Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@deliyimbiraz
    profiteer oynadı oyunu günahını alma da GTA oynayan bi adama bu oyunu sevdiremezsin. Ama bilseler oyunda ne cevherler var sırf fizikleri ve grafikleri için oynamazlar GTA'yı. Saints Row'un senaryosu GTA'dan çok daha iyi bence ara videolar da gayet güzel işlenmiş. Favori adamım Gat bu arada

Var mı daha karizma karakteri olan bu arada

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

Aslanım OZAN işte HAS OYUNCULAR PRO OYUNCULAR çıkıyor meydana hem o grafiklerin neresi kötü gayet iyi kaslar felan belli (ama sen nasıl o karakterlerin tipini değiştirin ? bende değişmedi)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

quote:

@deliyimbiraz
    profiteer oynadı oyunu günahını alma da GTA oynayan bi adama bu oyunu sevdiremezsin. Ama bilseler oyunda ne cevherler var sırf fizikleri ve grafikleri için oynamazlar GTA'yı. Saints Row'un senaryosu GTA'dan çok daha iyi bence ara videolar da gayet güzel işlenmiş. Favori adamım Gat bu arada

Aslanım OZAN işte HAS OYUNCULAR PRO OYUNCULAR çıkıyor meydana hem o grafiklerin neresi kötü gayet iyi kaslar felan belli (ama sen nasıl o karakterlerin tipini değiştirin ? bende değişmedi)

Karakterlerin tipi derken çetemizinkinden bahsediyosun galiba Onları ya Saints Hideout'ta ya da aldığımız criblerden değiştirebiliyoruz. Evlerin içini iyice araştır çeteyle ilgili bir yerde değişiyor adını unuttum. Sadece kıyafetleri değil çetenin kullanacağı araçları da seçebiliyosun... 3 slot var bunun için, ayrıca görevlere başlarken de veriyor bu arabaları sana..

Karakterimi oyunun videolarındaki herife benzetmeye çalıştım o biraz daha esmerdi sanki ama adam karizma ya hele ara videolarda karizmasını daha da belli ediyo diğer çete elemanlarına karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

quote:

@deliyimbiraz

Karakterlerin tipi derken çetemizinkinden bahsediyosun galiba Onları ya Saints Hideout'ta ya da aldığımız criblerden değiştirebiliyoruz. Evlerin içini iyice araştır çeteyle ilgili bir yerde değişiyor adını unuttum. Sadece kıyafetleri değil çetenin kullanacağı araçları da seçebiliyosun... 3 slot var bunun için, ayrıca görevlere başlarken de veriyor bu arabaları sana..

Karakterimi oyunun videolarındaki herife benzetmeye çalıştım o biraz daha esmerdi sanki ama adam karizma ya hele ara videolarda karizmasını daha da belli ediyo diğer çete elemanlarına karşı

Alıntıları Göster
    Alın buda benden SS'ler GRAFİKLER ŞAHANE !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 15 Ocak 2009; 23:12:53 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu oyun hakkında bi sorum olacak benim ekran 1680x1050 22 inch yani..oyunda bu çözünürlük yok..patch veya 1680 1050 nasıl yapabileceğim hakkında bilginiz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: L337

Arkadaşlar bu oyun hakkında bi sorum olacak benim ekran 1680x1050 22 inch yani..oyunda bu çözünürlük yok..patch veya 1680 1050 nasıl yapabileceğim hakkında bilginiz varmı

Alıntıları Göster
    Resulation Fix diye bir programı var msnden atabilirim... info@tr3dgs.com

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Gayet hoş bir oyunduKomedi+aksiyon vb. öğeler sanki bir oyun içine toplanmış...

Alıntıları Göster
    oyuncak gibi oyun cakma gta :D bu arada bu oyunun daha iyisini yapamam sizde oynayamazsınız tepki cekmek için atılan mesajdır atlamayın

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bu görüntüyü almak için graphics ayarlarından ayrıca birşeyi açtınmı?Daha güzel gibi geldi banada...

• quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

oyun genelde vasatın üstünde anladığım kadarıyla, bari yapan firma bir yama falan çıkarsada ufak tefek sorunlarda ortadan kalksa.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

oyun genelde vasatın üstünde anladığım kadarıyla, bari yapan firma bir yama falan çıkarsada ufak tefek sorunlarda ortadan kalksa.

bense oyunun her türlü yama ile vasat sınıfından kurtulamayacağını düşünüyorum.... oyun gta ile karşılaştırdığımız zaman çok kötü karşılaştırma olmadan ise; berbat oyunu oynarken sanki eski 90 model oyunları oynuyormuşum gibi hissettim, oynanabilirlik bu kadar kötü olabilirmi mesela araba kullanırken virajlarda sanki araba değilde başka bir şey çeviriyormuşum hissine kapıldım bir araba öyle ani dönüşler yapabilirmi? yinede uğraşılmış emek verilmiş ama dahada iyi olabilirdi kanısındayım....

