Şimdi Ara

Sahte Memory Stick Kartlara ve ebay'e dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Uzun zamandır donanımhaber sitesini takip ederim fakat çok fazla mesaj atmamışımdır. Zaten mesaj sayımdan da bunu görebilirsiniz. Bu acemi de ne diyor diye değerlendirmeyin lütfen.
    Yeni almış olduğum makinama (dsc-h1) flash bellek almak için siteleri gezerken ebay de bu belleklerin oldukça uygun fiyata satıldığını gördüm. Ailem almanyada olduğu için ebay.de adresinden sipariş etmeden önce bu düşük fiyatlar beni düşündürdü biraz. Daha sonra internet üzerinden yaptığım araştırmalarda burada satılan ve hatta bütün ebay sitelerinde satılan memory stick pro ve duo kartlarının %99 'unun sahte üretim olduğunu ve bir kaç kullanımdan sonra problem çıkardığını öğrendim. Ne acıdırki bu kartlar doğubankta ve gittigidiyor adreslerinde de satılmakta. Buradan kart almayı düşünen arkadaşları uyarmak istiyorum. Bu sahte kartlara paranızı kaptırmayın. Üzerine biraz daha koyup orjinalini alın. Çekmiş olduğunuz ve bir daha geri gelmesi mümkün olmayan anılarınızın bir anda yok olup gitmesini istemezsiniz heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbilici -- 18 Ocak 2006 14:05:13 >







  • ben 1gb sony marka ms pro yu 190 ytl ye 12 taksitle aldım(cardfinans) mavibilgisayardan... ebay gbi yerlerdede hemen hemen 100 ytl civarında fiyatlar vardı. Ancak zaten shipping vs.. derken bpşuna garantisiz mal alınmaz... Ggidip garantilisini alalım arkadaşlar... Kesinlikle daha akıllıca olacaktır...
  • Fakat adamlar ms pro duo yu satıyorlar 50-60 dolara. Böyle olunca fiyat farkı artıyor. Bu da insanı cezbetmiyor değil. Aman arkadaşlar dikkat...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zbilici

    Fakat adamlar ms pro duo yu satıyorlar 50-60 dolara. Böyle olunca fiyat farkı artıyor. Bu da insanı cezbetmiyor değil. Aman arkadaşlar dikkat...



    hocam ms pro duo 1 gb da 190 ytl 1gb ms pro da 190 ytl fiyat farkı bulunmuyor...
  • Ben almışken ms pro duo alayım diyorum. Adaptör ile onu ms pro ya çeviririm nasılsa. İleride video camera alırsam ki bu büyük bir ihtimalle sony olur onda da kullanabilirim. Fakat sony ms kartlardan soğudum. Çünkü en fazla onlarda sahte üretim var. Sizce sandisk ile aralarında belirgin bir performans farkı var mıdır?

    Kameram henüz elime geçmedi o nedenle değerlendirme imkanım olmadı. Video çekimleri için yüksek kapasiteye gerek var mı? Eğer video görüntüleri tatmin edici ise 1 gb değilse 512 mb almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zbilici

    Ben almışken ms pro duo alayım diyorum. Adaptör ile onu ms pro ya çeviririm nasılsa. İleride video camera alırsam ki bu büyük bir ihtimalle sony olur onda da kullanabilirim. Fakat sony ms kartlardan soğudum. Çünkü en fazla onlarda sahte üretim var. Sizce sandisk ile aralarında belirgin bir performans farkı var mıdır?

    Kameram henüz elime geçmedi o nedenle değerlendirme imkanım olmadı. Video çekimleri için yüksek kapasiteye gerek var mı? Eğer video görüntüleri tatmin edici ise 1 gb değilse 512 mb almayı düşünüyorum.


    hocam eğer video çekimi yapacaksan 1gb dan aşağısını asla alma. sandiskle aralarında hiçbir perf farkı yok. Ama ben sandisk bulamadığımdan sony aldım. Fiyatıda çok abartı diil bence...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.