Şimdi Ara

Sahibinden.comda dolandirildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gecen ay sony xperia z cihazimi satiliga koymustum , mesaj geldi htc one m7 ile takas dusunur musun diye uste 70tl istedi bizde tamam falan dedik bulustuk adam kutu memleketimde dedi bende vermedim kutuyla faturayi hafta ici konusur hallederiz dedi tamam dedik.Hafta ici adamdan haber yok ondan sonraki hafta kutu fatura yok diyo sonra ariyoruz acmiyo mesajlara cevap vermiyo en sonunda kufur yazdi engelledi baska bi numarada whatsapp'dan yazdim tanimadigi icin cevap verdi dedi senin cihazi veriyim falan tamam konusalim gun icinde dedik adami ariyoruz acmiyo falan mesaj attik nerden aldiysaniz fatura ismini soyleyin fatura cikarttiralim diye 1 hafta sonra yaziyoki la git oglum ben iphone aldim diyo haram zikkim olsun falan diye mesaj attik adam diyoki gel yuz yuze konusalim zaten kronun tekiydi.Insallah o telefonlardan hic guzel haber alamaz.Adamin sahibinden.com'daki kullanici adi anilkiran bu adamdan alisveris yapmayin bide galericiymis.Isteyen olursa htcyi satabilirim kenarlarinda cizikler var ocak 2016ya kadar garantisi var kvk faturasiz garantiye aliyor arkadaki beats yazisi silinmis derseniz kasayi degistirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam geçmiş olsun öncelikle. aman dikkat edin. içinize sinmeyen insanlardan ürün falan almayın avantajlı olsanız bile.
    benimde başıma gelmiştl galaxy s4 almıştım faturasını yarın vericem demişti. adamın adresine gittim bağıra çağıra hemen böyle savunuyorlar kendini zar zor gittik teknosaya çıkarttık faturayı.
    faturasız cihaz alacaksanız da başarı genpa kvk garantili cihazlar alın kafanız rahat olsun.

üzüldüm lütden daha dikkatli olun.
  • Sahibinden de çok onur seviyesi insanlığı bitik insancıklar dolanıyor , cidden tiksinçler lütfen tüm herşeyiyle talep edin alacağınız ürünleri ve yok şurada yok memlekette diyene bi dk kardeşim ver eşyamı ya da paramı haydi işin rastgelsin diyip yolunuza bakın giden gelmez.

• Adama bir hafta once mesaj attik fatura kimin ustune falan diye teknosaya mail atip alabiliyormusuz adam bir kac gun ince cevap yazdi ben iphone aldim diye yani sizle bi isim kalmadi der gibi.

• Yok calinti olacagini sanmiyorum oyle birsey olsaydi simdiye kadar coktan goturmuslerdi beni :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.