Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sahip olduğum PS4 primary ve sec haklar satılık. Satın Al 6 Ocak 2023 21:17 1 1 Sahip olduğum PS4 primary ve sec haklar satılık. Merhabalar. PS5 konsolu aldığım için elimde olan ps4 pri haklarını satıyorum. Piyasada gördüğüm satış fiyatlarından bir miktar daha uyguna bırakıyorum. Her oyunun wp grubu mevcuttur ve forumdan kişilere aittir.Battlefield 2042Ps4 pri TR40TL SATILDIAssassins Creed Valhalla complete edition (tüm dlcler+ dawn of ragnarok mevcut)Ps4 priTR70TL Tiny tina wonderlands chaotic deluxe editionPs4 priTR85TL SATILDINioh 2 Complete Edition Ps4 priTR40TL SATILDIGrand Theft Auto trilogy definitive editionPs4 priTR60TLAssassins Creed Odyssey Gold EditionPs4 priTR30TLGod of War RagnarokPsx secTR150TL SATILDI Fiyat : 10 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Cyberpunk hesabının sahibini arıyorum. Sahip olduğum PS4 primary ve sec haklar satılık.