Şimdi Ara

Sahibinde APPLE STORE FATURASI 16 gb Siyah UNLOCKED IPHONE 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Sahibinde APPLE STORE FATURASI 16 gb Siyah UNLOCKED IPHONE 5
    Evet oncelikle sunu belirtmek istiyorum.Ben telefoncu degilim.ABD ya work and Travel programi ile gelen bir universite ogrencisiyim.Fotograflardan da gordugunuz uzere apple store dan aldigim siyah unlocked iphone 5 i satiyorum.Cihaz benim pasaportuma kayit edilmis olup ORJINAL VAKUMLU KUTUSU FATURASI VE POSETIYLE birlikte verilcektir.Cihaz UNLOCKED 16 GB SIYAH IPHONE 5 tir.Takas dusunmuyorum.Fiyat sondur.Cihazi istediginiz Sim kartla takip gonul rahatligyla kullanabilirsiniz istediginiz zaman guncelleme yapabilirsiniz.Ayrica telefon kendi pasaportuma kayitlidir isteyenlere faturasini da gosterebilirim.

Simdiden alacak kisiye hayirli olsun.

Fiyat sondur...Takas dusunmuyorum..

Cihazlar Izmir Bornova Buyuk Park Is bankasinin onunden elden teslim edilcektir...

Cihaz Hemen teslim edilcektiR

2 tane var elimde birini kaydettridim yukarda yazan fiyat kayitli olanin fiyati.Bir tanesi icin pasaport ariyorum en kisa surede kayit ettircem eger bulamazsam onunda fiyati 2550 olur kaydi alici yapar.fiyatlarim sondur
    Fiyat : 2700 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 29 Eylül 2012 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Evet oncelikle sunu belirtmek istiyorum.Ben telefoncu degilim.

Merakimdan soruyorum: Telefoncu olsaydiniz kac lira fiyat koyardiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura'da iphone'a dair herhangi bir bilgi olmadığı gibi, dikkatli bakılırsa iphone at&t yazdığı görülebiliyor. Geçen hafta ABD'deydim, ABD'de unlocked satışı daha başlamadı. Bizi aydınlatabilir misiniz? Unlocked iphone nasıl aldınız ABD'den?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deimos -- 28 Eylül 2012; 11:17:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafik sigortası dahilmi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.