Şimdi Ara

Sakarya Üni. mi Karadeniz Teknik mi Makina Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar egitim ve sistem olarak hangi uni daha oturakli daha duzgundur sehir olarak sikintim yok ama okul olarak hangisi daha iyidir ?yerlestirme puanimla basvurucam ikisine de yetiyor fakat arada kaldim okuyanlar yardimci olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    ktü makina daha kaliteli sonuçta teknik ve daha zor hatta çok zor diyorlar
  • Hocam sonucta muhendislik okucaz mutlaka zor olucaktir ama mesela sakarya da bir dersten kaldiginda baglantili oldugu diger dersleri alamiyormussun sanirim bu olay karadeniz teknikte yok birde egitim onemli yuksek lisans icin yurtdisina gitmek istiyorum o yuzden hangisi daha iyidir bilemiyorum

• Yukari

• KATÜ zor, Makina zor, Trabzon daha da zor, hele Trabzonlular zopzor.
    Trabzon yazın sıcak ve nemli. Kışları paso yağmur. Ayrıca doğalgaz yok ve heryer is ve duman.
    KATÜ Kampüs güzel ve Deniz manzaralı.
    Faroz' a ve Arafilboyu' na gitme.
    Ulaşım kolay.
    Trafik sıkıntısı yok.
    Trabzon eskisi gibi güzel değil.
    Her yere ZİK gibi Beton yığınları diktiler.
    Eskiden sahile indiğimiz zaman her yerde yüzebiliyorduk.
    Eşşeğin Ziki gibi sahil yolu yaptılar ve Sahillerin Mona kodular. resmen sahil kalmadı Trabzon da.
    Neyse.... Keşke KATÜ Trabzon/Maçka da olsa da tadından yense....
    Trabzon yine de güzeldir Kardeşim. Git...
  • sakaryada bi dersten kalınca digerlerini alamama yok. kesinlikle sakarya yaz. mühendislik fakültesi katüyü cebinden çıkarır. 3 tane katüde çalışmış doçent hocam söylemişti. sakaryanın adı defalarca sakarya teknik üniversitesi olarak değiştirilmeye çalışılmasına rağmen siyasi engeller dolayısıyla olmadı. makina mühendisliğinde arkadasım okuyor. cidii manada iyi sakaryanın makinası. ve istanbula 2 saat :)
  • Sakarya ilk sirada benim icin ama iste kafam karisti sagoulun yardimci oldunuz baya artik basvurudan sonra kabul edilirsek bir kez daha oturup dusunucez ama sakarya yazicam sanirim sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mode03 -- 17 Temmuz 2014; 23:24:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.