Şimdi Ara

sakarya üniversitesi uzaktan eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.2.yerleştirmelerde sakarya üniversitesi ya da ankara üniversitesi uzaktan eğitim bilgisiyar programcılığı 2 yıllık yazmayı dusunuyorum.fakat şöyle bir nokta var.liseden sözel çıkışlıyım.
    uzaktan eğitim programlarında bolum aranıyor mu ? tercih edeceğim bolum say-1.say-1 puanım 180 sakarya üniversitesinin aradığı puan 172 yani tutuyor.yorumlarınızı bekliyorum

• up up up up
    yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  • Uzaktan eğitim de barajı geçsen yeterli. O yüzden istediğin bölüme çok rahat girersin. Uzaktan eğitimde bir numara olan sakarya üniversitesini seçmeni tavsiye ederim. Çünkü adamların alt yapısı tamamen sistematik ve profesyonel. Diğer üniversitelerden iyi şeyler duymadım. Ayrıca ben de sakarya uzaktan eğitim mezunuyum.
  • teşekkur ederim caner.gerçekten bir bilgilenmeye ihtiyacım var.malum yarın başlıyor tercihler.sakarya universitesi mantıklı bir seçim gibi.harc parası biraz pahalıymış araştırmalarıma gore 600 gibi bir meblağdan bahsediyorlar 1 dönem için ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Uzaktan eğitim de barajı geçsen yeterli. O yüzden istediğin bölüme çok rahat girersin. Uzaktan eğitimde bir numara olan sakarya üniversitesini seçmeni tavsiye ederim. Çünkü adamların alt yapısı tamamen sistematik ve profesyonel. Diğer üniversitelerden iyi şeyler duymadım. Ayrıca ben de sakarya uzaktan eğitim mezunuyum.

yanlış veya eksik cevap diyelim

barajı geçmen yeterli değil en azından şimdi değil

sakarya üniversitesi uzaktan eğitim bilgisayar ve endüstrü mühendisliği var 280 ile 270 puanla kapattı bunlar... Puanla alınır

say 1 ile diyosa sennkide tutarsa girersin diye biliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Uzaktan eğitim de barajı geçsen yeterli. O yüzden istediğin bölüme çok rahat girersin. Uzaktan eğitimde bir numara olan sakarya üniversitesini seçmeni tavsiye ederim. Çünkü adamların alt yapısı tamamen sistematik ve profesyonel. Diğer üniversitelerden iyi şeyler duymadım. Ayrıca ben de sakarya uzaktan eğitim mezunuyum.

yanlış veya eksik cevap diyelim

barajı geçmen yeterli değil en azından şimdi değil

sakarya üniversitesi uzaktan eğitim bilgisayar ve endüstrü mühendisliği var 280 ile 270 puanla kapattı bunlar... Puanla alınır

say 1 ile diyosa sennkide tutarsa girersin diye biliyorum bende

Senin dediğin 4 yıllık uzaktan eğitim. Ve tamamen uzaktan değil. Karma eğitim. Yani sadece haftasonları okula gidiyorsun. Arkadaş ise 2 yıllık olanları kastediyor ve benim cevabımda buna göreydi. 2 yıllıkta barajı geçerse yerleşir. Bu kadar

• senin anlatmak istediğin 4 yıllık ve 280 puan ise bilgisiyar muhendistliğidir.benim gireceğim 2 senelik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.