sazs84 arkadaşım senin sorununa gelelim i pod alalı çok olmadıysa aldığın yere götür eğer tanıdıksa aldığın yer işini hallder yada onun yaşadığın yerde bayisi varmı yok mu araştır bayisinden aldıysan büyük bi ihtimal geri alır yoksa işim zoorrrr
arkadaşlar bana yardım edıcek kımse yokmu yaa[simage][/simage] bıde buu firmare dediğiniz ne oluyo bu mp4 çalarlara nasıl versıyon atıyosunuz...
arkadaşlar bende de sony ns-40 1GB mp4 player var.
malûm bizimkide açılmıyor. Bunun firmware si varmı...bilen arkadaşlar bil el atın...
arkadaşlar sorunlar hep aynı gereksiz yere bilmeden fimware yüklemeyin... sorunları olanda baştaki sayfalara bakarak sorunlarını çözebileceklerdir. çok zorlandığınız bir kısım olursa burdan sorun yardım edelim
sayın tanxxx oynatmıyo derken ne kasdediyorsun yaani içine amv converterden çevirdiğin bir klibi attın ve oynamadımı?? demek istediğim flim bölümünde bunu görüp mü oynamiyor yoksa cihaz bunu hiç görmüyormu???
firozat a aynen katılıyorum ilk önce ilk sayfalara bakarsanız sorunlarınızı kesin çözeceksinin sizin sorularınızn cvp ları ilk sayfalarda var
HOCAM BENDE Bİ TANE SONY BENCE SAHTE MP4 VAR.YANLIŞ YAZILIM YÜZÜNDEN KAPANDI.YENİDEN KISA DEVRE YAPTIM ÇALIŞTI BU SAFER AVM 4 İLE YAZILIM YÜKLEDİM.SUCCESS DEDİ AMA AÇILMADI.HİÇ Bİ TIK YOK .BANA YARDIMIC OLURSANIZ SEVİNİRİM BİDE YAZILIM YÜKLERDEN MP4 DÜN AÇMA KAPAMA DÜGMESİ AÇIK MI YOKSA KAPALIMI OLACAK.BENİM MODELİM SCD085 REV.2 ELİNDE BUNUN YAZILIMI OLAN VARSA Bİ ZAHMET GÖNDERSİN.EMAİL: guzgulum0@hotmail.com-ewren_01@yahoo.com
HOCAM BENDE Bİ TANE SONY BENCE SAHTE MP4 VAR.YANLIŞ YAZILIM YÜZÜNDEN KAPANDI.YENİDEN KISA DEVRE YAPTIM ÇALIŞTI BU SAFER AVM 4 İLE YAZILIM YÜKLEDİM.SUCCESS DEDİ AMA AÇILMADI.HİÇ Bİ TIK YOK .BANA YARDIMIC OLURSANIZ SEVİNİRİM BİDE YAZILIM YÜKLERDEN MP4 DÜN AÇMA KAPAMA DÜGMESİ AÇIK MI YOKSA KAPALIMI OLACAK.BENİM MODELİM SCD085 REV.2 ELİNDE BUNUN YAZILIMI OLAN VARSA Bİ ZAHMET GÖNDERSİN.EMAİL: guzgulum0@hotmail.com-ewren_01@yahoo.com
ewren_01 slm kardeş firmare iiçin bu siteye bi bakhttp://www.s1mp3.org bide burdaki firmareyi dene burdakide olmassa firozat yardımcı olur
yazlım atman için bilgisayarın onu görmesi lazım dolayısıyla cihazında on konumund olması lazım bulunduğun ilde aynı model cihazı bul onun frimweri rini çek yani kopyala sonra diğerine yani kendikine yolla bazen sondakii yani 3.5.36ve 3.5.37 deki 35 37 nin bile değşik oması cihazı susturabiliyor...
Arkadaşlar benim de SONY MP4 üm var..... Orbb'un kinin aynısı..... firmware yükledim makinaya.. aynı sorunlar bende de oldu... Makina açılmıyor fakat usbden görüyordu.... daha sonra bir tane 3.5.37 dump buldum... yüklerken hata verdi.... daha sonra makina açılıp açılıp kapanıyor... ekran siyah tabi..... usbden de görmüyor........ usbden gördürsek firmware işini hallederiz bi şekilde....... Arkadaşlar yardım edin.!!!!!!!!!!
merhaba arkadaslar benim mp4 player (ipod tipi) amv convert tool 4.00 ile film convert edip attıyorum ilk basta calıstırıyo yalnız belli bir muddet sonra ne mp3 nede mp4 acabilyo format error mesajı veriyor..icinde acaba bir dosya beliriyo USB0CIM00..gibi anlayamadım bide bittorent diye bir dosya olusturuyo 2 de bir mp4 e format attım yine beliriyo bunlar.. trojan yada virus mu anlamadım..kaspersky 6.0 var oda virus yada trojan diye bulamıyo..anlamadım ben bunlardan supheleniyorum ama cozum yolu bilen arkadas varsa yardımcı olursa sevinirm..
