Şimdi Ara

@@@ Sahibinden Satılık temiz iPhone 4 16 GB @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 4 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar;

Yurtdışından aldığımız ve pasaportumuza kayıtlı olan (kapanma ihtimali yok) iphonum satılıktır.

Kutusu maalesef kayıp. şarj aleti ve telefon verilecektir.

Telefonun ekranını çatlama sonrası değiştirdim. şu an pırıl pırıl bir arka ve ön camı var. ikiside film kaplı ve en ufak bir çizik bile yok. bunun dışında telefonun 2 adet kusuru var.

- kronik olan ana menu tuşu problemi. assistive touch ile sorun yok oluyor ama menu tuşu biraz zor basıyor. sert basıldığı takdirde sorunsuz çalışıyor.

- ekran değişimi sırasında yakınlık sensörü hatalı bağlanmış. tekrar açtırıp yaptırmadım zaten bluetoth kulaklık ile kullanıyorum. ama açtırılıp yaptırılabilir. eğer arızalanmış ise de yenisi ile değiştirmek doğubank ta 60 TL, bağdat caddesinde 70 TL dükkanların telefonlarını verebilirim. zamanım yok gidip yaptırmadım. 2 saat sürüyor.

fiyatı bu sebep ile uygun tuttum. takas kesinlikle yok. daha yeni telefon aldım. fazlalık olduğu için satılıktır.

600TL

Fotoğraflar için lütfen TIKLAYINIZ..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermac -- 21 Ekim 2013; 9:48:37 >

• Yanlış anlamayın ama full kutulu sorunsuz Türkiye çıkışlı cihazlar 600-650 lira arası satılıyor.Fiyatı uygun tuttum lafınız pek olmamış gibi..
  • Selamlar,

ilanımı başka bir siteden kopyaladım ve ilan açıldığındaki en ucuz fiyatlı iphone 4 benimdi. bu sebep ile böyle anlaşılmış olabilir. pazarlık payı mevcut tabii ki.
  • Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.