Şimdi Ara

Sahibinden satılık 2020 tiguan elegance ve 2020 fiorino premio kırmızı renk 5000 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Komşu Arsamızı alma zaruriyetimiz doğması sebebiyle ailece kullandıgımız araçlarımızı satışa çıkardım. Araçlar : 1) 2015 polo dizel otomatik servis bakımlı 180.000 km’de sıfırdan beri bizde. 130.000 km deyken serviste garantili tüm dsg ve volan sıfır takıldı. Sağ iki kapı değişik 13.000 kayıt var. 135.000 tl 2) 2014 golf 7 dizel manuel 50.000 km de servis bakımlı sıfırdan beri bizde. Bayan kullandı hatasız emsalsiz bir araba. İhtiyacım olmasa satmam. 180.000 tl. 3) 2020 fiat fiorino premio nadir bulunan kırmızı renk 5000 km de. Hatasız 145.000 tl 4) henüz 15 günlük tiguan yeni kasa elegance lansman rengi kızıl kahve hayalet ısıtma cam tavan full. Artısı rline jant takımı aldım araca. Benzeri yok elegance paket olarak. 1000 km 440.000 tl



  • Hocam ne yaptın araba stoğu mu yaptın seni şikayet etcemSahibinden satılık 2020 tiguan elegance ve 2020 fiorino premio kırmızı renk 5000 km 


    Şaka bir yana bu arsa nereymiş merak ettim hangi şehirde imar durumu ney emsal ney kaks ney?Sahibinden satılık 2020 tiguan elegance ve 2020 fiorino premio kırmızı renk 5000 km 

  • Geniş aile zorunluluğu diyelim, sakaryadan yer alıyorum nasipse %40 villa imarlı 35 dönüm bir yer. Sakarya hendekte Köyüm var, çok talep var çevremden artık insanlar 500m-1000m yer alıp üstüne villa yapıp en azından haftasonlarını istanbula yakın yerlerde geçirmek niyetindeler. Bende hali hazırda 35 benim var yanı da alıp güzel bir proje yapacam nasipse.
  • muratan61 kullanıcısına yanıt

    %40 Villa imarlı %60 konutsa iyi, tarlaysa bilemeyeceğim :)


    35 dönüme komple villa imar olsa 500 m2'den 70 villa sığar. Bazılarını 100-200 kırpsan 80-90 villa sığar. Villalarını siz yapsanız iyi olur aslında.


    Sahibindende var 2 lira 750 bin istiyor %40 imarlıymış. Yeri biraz dağ başı sanki hocam :) Sakaryalı bir arkadaşım vardı onlarda müstakil ev yapıp 400 bine sattıklarını söylemişlerdi bayağı yeşillik bir yermiş Sakarya. Vatan millet Sakarya :))




    Sahibinden satılık 2020 tiguan elegance ve 2020 fiorino premio kırmızı renk 5000 km


    Siz daha önceden arsa yatırımdan geri dönüş aldınız mı peki hocam? Arabaları sattığınıza göre arsaya inanıyorsunuz demektir bende Ankara'dan arsa arıyorum ama bulamadım bu arada size bir soru daha sorayım izninizle.


    Müstakil parsel, villa imarlı Ankara'nın dibinde otoyolun altında imarlı bir yer var. Burada fiyatlara bakınca 400 m2 yer 200-300 bin lira, 100-150 m2 yerlere 20-30 yazan var. Emlakçılar bana diyor ki o çok ucuz olan arsalar yeşil alan ortak alan vs. böyle bir şey olabilir mi hocam imarlı bir yerde fiyat araştırması yaparken neyi baz almam lazım?





  • Ben uzun yıllardır bu işlerle uğraşıyorum halihazırda yurtdışında beraber calıstıgım büyük yatırımcılar var ingiltere ve arap ülkeleri ağırlıklı. Paramın %80 i toprakta zaten. bu yern biden alım zorunlulugum ortaya çıkması ve yatırım bedeli 3 milyon üzeri olması sebebiyle satıyorum araçları evet. Düşündüğünüz yeri belediye imara ve tapuya gidip araştırın üzeri temiz mi ve üzerine ne yapabilirsiniz diye. Bölgede metrekare bazlı fiyat araştırması yapın. Çok da zor birşey yok ama kendiniz anlamıyorsanız 3-5 binden kaçmayın bir danışman ile halledin bu işleri. Yer sahibiyle sizi karşı karşıya getiren danısmana güvenin getirmeyene güvenmeyin.
  • Hangi muhitte ne kadar büyüklükte ve ne yapmak amacıyla arsa arıyorsunuz bana yazın ayrıca bütçeniZi de belirtin yardımcı olmaya calısayım
  • muratan61 kullanıcısına yanıt

    Anlıyorum Murat hocam keşke Ankara'da olsaydınız da bana bi arsa alsaydık dedim içimden :( Arsayı az çok biliyorum ama lokasyonu tespit edemiyorum Ankara'da başımıza bir de kentsel dönüşüm belası çıktı. Siz çevre oluştumuşsunuz arsayı alıp kısa sürede parça parça satıp arabaları tekrar yerine koyabilirsiniz gibi görünüyor ama bende o kabiliyet yok maalesef.


