2008 Model - Volkswagen Passat Variant 1.6 FSI Comfortline
Fırtına Grisi (En tutulan rengi)
Aracımda sorunsuzdur ve sigara içilmemiştir. Tüm camlarda No1 Ultraviole siyah film vardır. VW Uzay otoda düzenli servis bakımları yapılmaktadır. Tertemiz herkese tavsiye edebileceğim bir aile arabasıdır. Ben ailemle güvenle kullandım. Takas düşünmüyorum. Alana hayırlı olsun.
F1 - Tiptronik Vites Elektirkli Koltuklar - Sürücü Auto Hold kalkış destek sistemi Sport sürüş modu Cruise Control - Hız Sabitleme Elektrikli Koltuklar 230W elektirk prizi ESP - ABS - ASR Elektrikli park freni Gece - Gündüz Far Sensörü Yağmur Sensörü Lastik Basınç Sensörleri Ön arka Park Sensörleri Ön arka sis farı Elektrikli Isıtmalı Yan Aynalar Otomatik Kararan Dikiz Aynası Dijital Dual Klima Ön Arka Kol Dayama Bagaj sabitleme barları Bagaj ağı ve Akıllı bagaj sistemi Isofix çocuk koltuğu bağlantı
Yedek anahtarı mevcuttur. Kazasız sıkıntısızdır, hasar kaydı YOKTUR. iki parçada sürtmeden dolayı boya vardır. Bakımları tamdır.
4 adet üzerinde kış lastikleri olan auidi / vw yedek jantları mevcuttur istenirse +1000 TL ye veririm.