Şimdi Ara

sahibinden satılık; 2001 model opel astra .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    estağfurullah hocam, rahat ol .. her ürünün bir alıcı kesimi vardır .. ben aracımdan memnunum ve onu alacak kişinin istediğim meblağa çıkmasını beklerim .. acelem yok ..
  • Bende 1 ay önce araba sattım 2004 model megane2 sedan ve sıfır almıştım kız gibi desek yeridir. Koydum ilana ertesi gün adam aldı gitti bakakaldım, 26 sattım ve araç dinamikti konforu donanımlarıda bilmeyen yoktur....... Kmde 117000 deydi

Herşey bir tarafa da araba istediği kadar temiz olsun sıfır kokusu olsun hocam araba belli Astra....... Üstünden geçmiş iki kasa daha yeni kasası çıkmış hala çok temiz olsa ne olmasa ne

Bende 1 aydır araba arıyorum ancak böyle zihinler yüzünden Galericilere döndüm artık bakmadığım araba kalmadı, amacım kar etmek değil alıp uzun yıllar ailecek kullanacağım bir araba arıyorum. Böyle fırsat düşkünleri varkende kızdım inat ediyorum yoksa 50 bile isterler

ancak alana.............
  • trtuncay kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünü seveyim benim içimdekileri birebir yazmışsın. Acelem yok, beklerim mantığıyla fiyatları uçurup bi keklik düşermi acaba mantığıyla bu işi yapmak çok yanlış. Böyle satıcılar yüzünden arabanın gerçek fiyatını yukarı çekiyor millet.
    Gerçek satıcı ilanlara bakıyor biri 18 yazmış diğeri 22 bin yazmış, dur ya bende 20 yazıyım o zaman diyor..Yanlış, yanlış, yanlış..

Herneyse yinede mal sizin, kimse size kaldır ilandan diyemez (:

Hayırlı günler.
  • ReDDerhan kullanıcısına yanıt
    Yazık valla kızmamak elde değil,

şimdi araç arıyorum bana diyorlar Honda amannnnn diyorum

sattığım araç 2004 model dinamik dijital klimadan tutta 6 airbag, soğutmalı torpido, yağmur far sensörü Hondaya bakıyorsun adam 2002 modele ve araç boş 30 lira istiyır

jant takıyor egsoz oluyor 35 ya sonra millet diyor Honda iyi gider arkadaş 1.6 Megane de Honda da beygir aynı Tork az farkeder onda da tutup Porshe gibi gidecek hali yok

Sonra da durum bu hali alıyor

Ailecek binecek uzun vaatli araba arayan bizlerde bu durumlara düşüyoruz sonra,

Valla okadar kızgınım ki böyle piyasa yapmaya çalışanlara normalde d segment bakıyorum büyük araç ancak bunlar böyle oldukça giderim sıfır en boş Clio araca binerim kimseyede eyvallahım olmaz
  • fiyat 24500 TL olarak güncellenmiştir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_

fiyat 24500 TL olarak güncellenmiştir ..

ne yaptın sen hocam :( küçük oyunlarla senin 30.000 tl lik aracını ucuzdan sattırmaya çalışıyorlar. xD 35.000 yazki 32-33 e satasın trank para.
  • haktur12 H kullanıcısına yanıt
    sağol çok güzel akıl veriyorsun .. yalnız hepsini verme birazı da sana kalsın ..
  • khan_ K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2004 passat satıyorum 28 e millet ona çok diyor seni idam etmeleri normal :)
  • kayhansoylukan kullanıcısına yanıt
    isteyen istediği arabayı alır isteyen de aracına istediği fiyatı yazar .. ben anlamıyorum bu kadar duygusallaşmayı doğrusu ..

sıfır araçlar %20 zamlanmış ikinci ele herhalde yansıyacak .. neyse hayırlı satışlar sana da .. :)
  • 2.ellere yüzde 30 zam gelmiş belli ki.. Elbette isteyen istediği fiyati koyar.. Ama madem bu araç bu parayi hakediyor indirim yapmazsiniz.. Yaparsaniz ya koyduğumuz fiyat yalan ya da sözlerini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muallimpolice M kullanıcısına yanıt
    aynı aracın manueli için 28bin yazılı ilan var .. ben de fiyatı 26bin yazıp 24500 e çektim ..

yalancı mı oluyorum şu durumda yoksa dolandırıcı mı ben de bilemedim ..

size ve fiyatı anlatamadığım diğer arkadaşlara bu son cevabım olsun .. iyi günler dilerim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_

aynı aracın manueli için 28bin yazılı ilan var .. ben de fiyatı 26bin yazıp 24500 e çektim ..

yalancı mı oluyorum şu durumda yoksa dolandırıcı mı ben de bilemedim ..

size ve fiyatı anlatamadığım diğer arkadaşlara bu son cevabım olsun .. iyi günler dilerim ..

görüşmek üzere
  • ilan tarihi aci gercegi anlatiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.