Şimdi Ara

SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarin fatura, garanti belgeleri ve parcalarin kutulari elimdedir.Kasa temizdir, herhangi bir sorunu yoktur.Tercihim istanbul içi elden teslimdir.Gelin bir cayimizi icin, bilgisayari gorun ve oyle alin.
    Fatura tarihi 28.04.2013 tür ve islemci ile anakartın garantisi fatura tarihinden itibaren 3 yıl(yaklasik 2 yil garantileri kaldi) , diger parcalarin ise 2 yıldır(yaklasik 1 yil gatantileri kalmistir).

Satış sebebim:
    Oyun bilgisayari olarak almistim ancak oyun oynayinca bsindan kalkamiyor insan.Bu yuzden oyun yuklemiyorum.Baska bir bilgisayar daha var o bana yetiyor, bu bilgisayarin ozellikleri benim icin fazla.Uzun zamandirda acmiyorum bilgisayari.Kisacasi bos bos duracagina paraya cevireyim diye satiyorum.Bir kusuru yok, garantisi devam ediyor.Akliniza takilan sorulari sorabilirsiniz.

Kesinlikle hicbir parcasina Overclock yapilmamistir.İlk gunku hali ile kullanilmistir.Windows 7 Professional 64 bit yüklüdür.
    Vatan Bilgisayardan Alınmıştır...

Takas olmaz, Nakit 800 TL'dir fiyat.

****************************************** Özellikler

AMD==> Athlon II x4 640 AM3 3.0GHz 2mb cache 45nm islemci
    Patriot==> 8Gb (4x2) Gamer II DDR3 1333MHz CL9 XMP 1.2 Dual Kit Ram
    Toshiba==> 3.5" 500GB Sata 3.0 32MB onbellek 7200rpm Harddisk
    Sapphire==> HD6670 GDDR3 2GB 128bit Amd Radeon DX11 Ekran Kartı
    Cooler Master==> Elite RC-430 500W MidT ATX Pencereli Siyah Kasa
    Gigabyte==> 970A-DS3 Amd 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SAT
    Pioneer==> DVR-S20LBK 24x + Double Layer Labelflash Sata DVD Yazici Siyah

Kargo istiyorsaniz;
    -Kargoda olusan hicbir zarar bizden degildir.Tamamen aliciya aittir.
    -800TL elimize ulasacak sekilde havale yapilmalidir.Havaledeki kesintiyi alici oder.
    -Kargo parasini alici oder
    -Once havaleyi aliriz sonra kargoya veririz
    -Hangi kargoyla istenirse onunla gonderilir
    -Kargoda sarsinti,carpma gibi nedenlerden dolayi olusan açılmama,kirilma,bozulma ve benzeri hicbir kusur ve hatayi ustlenmeyiz, iade alamayiz, sorumluluk aliciya aittir.

Bu yuzden elden teslim yapiyoruz.Guven oluşması ve hicbir sorun cıkmamasi icin...

İkinci el bilgisayar parcalari icin ilanladima goz atabilirsiniz.Hayırlı alış-verişler...

Muaz Enes Özdemir
    0541 339 6309

Telefonum sabah 7 den aksam 8 e kadar ulasabilirsiniz.

Alacak olan arkadas gelsin bir cayimizi icsin istanbul levent teyiz.Hayirli olsun alacak arkadasa

SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI
     SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI SAHİBİNDEN TEMİZ, AZ KULLANILMIŞ VE GARANTİLİ 4 ÇEKİRDEKLİ OYUNCU KASASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvhdmuaz -- 25 Ağustos 2014; 16:29:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan gunceldir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.