Şimdi Ara

Şahane fırsatlar Hepsiburada 'Şahane Temmuz' ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şahane fırsatlar Hepsiburada 'Şahane Temmuz' ile geliyor



    Dünyadaki trendler doğrultusunda büyük yaz indirimleri geleneğini Türkiye’ye de taşıyan Hepsiburada ‘Şahane Temmuz’ kampanyasını başlatıyor. Tüketicilerin bütçelerini zorlamadan istedikleri ürünleri satın almalarını sağlarken esnafa ve KOBİ’lere de can suyu vermeyi amaçlayan kampanyada temmuz ayı boyunca her gün 100 markada, milyonlarca üründe şahane indirimler uygulanacak. Şahane Temmuz kampanyasının en dikkat çeken ürünleri ise son dönemde alternatif bir konaklama şekli olarak öne çıkan ‘Tiny House’lar ve kısa mesafelerde kullanılan elektrikli motosikletler olacak. 



    Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ‘Şahane Temmuz’ kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hepsiburada olarak dünyadaki alışveriş trendlerini yakından takip ediyor, tüketicilerin sesine kulak veriyoruz. ABD’de Black Friday ile yayılan kasım ayında indirim yapma kültürünü Türkiye’ye getiren ilk e-ticaret sitesiyiz. Dünyadaki alışveriş trendleri doğrultusunda tüketicilerden yaz aylarında da büyük indirim kampanyaları yapmamız için yoğun bir talep alıyorduk. Şahane Temmuz kampanyamızla bu beklentiyi karşılayacağız. Hem tüketicilerin ihtiyaçlarını uygun fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla alabilmelerini hem de iş ortaklarımıza, KOBİ’lere can suyu olmayı hedefliyoruz.’ dedi. Yaz mevsimiyle beraber Hepsiburada müşterilerinin en çok tercih ettiği ve sitede arattığı ürünlerle ilgili bilgi de veren Özgün, yazın en çok aratılan ürünlerinin portatif klima, elektrikli scooter,akıllı çocuk saati, mini buzdolabı, vantilatör ve güneş kremi olduğunu da ekledi.



    Şahane fırsatlar Hepsiburada 'Şahane Temmuz' ile geliyor



    100 Markada milyonlarca üründe şahane indirimler



    Hepsiburada’da Temmuz ayı boyunca her gün 100 markada milyonlarca üründe şahane indirimler olacak. Kozmetik kişisel bakım kategorisinde, Body shop, Facelab, Jeuvenile ve Luis Bien markalarında, tatlı severlere özel Züber markalı ürünlerde sepette ek indirimler uygulanacak. Teknoloji ürünlerinde de iddiasını koruyan Hepsiburada, güçlü iş ortakları Apple, Xiaomi, Huawei, Samsung gibi markalarda dev kampanyalar sunacak. Birçok farklı kategoride, milyonlarda üründe %15'den %50'ye indirimler uygulanacak. 




    Kaynak:https://www.hepsiburada.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.