Şimdi Ara

Sahip olmanın mutluluğunu/mutsuzluğunu anlatabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahip olduğunuz şeyler neler? Sahip olduğunuz için mutlu musunuz, mutsuz musunuz? Bunu anlatabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen ne ikide bir felsefik konular açıyorsun mr dexter fusakka musakka

konuya gelirsek bence bir şeye iki şekilde sahip olunabilir. biri hak ederek, diğeri de bağ kurarak. bir şey için çok çalışırsın, alırsın, ona sahipsindir. ya da bir şeyle birlikte uzun süre vakit geçirirsin canlı cansız bir obje olabilir mesela benim iş tişörtlerime ben sahibimdir çünkü aramızda bir bağ vardır. ama diğer tişörtlerime sahip değilimdir onları babam almıştır. iş tişörtlerimi de babam aldı ama o tişörtlere bunlar benim diyemezken iş tişörtlerime bunlar benim diyebilirim. sahiplenirim.

bu arada madem böyle konular açıyorsun sevmek nasıl bir his, düşünce, hayat biçimi? diye bir konu açar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

sen ne ikide bir felsefik konular açıyorsun mr dexter fusakka musakka

konuya gelirsek bence bir şeye iki şekilde sahip olunabilir. biri hak ederek, diğeri de bağ kurarak. bir şey için çok çalışırsın, alırsın, ona sahipsindir. ya da bir şeyle birlikte uzun süre vakit geçirirsin canlı cansız bir obje olabilir mesela benim iş tişörtlerime ben sahibimdir çünkü aramızda bir bağ vardır. ama diğer tişörtlerime sahip değilimdir onları babam almıştır. iş tişörtlerimi de babam aldı ama o tişörtlere bunlar benim diyemezken iş tişörtlerime bunlar benim diyebilirim. sahiplenirim.

bu arada madem böyle konular açıyorsun sevmek nasıl bir his, düşünce, hayat biçimi? diye bir konu açar mısın
    Fusakka musakka ne demek hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Fusakka musakka ne demek hocam?

Alıntıları Göster
    dexter dizisinde mukasa mı mufasa mı ne öyle bir adam vardı oradan kelime oyunu yaptım. benim her detayımda bir incelik yatar. ancak doğru gözle bakarsan parıldarlar. anliyün mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

dexter dizisinde mukasa mı mufasa mı ne öyle bir adam vardı oradan kelime oyunu yaptım. benim her detayımda bir incelik yatar. ancak doğru gözle bakarsan parıldarlar. anliyün mu

Alıntıları Göster
    Demek kelime oyunu yaptın ha
    Bunu anlamaliydim dostum
    Aslinda bu tarz incelikle benim gözümden kacmazdi lakin bayram heyecaniyla kacmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.