Bildirim
Sahte şarj aleti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum . Sahte şarj aletleri ve sahte piller cihazınızın patlamasına yol açabilir. Saglıgınız için otjinal kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinallerin fiyatlarıyla arasında bayağı fark var diye biliyorum -
Çıkışı 5V 1.1A olan tüm adaptörleri kullanabilirsiniz ama önce telefonunuzda deneyin şarj ediyor öu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bunu duymuştum sonuçta bütün iş adaptörde kablo sadece iletiyor. Adabtör sağlam kabloyu da alırken denerim kesinti varsa veya ezikse zaten belli eder. Çok sağolun -
Aynen öyle ama siz işi tamamen güvenceye almak istiyorsanız adaptörü aldıktan sonra elektronikçiye götürün çıkış voltajınj ölçmesini isteyin. 4.8-5.6V civarı bişey çıkarsa zarar gelmez telefonunuza
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Test edilmiş ürün arıyorsanız buyrun göz atabilirsiniz:http://www.fonefon.com/pinfo.asp?pid=302 -
bende vardı sahte şarj aleti ne zman taksam (iphone 4s) dokunmatiği kafayı yerdi aleti şarjdayken kullanamazdım şarjdan cıkarınca duzelirdi ama riskli diye su an bitek pc den sarj ediyorum orjinal almanızda fayda var -
Zaten bende 2 tane şarj aleti vardı birinin kablosu ezilmiş yani adaptör sağlam. kablo aldım sadece gayet iyi çalışıyor hepinize teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dizipal ios
- iphone eldiven modu
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X