    Arabadan vaz geçip arsa almaya cesaret edemiyorum ya da daha doğrusu araba daha çok hoşuma gidiyor arsa konusunda Ankara'da Dr. Alp var, onunla konuştum bana dediği şehrin ana arterlerin kenarında arsa alırsan 10 yılda imar geçer daire olarak sana geri döner dedi sizin yaptğınız yatırım gibi 30-40 dönüm yer alıp parça parça satma işi de burada bir ara yaptılar millet imarsız yerleri alıp konteyner attı sonra Mansur Yavaş oraları yıkmaya başladı bahçe olarak satılan yerler yasal değil dedi villa imarlı yer almaktan o konuda çekiniyorum.


    Fiorino'yu da ilanda gördüm bu işlerden anlıyorum, yeni ilan girmişsiniz fakat 17 gün kapanma var bu ara araba satılmaz hocam ama Mayıs sonu Haziran başı ilandaki fiyattan gider. Tiguan'da güzelmiş ama rengi koyu. Bu arada arsa alacağınızı söylemeseniz daha iyi hocam, millet sizin müşteriyle gezdiğinizi, arabayı tarlaya tapana vurduğunuzu düşünecektir bence şehjir merkezinde ya da benzinlikte çekilmiş fotoğraflar atın.


    Golf 7 ve Polo'ya gelince piyasaları iyi ama ilan sayısı çok fazla, sizin arabanıza ulaşmaları zor olacaktır. Sizin Tiguan'ın makyajsız 2018 1.4 DSG'sini 310'a sattım mesela. 340'lardan düştüm anca 310'da gitti. Benim araba Victoria Falls paketliydi.


    Forumdan o bantta araba arayan fazla, 2. el araç uygun araçlar konusu da var ilan linklerini oraya yapıştırabilirsiniz.



    Son olarak size şu soruyu sormak istiyorum bu dediğim yerde arsalar villa imarlı ama henüz sizin dediğiniz gibi villa yapan yok, yani burada kıstasım ne olmalı Dr. Alp bana diyor ki altın uçtu araba uçtu döviz uçtu sırada arsalar uçacak alırsan kazanırsın diyor bu uçma sizce 2023 seçimi öncesinde olur mu? Sizin ön görünüz nedir?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratan61

    Hangi muhitte ne kadar büyüklükte ve ne yapmak amacıyla arsa arıyorsunuz bana yazın ayrıca bütçeniZi de belirtin yardımcı olmaya calısayım

    Hocam ben yatırım amacıyla bakıyorum, villa yapma amacım yok, bütçe olarak elimde 260-270 eden Golf 8 var üste ekleyebileceğim para maksimum 95 bin lira.


    350-400 bin liraya kadar şu ilanlardan birini düşünüyorum size göre hangisi uygun?


    https://www.sahibinden.com/satilik-arsa/ankara-yenimahalle?a3790=97232





  • Arsa için genel bir yorum yapılamaz, bir muhit hiç prim yapmaz 10 dk mesafede bir yer 10 kat gider bu iş öngörü ve tecrübe meselesi dediğim gibi lokasyonu belirlemek lazım. Benim de vardı ankara yakupabdalda 220 metre hissem geçen ay 35 e sattım. Oralarda imar yok geldiğinde belki bir daire alınabilir yerin karşılığında. Bu iş bütçe işi. Ama genel olarak ben arsa yatırımından korkmayın. Zarar ettirmez. Ankara dışı olarak ege de aydın bölgesi marmara da sakarya ve kırklareli bölgesi tavsiye ederm
  • Tek tapu olmayan hisseleri eleyin, sonraki kriteriniz yol cephe olması olsun. M2 fiyatlarını sıralayın en uygununu bulup pazarlık edin. Arada emlakçı varsa mal sahibiyle görüşmeyi şart koşun, pazarlığınızı yüzyüze yapın. Komisyonu verin. Emlakçıların bir kısımı malesef komisyonun değil fahiş karın peşindeler. Bölgeyi bilmiyorum size kesin şunu alın diyemem ama yol cephe imarlı imarsız farketmez tek tapu yerden korkmayın.
  • muratan61 kullanıcısına yanıt

    Murat hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için takıldığım bir konu olursa yine size danışmak isterim Ankara'ya yolunuz düşerse beklerim :)

  • Sağolun, elimden geldiği kadar yardımcı olurum. İyi forumlar.
  • merhaba polo duruyor mu?

  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Merhaba duruyor ancak satsam bayiler kapalı araç alamam, o sebeple bayram ertesine kadar en azından satmayı düşünmüyorum. teşekkürler.
  • cemalnalga C kullanıcısına yanıt
    Boş yapma cemal hem galerici olsam ne farkeder isteyen istediğini satar. Kaç yaşındasın böyle boş konusuyorsun
  • cemalnalga C kullanıcısına yanıt
    Aynen keriz gibi görünüyorsun. Varmıarttıran dan 2015 de aldıgım bir polo bir golf hala biniyorum. İkisini de sıfır aldım sayılır ihaleden. Sen ne anlatıyon ben onu anlamadım. Galerici olsam neden yazmayayım ruh hastasımısın gel seni tedavi edeym
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.