ya bende mp4 aldim hepsi burada.com dan piranha mp4 calar sorunum bilgisayara taktıktan sonra donanımı buluyor ama bilgisayarıma girip baktıgımda usb gozukmuyor altta donanınımı kaldır bolumden ıse kaldır secenegı var bu usb ıcın ....sorunum kısaca takıyorum bılgısayara ama gozukmuyor donanım lutfen yardımcı olun ... ayrıcA donanım gozukmedıgı ıcın vurus taratamıyorumda....acilll cevaplarınızı beklıyorum kafayı yıyecegım
Arkadaşlar DUMP için gerekli programı bulamıyorum... Arkadaşın makinası ile aynı sisteme sahibiz ama kendime atmam için dump ını almam gerekiyor fakat programı bulamadım.... gönderebilirseniz çok sevinirim. bhdr@bahadiraktan.com
arkadaşlar bilgisayarınızın usb lerinde sorun olup olmadığna dikkat edin + mp4 playerin usb sini bağlarken on_off tuşu varsa onun on olması lazım off da` olursa görmüyo
arkadaşlar malesef bendede şu malum aletten var ve sorunda galiba yazılımsal ama bi sorun daha oluştu şu an firmware yükleyeceğim s1 muhabbetini indirdim ama no devices detected diyor. şimmdiki sorunum sanırım aleti bile görmüyor bilgisayar. tuş off değil on kontrol ettim hepsini. modelde üstünde ipod yazıyo yukardaki resimdekinden biraz farklı ama menüler aynı sanırım. yardımcı olursanız sevinirim.
indirdiğin program piyasadaki sahte mp3 ve mp4 ler için oyüzden sendeki ipod u görmeye bilir. bu kullandığın başka bir versiyonu varsa ona bakmak gerekir...
quote:
Orjinalden alıntı: cello1907
Merhaba arkadaşlar. Piranha Navigator 1GB MP4 player sahibiyim sonunda.Aslında ben Mp4 playerimiwww.hepsiburada.com dan aldım.Şu anda bir sorun yok ama ileride bir sorun olurda müdahele etmem gerekirse ben bunun firmware ini nasıl anlıcam.Yani ben bu cihazın firmware sini nasıl bulacam.Setup ayarlarından şu var.ben internette nasıl arıcam yani numarası nedir. 2006/05/22 9.0.43 2006/08/04a ACT2097_S75 bu nedir yani ben internette ne olarak aratacam bunun hakkında yardım cı olursanız yada bana direk link verirseniz çok sevinirim.
birde bu uzantısı .bin olan dosyaların içerisini nasıl değiştirebilirim.Yani Menü şeklini felan. cello1907@gmail.com
Slm ya bende bu mp3 çalardan aldım hepsiburadadan fakat mp3l eri bi garip çalıo boğuk gibi,ama mp3leri winampa atıp file infodan id3tag kısmını kaldırırsamda öyle mp3 çalara atarsam düzgün çalıo,heralde firmware istio ama bi türlü bulamıorum,firmware bulursanız yada bu sorunun sebebini ve çözüm yolunu bulursanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: cyclops_
FİRM OLAYINI HALLETTİM.. çipi bayya bi kurcaladım eski firmi silmek için.. hiç açılmaz hale gelinceye kadar kısa devre yaptım.. eski firmi sildi.. bu arada flaşdiskin içindeki herşey silindi, firmleri denedim tek tek... 3 tane 3.5.35 açtı makineyi.. ama 2 tanesinde ses vermedi bi tanesi nano olanın fw.. o açtı.. ii çalışıyo,tel book ve oyunlar eklendi., ama bi sorun var., şarkı geçişlerinde "çık" die ses çıkartıyo napalım artık..
edit: editledim de firmwareyi.. şimdilik güzel oldu.. firmi modlama olayını sevdim.. tema yapınca ii oldu...
selam Cyclops_ kardes bende de aynı durum oldu be ( piranha matrix 1GB) . firmware yedeklemek istedim ve sıcanzi.. kapanıs o kapanıs... birdaha acılmadı. yedegi de alamadım.. birkactane deneye calıştım nafile olmadı sendekini gonderebilirmisin tesekkur ederim
benim 1gb sony yazan matrix.im var. ama öldü. forumu okudum tamir etmeye çalışıyorum ama benim çipimde samsung yazmıyor ve üzerinde numara aynı olmakla beraber extra bir w harfi var sonunda. yine de aynı işlemlerimi yapayım. Bir de pili kesmesem olmaz mı? çünkü lehim aletim yok burda tekrar takmak için :((