Şimdi Ara

Sakal Çıkarıcı Minoxidil %5 Tekrar Satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beni forumdan bilen bilir, bir çok arkadaşa Minoxidil gönderimi yaptım..Ben ve çevrem saç ve sakal için uzun zamandır Minoxidil kullanıyoruz. Çevremde iş gereği İran'a gidip gelenler var onlar aracılığıyla Minoxidil'i güvenilir ve orijinal şekilde getirip gönül rahatlığıyla kullanıyoruz. Kendimize genel olarak 20-40 kutu arası getiriyorduk, forumdan isteyen arkadaşlarda olunca biraz daha fazla getirmeye başladık. İsteyen ve alan arkadaşların hepsi sakal için satın aldı ve memnun kaldıklarını belirttiler.

Sakal için saça oranla etkisinin çok daha iyi olması sebebiyle, hala sakal konusunda sorun yaşayan arkadaşlar için bir konu açmak istedim. Sakal için alacak arkadaşlara, nasıl kullanacaklarını ve en iyi nasıl sonuç alacaklarını da telefonda anlatırım..Köselik yoksa ve yüzünüzde kıl kökü bulunuyorsa kesinlikle sonuç alırsınız. Sakal için sonuç alma süresi kişiye göre değişiyor, kimisi 2 ayda çok memnun kalırken kimisi 4 ayda kalıyor..Minoxidil, sakal çıkma sürecinizi geriye alır ve daha erken çıkartır. Örneğin 25 yaşında sakalınız çıkacaksa, ilaçla bu süreci 20-21 yaşına çekiyorsunuz. Ya da 18-19 yaşında arkadaşlar erken sakalım çıksın diye kullanmak istiyor ve başarılı da oluyor.

Fiyatı satın alan arkadaşların çoğunun öğrenci olması dolayısıyla çok uygun tutuyorum, piyasada Minoxidil satan tüm sitelerden çok daha uygun fiyata veriyorum.

2 kutu ve üzeri tüm satışlarda adet fiyatı 20 TL'den gönderiyorum..Fiyattan dolayı orijinallik şüphesi olmasın, sadece aşırı kar marjı koymuyorum, o kadar..Zaten firmadan gelen kolinin fotosunu da ekliyorum..Üründen şüphem olsa kendim, çevrem kullanmam aynı zamanda size satmam..İsteyen arkadaşlar mail atabilir..Telefonda da ayrıntılı konuşur, gönderimlerinizi yaparım..Tedavilerinizin yarım kalmaması adına da gerekli durumlarda tekrardan ilaç yollarım arkadaşlar..

İletişim: ahmetemin05@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Sakal Çıkarıcı Minoxidil %5 Tekrar Satışta Sakal Çıkarıcı Minoxidil %5 Tekrar Satışta

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yeni ürünler gelmiştir. Satışlar devam ediyor.

İhtiyacı olan arkadaşlar mail atabilir..

• Sakal için kac kutu gerekli ve nasıl kullanacagız almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnctnk G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kullanımı oldukça basit, damlalığı var 0,5 ile 1 ML arası ihtiyacınız kadar çekip sakal çıkmasını istediğiniz bölgeye damlatıp parmak uçlarınızla yediriyorsunuz. Bir dakikalık bir işlem. Günde iki defa kullanırsanız daha çabuk etki alırsınız.

Genel kullanım süreci 4-6 ay arası. Ama problemi az olan kişiler 2 kutu da alıp işini görebiliyor.

• 2 kutu satın aldım ürün orijinal o açıdan sıkıntı yok. Satış için teşekkürler Sakal için aldım hiç yok değil sadece kısa sürede sıklaşmasını istediğim için.
  • Merhabalar, ilgilenen arkadaşlar için elimde fazladan ürünler mevcuttur. İsteyen arkadaşlara gönderim yapıyorum..

• S.a hocam sipairş için mail attım dönüş yaparsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dönüş yapıldı. Satışlar devam ediyor..

• Arkadaşlar şuan elimde 10 adet var, isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.