• quote:

Orijinalden alıntı: komiks

quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

bense oyunun her türlü yama ile vasat sınıfından kurtulamayacağını düşünüyorum.... oyun gta ile karşılaştırdığımız zaman çok kötü karşılaştırma olmadan ise; berbat oyunu oynarken sanki eski 90 model oyunları oynuyormuşum gibi hissettim, oynanabilirlik bu kadar kötü olabilirmi mesela araba kullanırken virajlarda sanki araba değilde başka bir şey çeviriyormuşum hissine kapıldım bir araba öyle ani dönüşler yapabilirmi? yinede uğraşılmış emek verilmiş ama dahada iyi olabilirdi kanısındayım....

Alıntıları Göster
    Evet Full ayar VYSNC bile açık 4XAA 16XAF

http://img165.yehhe.com/image.php?id=734824.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=5196SR23.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=7431SR-2-1.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=5113SR-2-5.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=5328SR-2-6.JPG

(Bir türlü resim koyamadım ne oluyor anlamadım image butonuna basıyorum ama almıyor ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 16 Ocak 2009; 1:07:49 >

• quote:

Evet Full ayar VYSNC bile açık 4XAA 16XAF

http://img165.yehhe.com/image.php?id=734824.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=5196SR23.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=7431SR-2-1.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=5113SR-2-5.JPG

http://img165.yehhe.com/image.php?id=5328SR-2-6.JPG

(Bir türlü resim koyamadım ne oluyor anlamadım image butonuna basıyorum ama almıyor ?)

Alıntıları Göster
    Eğlencelik bir oyun.Yerinde eleştiriler oyunun güzelleşmesinde yardımcı olacaktır.Bir dahaki oyun çok daha güzel olabilir.İnş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Eğlencelik bir oyun.Yerinde eleştiriler oyunun güzelleşmesinde yardımcı olacaktır.Bir dahaki oyun çok daha güzel olabilir.İnş

Alıntıları Göster
    dün yükledim oyunu 1400*900 çözünürlük olmaması büyük bir eksi olmuş
    çünkü grafikler net gözükmüyor 19" wide olunca resolution fix de pek işe yaramıyor
    araba kullanımından hiç bahsetmek istemiyorum bile
    sonuç olarak vasatı aşamayan bir arcade oyun olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: grishnakh

dün yükledim oyunu 1400*900 çözünürlük olmaması büyük bir eksi olmuş
    çünkü grafikler net gözükmüyor 19" wide olunca resolution fix de pek işe yaramıyor
    araba kullanımından hiç bahsetmek istemiyorum bile
    sonuç olarak vasatı aşamayan bir arcade oyun olmuş.

Alıntıları Göster
    ya beyler oyun güzel ama şu kontrol olayına bi çare yok mu ya güzelim oyunu mahvediyor:(
    ayrıca beyler online oynayın çok zevkli orjinale gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

ya beyler oyun güzel ama şu kontrol olayına bi çare yok mu ya güzelim oyunu mahvediyor:(

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat_ps3

malesef yok.Bu oyunu bitirdikten sonra öbürkü araç kullanma olan oyunlara çok zor alışacağım..bana tek kötü yanı bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: L337

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_ps3

malesef yok.Bu oyunu bitirdikten sonra öbürkü araç kullanma olan oyunlara çok zor alışacağım..bana tek kötü yanı bu..

Alıntıları Göster
    Harbi Mp beleşmiş oyunda.Sadece Gamespy üyeliği almak yetiyor ki zaten gamespy üyeliğini de oyunun içinden bedavaya alınabiliyor.Ancak server yok olsa bile ya kilitli yada uçuk bir pingi olan serverlar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Harbi Mp beleşmiş oyunda.Sadece Gamespy üyeliği almak yetiyor ki zaten gamespy üyeliğini de oyunun içinden bedavaya alınabiliyor.Ancak server yok olsa bile ya kilitli yada uçuk bir pingi olan serverlar oluyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

o zaman bana denk geldi girdim bi servere 8 kişi böle sokakta çatışıyordu çok zevkliydi arabalar motorlar roketler kim kime dumduma:) bazen öle serverlar ras geliyor space ile yenile server listesini yada gir çık yap bazen çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Oyunu iki gündür oynuyorum kesin yorumlarda bulunmak için çok erken en azından benim için öyle. Bir süre daha oynayayım daha sonra ufak bir inceleme yazısı yazarım konuya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyunu iki gündür oynuyorum kesin yorumlarda bulunmak için çok erken en azından benim için öyle. Bir süre daha oynayayım daha sonra ufak bir inceleme yazısı yazarım konuya

İncelemenizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

İncelemenizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Acele Yardım Edın Razorun Oyunu GameSpy Ekrani Geldikten Sonra oyundan atiyor Anlamadım gitti sabahtan beri onla ugrasıyorumm Help Me..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèthê

Oyunda 1680x1050 Çözünürlüğü yok nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatterpilleR

Arkadaşlar Acele Yardım Edın Razorun Oyunu GameSpy Ekrani Geldikten Sonra oyundan atiyor Anlamadım gitti sabahtan beri onla ugrasıyorumm Help Me..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CatterpilleR

Direct x'i güncelle...düzelmesi lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mckoy

quote:

Orjinalden alıntı: CatterpilleR

Direct x'i güncelle...düzelmesi lazım...

Alıntıları Göster
    oyunu kurup oynama şansım oldu, herşey iyi güzelde araba sürüşü rezalet umarım ona karşılık bir yama çıkarırlar ve oyundan daha çok zevk alarak oynarız.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.