Şimdi Ara

sakal sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence git haydar BAŞ'a icabına bakar.........
  • haydar baş kim? bi de evde bi tane epilasyon edebatı buldum.aynı tıraş makinesine benzio.onu bi vursammı acep?ama onu yaparsak metroseksüel neym derler rajona ters ben delikanlıseksüel olacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat____fb

haydar baş kim? bi de evde bi tane epilasyon edebatı buldum.aynı tıraş makinesine benzio.onu bi vursammı acep?ama onu yaparsak metroseksüel neym derler rajona ters ben delikanlıseksüel olacam

oLUM O NA METROZÜKSÜELLİK DENMEZ TRAVESTİLİK DENİR.....eFENDİİ OL YAŞIN 18 DEN KÜÇÜK NİYE GİRDİN HEM SEN BU FORMA...GİT HAYDARA ÇIKMAZ Bİ DAHA SAKALIN...
  • gardaş bak sen bir erkek adamsın yav bir erkek nasıl olur benim sakalım çıkıyo diye tasa yapar ayıp yav vallah ayıp yav ben gençligimde sakalım çıksın diye en ufak bir gıl tanesinse hemen işdahla cileti vururdum sana bakıyom nerdeyse aglayacaksın yav
    bak gözüm yarın sakalında çıkcak bıyıgında çıkcak göhsünde gılda çıkacak vb
    göhsünde fıl çıktıgı zaman gömleginin üsden bir 2 ve 3 cü dügmelerini açarsın maşallah yonca tarlası kimin gögsününn gılları dışarı serpilir hele birde biyez gömlek geydiysen temamdır cazibene dayanan gıza gız demem

bk bu dediklerimi unutma sonra gazaba ugrar köse galır adın köse serhat olur garışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 9 Temmuz 2005, 21:43:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

gardaş bak sen bir erkek adamsın yav bir erkek nasıl olur benim sakalım çıkıyo diye tasa yapar ayıp yav vallah ayıp yav ben gençligimde sakalım çıksın diye en ufak bir gıl tanesinse hemen işdahla cileti vururdum sana bakıyom nerdeyse aglayacaksın yav
    göhsünde fıl çıktıgı zaman gömleginin üsden bir 2 ve 3 cü dügmelerini açarsın maşallah yonca tarlası kimin gögsününn gılları dışarı serpilir hele birde biyez gömlek geydiysen temamdır cazibene dayanan gıza gız demem

bk bu dediklerimi unutma sonra gazaba ugrar köse galır adın köse serhat olur garışmam

URFALI O FOTOĞRAFTAKİ SENMİSİN.DEĞİLSEN NE DALGA GEÇİYON OLUM ADAMLA NASIL HELALLEŞECEN LEN YAKANA YAPIŞACAK DİĞER DÜNYADA BENİ MİLLETE PİS EMELLERİNE REKLAM ETTİ DİYE....YAZIKLAR OLSUN SANA.........

• quote:

Orjinalden alıntı: katakulle

quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

gardaş bak sen bir erkek adamsın yav bir erkek nasıl olur benim sakalım çıkıyo diye tasa yapar ayıp yav vallah ayıp yav ben gençligimde sakalım çıksın diye en ufak bir gıl tanesinse hemen işdahla cileti vururdum sana bakıyom nerdeyse aglayacaksın yav

URFALI O FOTOĞRAFTAKİ SENMİSİN.DEĞİLSEN NE DALGA GEÇİYON OLUM ADAMLA NASIL HELALLEŞECEN LEN YAKANA YAPIŞACAK DİĞER DÜNYADA BENİ MİLLETE PİS EMELLERİNE REKLAM ETTİ DİYE....YAZIKLAR OLSUN SANA.........

yav gardaş efendi ol canımı ye benim aklıma bilem gelmedi senin dedigin o fotograf olsa nolur olmasa nolur
    bunun ne kötülügü var anlamadım bu fotografdaki adam benim sevdigim bir türkücü dikkat etdiysen ben bunu avatar olarak gullanmıyom

