Şimdi Ara

Sakatlar gelince...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu oyunun yarısını bile oynayamayız. Nedendir bilinmez souza da topal da oynamak zorunda olduğu için kısır futbola geri döneriz. Tripli van persie de takımın tüm huzurunu kaçırır. Tek artı olabilecek volkan şen olur. O yüzden yükselen bir grafik beklemesin kimse.



  • Ben Volkan Şen'i 3-5-2'de nasıl göreceğiz onu merak ediyorum
  • M1R4C kullanıcısına yanıt
    Volkan Şen in bu taktikte yeri yok maalesef.
  • volkan şen çöp bi adam kupa topçusu olur fenerde anca.
    gökhan volkan şen şener hak hepsi dan dun oynuyolardı ortayı açak da biri elbet vurur zihniyetinde bakmadan etmeden. dün gördük van der wiel ders verdi resmen.
  • Dün akşam Monaco hücumunda 3 lü savunmanın tek çizgi halinde geri geri gitmesine anlam veremedim.

    Falcao Souza ve Ozan'ın arkasında topla buluştu. Sağdan ve soldan birer Monacolu ileri gidiyor, ama bunların kademeleri Hasan Ali ve Wiel yerinde. Sadece Falcao ve 3lü savunma karşı karşıya kaldı. Ama hala 3lü savunma aynı hizada geri geri gidiyor. Bu pozisyonda o 3lüden birinin Falcao'ya basması gerekmez miydi?
    İtalya'nın maçlarında böyle bir pozisyonda 3 savunmacının da aynı hizada geri geri gittiğini görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EneSerhat kullanıcısına yanıt
    Güzel yakalamışsın hocam. Taktik olarak, 3 lü savunma sadece rakibin sırtı dönükken pres yapıp top kapmaya çalıştı. Onun dışında, rakip kaleyi önüne aldığında hattı koruyarak araya adam kaçmasını - çalım yemeyi engellemeye çalıştılar. Taktiksel olarak rakip yüzü kaleye dönük topla buluştuğunda o kişiyi durdurma görevi orta sahaya verilmiş. Defansımızı çok başarılı buldum dün gece. Skrtel çok güzel yönetiyo defans çizgisini. Kjaer çok rahat, kendi topuna konsantre oynadı onun sayesinde. Neustadter uzak köşede kaldığı için çok net inceleyemedim ama güzel bi defans 3lümüz olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.