Şimdi Ara

Şahin'e ne olur ne olmaz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
101.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 94 Şahin var. Bu araca ben Xenon far takabilirmiyim? Hangi jant yakışır ve sade bir güzellik nasıl yaratılabilir? Şimdiden teşekkürler..

• dostum burda denizlide bırak 94 şahini modifiyeli bir eski kasa şahin var aklın çıkar araca ince yanaklı 17 inc jant komple adını bilmiom değişik bi renk atmışlar aynaflı camlar manyak olmuş ve dediğin gibi Xenon far kullanıyor çekebilirsem bi ara resimlerini çekip bu başlığa ekliyeyim dostum...
  • çok iyi olur dostum sagolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Araneida

Bende 94 Şahin var. Bu araca ben Xenon far takabilirmiyim? Hangi jant yakışır ve sade bir güzellik nasıl yaratılabilir? Şimdiden teşekkürler..

Dostum nerde oturuyosun bılmıyorum ama bulundugun bolgenın sanayı sıtesı vardır muhakkak .. Oraya gotur orda sana detaylı acıklamalar yaparlar yaz bıyere onları sonra ne ıstedığinın ustune bilgi paylaşımı yapabilirsin ..
  • şahinlere göre antalyada yeni ön far çıkmış tanesi 20 milyon,uzunu ayrı,kısası ayrı,arkadaş aldı bide angel eyes taktı çok güzel oldu,arkayada orijinal makonun beyaz stopunu aldı tanesi 10 milyondan....
  • ben eskişehirdeyim. acaba burayada gelmişmidir o farlardan. inşallah gelmiştir bi ara bakayım. çok saol
  • arkadaşın dediği gibi şahin ve doğanlara yeni angel eyes çıktı, onlardan alıp takabilirsiniz
    jant olarak max.17" çok kollu ve düz bi jant iyi olabilir üzerinede ince yanak lastikler
    çıtaları boyatıp biraz da yere bastığın zaman hoş görünebilir
    +çok bağıran bir eksoz ve abeci tuning malzemelerinden uzak dur
    motora ne yapılır dersen; turbo bile yapıyolar, sınırı yok yani
    kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla o 17" ince yanaklar benimde aklımda var. kimisi 4'ünü 300 ytl ye bulursun diyor kimisi 600'den aşşa bulamazsın diyor. ortalama bi fiyat bilen var mı?
  • Cukka Saglamsa cıkma motor bıle koyarsın .. ( Bmw , Volkswagen , Audi )
  • :))) o kadar sağlam değil 2 milyar limitim var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

şahinlere göre antalyada yeni ön far çıkmış tanesi 20 milyon,uzunu ayrı,kısası ayrı,arkadaş aldı bide angel eyes taktı çok güzel oldu,arkayada orijinal makonun beyaz stopunu aldı tanesi 10 milyondan....

ya harbi ya çok güzel insanın şahin alası geliyor
  • bunlarda dediğim farlar

• yakışmış gerçekten. bu araba kac model?
  • hemen tahmin ediym 98 model mi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Araneida

Bende 94 Şahin var. Bu araca ben Xenon far takabilirmiyim? Hangi jant yakışır ve sade bir güzellik nasıl yaratılabilir? Şimdiden teşekkürler..

xenon artık tüm far tiplerine uyacak şekilde üniversal....mutlaka bulursun ancak baya bi tuzlu olur.jant lastiğe gelince aracın beyaz sa keskin in kapalı borbet tarzı bi jantı var onun 17 sini alıp aracı pıstır derim.sonra öne doğan tamponu sis farlı tampon altlarını boyat bide 2000 sonrası çıkan aynalardan alıp boyat ve ön tampon altına bi süpürgelik al işlem tamamdır............
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 17 Nisan 2009; 21:52:10 >
  • Ankarada ATV Televizyonunun muhabirlerini olay yerine taşıyan beyaz Şahin S sahibi bi kardeşimiz var kaç kodel bilmiyorum arabaya ne yapmış onuda bilmiyorum ama turbo+çelik jant kesin aracın ön kısmı biraz daha yere yaklaşmış birde vites geçişlerinde bi değişiklik vardı bu turbodanmıdır bilmem ama felaket hızlanıyordu hem kendisi o trafikte manyak gibi kullanır hemde araba manyak.Karşılaşırsak tekrar etraflı bi dinleyim burayada bilgi veririm.
  • buda istanbul'dan full modifiye şahin

• bu da dediğim mako marka beyaz arka stoplar,opar bayilerinde bulabilirsin...

• şahine istediğini yap ama arkasına dokunma. arka tarafa modifiye yaptıkça göz zevki bozuluyor :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.