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Git berbere pamukla yaksın o tüyleri

nasıl yani?öyle bişey varmı yoqsa dalgamı geçiyorsun. eğer varsa bizim berber sakatlık yapıp suratımı yakar.böyle olurum sonra

Abi olmaz mı!! Hatta Antalya da mı ne berberin biri turisti önce kolanyalayıp sonra tüylerini yakmaya kalmıştı da hastaneye kaldırılan turist tüm gaztelere haber olmuştu

• ben yanaktaki kılları hep yaktırırım.Merak etme acımaz.Kolonya olduğu için biraz gözün sulanabilir.Basit bir işlemdir merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurekinci

ben yanaktaki kılları hep yaktırırım.Merak etme acımaz.Kolonya olduğu için biraz gözün sulanabilir.Basit bir işlemdir merak etme.

peki yaktırdıktan sonra .tekrar çıkma süresi ne kadar.?
  • valla kişiden kişiye değişir herhalde.Ben saç için gittiğimde yani 2-3 haftada bir aldırıyorum.
  • kes kocuk kess sakal iyidir... kose olup napcaksın
  • ya beyler bu traş makineleri yüzde sarkmaya neden oluyo mu olmuyo mu? başka bi forumda okudum sarkma yapar kullanmayın diyolar. burda bi arkadaş zararı olmaz demiş. kafam çorbaya döndü var mı bu işin aslını bilen?
  • erkek dediğin sakallı olur. benim arkadaşlar dan bazılarının sakalları seyrek çıktığı için onlarla baya bir dalga geçmiştik. adam her gün jilet vuruyordu. (yaş grubu:25-30) sen jiletle traş ol adam gibi sakalın çıksın
  • quote:

ya arklar ben daha 15.5 yaşındayım sakal ve bıyık çıkacam die zorluyo ben durduruyom...özellikle çenemin altında varmış dio arklar ama çok garip tüyler.ben aynadan bakınca filan göremiom.o tüyleri jiletlersem sakala dönüşürmü(bi seviniyorum bi üzülüyorum) yok sa bi braun saç sakal favori ... düzeltme aleti alıp onunla mı kessem...?onlarda çok pahalı 360 ytl ama hemen sakala dönüştürmezzse alırım aslında okadar da problem deil.

dostum sakalını ilk kez kestireceksen kesinlikle berberde kestir. Bak ters çıkar sonra benim gibi ömür boyu ızdırap çekersin. Bende de öleydi senin yaşlarda evde traş oldum ters ters kestim şimdi saçmasapan düzelmiyorda... bu arada Philips in traş makinasını al teknosa da 200 ytl civarında ona alıştır yüzünü. Sakın braun alma o berbat philips in kremli ıslak kuru cihazı var. 3 başlıklı yani ucunda üç tane yuvarlak şey var. hem bak bi avantaj daha 2 ay koşulsuz iade garantisi var.

• Ben 13 yaşındayken okul müdürü "Sakal traşı ol" diye uyardığında yerin dibine geçmiştim. Benden başka sakalı çıkan yoktur.
  • bazı yorumları okudumda!!
  • Yaw sen vur jileti bişi olmaz ben vuruyorum benimde yas 16 bişi olmaz zaten eninde sonunda çıkacak acele olmasıda iyi değil erken olmasıda yeterki tersten alma ..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Yaw sen vur jileti bişi olmaz ben vuruyorum benimde yas 16 bişi olmaz zaten eninde sonunda çıkacak acele olmasıda iyi değil erken olmasıda yeterki tersten alma ..........

evt bak wur jileti
  • ASKERDE PROBLEM İSTEMİYORSAN

K E S M E

Yoksaa şimdiden balarsan askere geldiginde hergün olursun askerlik bittiğinde bile hergün olmaya devam edersin
  • nasıl kesicem alt bölümü birisi kesip videoya çeksin(düzgün sakallı) bizde ona bakıp öğrenelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.