Şimdi Ara

Sahtekarlık'!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sroyu bıraktım için cod2 yi online oynuyodum sro danda önce oynuyodm her neyse işte biriyle tanıştık codda bana sro oynuyomusun dedi bende oynuyorum dedim ve sonra şifremi istedi niyetini anladım ve bi şifre attım adam sonra aniden LOG OFF oldu yani çıktı ben iyiki şifreyi ve idi sallamıştm yoksa başıma neler gelcekti bilmiyorum... böyle bi topic açmamın nedeni sizde kimseye güvenmediğiniz kişilere şifrenizi vermeyin

• : ) id pass plz
  • Eh en salak bir insan bile daha "s.a, a.s" dediğin bir adama şifresini vermez yani..
  • zaten vermiyoruz. vermeyin diye avaz avaz bağırıyoruz!!

yani bu olay seninle başlayan bişi deil ki daha önce de vardı.

zaten ne die tanımadığınız etmediğiniz birine id-pw werirsiniz ki? adamın neyine güvenionuz yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Eh en salak bir insan bile daha "s.a, a.s" dediğin bir adama şifresini vermez yani..

sa as lık bi sohbet deildi merak etme tahmin edemeyiceğiniz kadar koyuydu 3 -2 gün sürdü artık kanka olmuştuk ztn ama bunu yapmıcaktı
  • Ztn gerçek şifreyide versen öyle yaptığı anda o oyuna girmeden 10 kere şifreyi deiştiririm ben : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

zaten ne die tanımadığınız etmediğiniz birine id-pw werirsiniz ki? adamın neyine güvenionuz yani?

sen böyle düşünüyosun ama ben kıramıyorum adamların hevesini işte veriyorum sonuç gene aynı zaten tahmın etmiştim eğer LOG OFF olmasaydı gerçekten vercektim unutmayin iyiler mutlaka kazanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcılık
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperNukerMan

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

sen böyle düşünüyosun ama ben kıramıyorum adamların hevesini işte veriyorum sonuç gene aynı zaten tahmın etmiştim eğer LOG OFF olmasaydı gerçekten vercektim unutmayin iyiler mutlaka kazanır

HAHAHAHAAA iyiler mutlaka kazanır mı?? ZUHAHAHAHAA nerde gördün sen iyilerin kazandığını? çizgi filmlerde olur o anca. biz çizgi film dünyasında yaşamadığımıza göreZHAHAHAHA yalan o yalan!! k,m dedi sana iyilerin kazandığını?

ayrıca tanımadığın etmediğin adamın hesesini kırsan noluuur kırmasan nolur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 7 Eylül 2007; 21:30:59 >

• Yafrum 3 günlük 1 tanışmaya ne dersin : )
  • hangi enayi gerçek sifresini ve idsini verir ki

oyundaki bebeler bile vermez. belki uzun ugraslar sonuucunda ben gmyim falan derse mümkün olabilir ama .. sa,as dialogundan sonra hemen sifre isteyince kimse vermez zaten. uyarı için saol yinede
  • ben veririm hatta gizli soruyu bile veririm tanimak onemli deil tanimasamda olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.