Şimdi Ara

SAhip olduğunuz araç kaç aylık gelirinize denk? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    200 direktör veya gmy maasi hocam , bilgisayar mühendisi de olsa Türkiye’de Türk şirketine iş yapip TL kazaniyorsa bu rakami suan alamaz.Title etkisi de var , geliştirici olarak mi kalmis yönetim tarafina mi yönelmiş böyle değerlendirmek gerek , maaş alma ayri bişi freelance calisip fatura kesip bu rakami almak ayri bişi, 110k netin toplam maliyeti 200k yapiyor suan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

    200e kadar çıkıyor dedim ben zaten. 200 herkes alamaz. Az rakam değil ama alanlar var mı var. Özellikle yurtdışı merkezli firmalar tr de küçük startup kuruyor ve yazılım işlerini Türkiye'de yaptırıyor. Bu tarz şirketlerin maaşı yüksek. Kumar, bahis firmaları da çok veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

    Son 1–1,5 ayda ons gümüş %30 ons altın %20 den fazla kar verdi dolar bazında.Nasıl ağlıyor emtia tutan ? Tl mevduat belki ağlayabilir lakin emtia tutanın ağlayacağını sanmıyorum helede şu resesyon içerisinde hiç mi hiç sanmıyorum.

    Pasif gelir getirmeyen yatırım ölü yatırımdır.Eve arabaya paramı bağlayacağıma kripto, abd borsasında vs. değerlendiririm bin kat daha iyi.Bugün hiç birşey bilmeyen biri bile konut veya otomobile para bağlayacağına usdt alıp flexible’dan bile garanti %20+ Apr alabilir.

    Konuya dönecek olursakta.Araç A1.Ortalama 5 aylık hane gelirime eşdeğer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç Clio techno alpine yaklaşık 5 aylık gelirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

    arkadaş uçmuş. dediğin gibi freelance olmadıkça 200 net mümkün değil. 200 net freelance için bile çok zor. çünkü türkiye'ye çalışıyorsan vergiler yüksek. ben de mesela freelance developer olarak çalışıyorum. ama yurtdışına çalıştığım için çok düşük vergi veriyorum, türkiye'ye çalıştığım zaman vergiler çok yüksekti. + türk firmalarının da çoğu yüksek vermek istemiyor. yüksek verenler var ama işte yakalamak çok kolay değil. 200 net çok çok özel birileri alıyordur ama ben görmedim. 100 net gördüm, onun sebebi de son zamanlarda yurtdışına kaçışlar, öncesinde yoktu öyle yüksek maaşlar.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.