Şimdi Ara

Saitek Cyborg Rat 9 Kablosuz Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    2011 Temmuz ayinda yurtdisindan alinmistir. Mousenin ozelliklerini anlatmaya pek gerek yok. 5600 dpi 4 kademeli. Kutusu yoktur. 2 adet pil , batarya sarj dock , cikarilabilir agirliklar ve degistirilebilir parcalari ile verilecektir.

Fiyat olarak 250 TL ye satiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miramax -- 5 Şubat 2012; 18:37:59 >

• Ürünün sıfır ve türkiye garantilisi 300 TL İken yurtdışı, kutusuz ve ikinci el ürünü bu fiyata satmakta zorlanabilirsiniz

Bence fiyatta biraz revizeye gitmelisiniz
  • paranın gözü kör olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebMert

Ürünün sıfır ve türkiye garantilisi 300 TL İken yurtdışı, kutusuz ve ikinci el ürünü bu fiyata satmakta zorlanabilirsiniz

Bir süredir takip ettiğim bir ürün ama TR satışı yok diye biliyorum? stoklarda en azından
  • Sanal marketimde vardı yeni bitti sayılır. Yılbaşından sonra getireceklerini söylemişlerdi tekrar mesaj atarak sorabilirsiniz ben 12. ayda sormuştum.
  • quote:

Ürünün sıfır ve türkiye garantilisi 300 TL İken yurtdışı, kutusuz ve ikinci el ürünü bu fiyata satmakta zorlanabilirsiniz

Acikcasi birazda keyfekeder satiyorum. Tabiki ciddi alicilar olursa fiyatta anlasiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miramax

quote:

Acikcasi birazda keyfekeder satiyorum. Tabiki ciddi alicilar olursa fiyatta anlasiriz.

Anladım hocam. Keyfekeder satıyorsanız başka tabi birşey diyemem ben sadece tavsiye yapmak istedim.

Bende bu mause'yi çok istiyorum ama bu fiyatta almam imkansız. Bu arada bende pendikliyim, Hayırlı satışlar dilerim (:
  • Pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Pm.

Cevaplandi.
  • p.m...........
  • Ergonomi açısından çok ilginç bir mouse . Daha önce performansı konusunda şüpheler içersindeydim. Taa ki cafe'de bir oyuncudan izin alıp kullanana dek.
    Gerçekten harika bir mouse . 2 3 hafta kadar alişirsanız . Aim'inizdeki değişimi görmüş olacaksiniz :)
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiayke

Ergonomi açısından çok ilginç bir mouse . Daha önce performansı konusunda şüpheler içersindeydim. Taa ki cafe'de bir oyuncudan izin alıp kullanana dek.
    Gerçekten harika bir mouse . 2 3 hafta kadar alişirsanız . Aim'inizdeki değişimi görmüş olacaksiniz :)
    hayırlı satışlar.

Tesekkurler.
  • ben rat7 kullanıyorum ergonomi acısından ayrı bir rahatlığı var uygun aparatlarıyla eliniz pad e hiç değmiyor bile neredeyse görsel olarakta havalı bir cihaz bir kere yanımda iş yerime getirmiştim bi grup turnuvası için herkesin gözü kaldı =) yanlız yazılımını düzgün çalıştıramadım w7 de dpi ve aim button ayarlarını değiştirebilen varmı yazılımda hiç bir şeyi değiştiremiyorum çünkü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvien

ben rat7 kullanıyorum ergonomi acısından ayrı bir rahatlığı var uygun aparatlarıyla eliniz pad e hiç değmiyor bile neredeyse görsel olarakta havalı bir cihaz bir kere yanımda iş yerime getirmiştim bi grup turnuvası için herkesin gözü kaldı =) yanlız yazılımını düzgün çalıştıramadım w7 de dpi ve aim button ayarlarını değiştirebilen varmı yazılımda hiç bir şeyi değiştiremiyorum çünkü?

Acikcasi ben profil editor den butun tuslari degistirebiliyorum.
  • PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.