir markanin karsiliksiz bedelsiz kølesi olmus durumda. sadece bir markanin degil. Allah akil fikir versin. Sikayetvar sitesine yazin sikayetlerinizi mumkunse buraya gelip telefonu øvun heryerini methedin. size baba diyesi gelir bunlarin.

size gelen cihaz eyer sorunluysa markayı karalamanın bi anlamı yok . sony dediğin marka sen kötü dediğin zaman kötü olmuyor malesef her telefonda sorun olur o zaman senin mantığına göre her marka 5 para etmez .fan ne dir onu bile bilmem açıkcası . ben sadece kaliteden bahsediyorum . Tabi anlayabilene . !

Benim aldigim seride sony bile aciklama yapip hatalari kabul rtmmetmisti fakat bazi gerzekler gene beni suclamisti neden cikar cikmaz aliyormusum diye. Vay efendim 4 k cekip napicaksin diywmdnler oldu. Sicaksa cesmw yika sikayet etme diyenler oldu. Velhasil kelam umutla aldigim telefonun tum serisi bozuk oldugunu ogrenince ayipli urun oldugundan iade ettim. Sonyde bunu gorduki 6 ay snra gelicek olan tlf 4.5 ay snra geldi :).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.