Şimdi Ara

Sahibinden'deki Get ilan ve Ptt kapıda ödeme hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
32.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben şunu merak ediyorum : Elimde bir ürünüm var ilk defa sahibinden.com'dan satış yapıcam. Ürünü kargoladım alıcıya ulaştı fakat alıcı onaylamadı ürünün de üstüne yattı bu konuda satıcı ne yapabilir?
  • kheldar3131 kullanıcısına yanıt
    Sen ürünü Get'le mi sattın? Eğer Get'le sattıysan alıcı onaylamasa bile otomatikman onaylanıyor. He sen dersen ki normal satış yaptım parayı almadan gönderdim geçmiş olsun derim sana ama inşallah öyle bir amatörlük yapmamışsındır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kheldar3131

    Ben şunu merak ediyorum : Elimde bir ürünüm var ilk defa sahibinden.com'dan satış yapıcam. Ürünü kargoladım alıcıya ulaştı fakat alıcı onaylamadı ürünün de üstüne yattı bu konuda satıcı ne yapabilir?

    aynısını bende merak ediyorum. ses sistemi satışa koydum 1100tl sahibinden.com da keşandan biri ulaştı bugün bana kapıda ödeme ile gönderebilir misin dedi bende araştırayım dedim. ürünümde sorun yok ama dolandırılmak istemiyorum ptt kargo ile mi get ile mi yollayayım yoksa istanbul içinden satın almak isteyen birinin beni aramasını mı bekleyeyim bilemedim. önerileriniz neler=?=
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.