Şimdi Ara

sahte nokia yı nasıl anlarım(lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ben kadıköyden ikinci el bi telefon almak istiyorum bi dükyandan baktım dükyan çok güzel ve içersinde n70 vardı adam 160 dedi ama 150 yede inerim dedi bende ok ddedim yarına kadar almak istiyorum am çin malı n70 ler varmış nerden ve nasıl anlarım ben bu telefonun sahte olduğunu

lütfen yardım edin hiç bilmiyorum telefon konusunda aldıktan sonrada bi yere götürüp baktırmak istiyorum nerden baktırırım imei numarasına

• ve sizce fiyat azmı çokmu?
  • 1-*#0000# yaparsın orjinal nokia ise versiyonuna kadar yazar..
    2-Pilini çıkartırsın içinde 05 ile başlayan bir numara vardır.O numarayı nokia sitesine girersin belli olur.
    3- S60 symbian sistemli telefonlarda ve S40 lar da aynısını yaparsın.
    4-Çin mallarında bunu yaparsan dil değişir....
    Kolay gelsin
  • vay be çok sağol arkadaşım yardımcı olduğun için
  • arkadasım menu ye gır bı kere telefonu elınde aldıgın zaman cın malı oldugu anlasılır
  • peki o site nedir
  • tamam çok sağolun
    quote:

Orjinalden alıntı: Jeezy

arkadasım menu ye gır bı kere telefonu elınde aldıgın zaman cın malı oldugu anlasılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piyasada çok sahte telefon dolaşıyor eğer bilmediğiniz bi model alacaksanız dikkat edin ben nokia 8800 gerçek sanmıştım ama arkadaşın dediği gibi *#oooo# yaptıgınızda anlıyorsunuz komutu kabul bile etmedi telefon.
  • tamam arkadaşım çok teşekür ederim hepinizden allah razı olsun keşke sizde benim gibi araştırıp alsaydınız ama yinede hayırlı olsun bakalım biz demi çin malı alcaz
  • kameraya baktınmı çok kötü bir görüntü ile karşılaşman çin olduğunu anlamana yetecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

1-*#0000# yaparsın orjinal nokia ise versiyonuna kadar yazar..
    2-Pilini çıkartırsın içinde 05 ile başlayan bir numara vardır.O numarayı nokia sitesine girersin belli olur.
    3- S60 symbian sistemli telefonlarda ve S40 lar da aynısını yaparsın.
    4-Çin mallarında bunu yaparsan dil değişir....
    Kolay gelsin

evet oldu yaptım *#0000# benim telefonumda orjinall
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.