beni niye karıştırıyosun beni nie karıştırıyosun benim ne suçum var.beni karıştırma lan.o benim en iyi dostum
quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 sanamı soracaz güzel arkadaşım SANAMI SORACAZ mujim sen bugün iyi deilsin yaf herşeye baırıyon
quote:Orjinalden alıntı: anday quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 sanamı soracaz güzel arkadaşım SANAMI SORACAZ mujim sen bugün iyi deilsin yaf herşeye baırıyon
quote:Orjinalden alıntı: RX Arkdaslar bu işin aslı çekim hatalşarı cook manyak koptum wallaaaaa dişleri fırlıyo kayhanın normalde gülüyodum da çekim hatalarına ayrı bi güldüm hakikaten güldüm yani
Kayhan tam bir komedi yaaa inş. gelecek sezon daha fazla skeç konur programın süresi biraz daha uzatılr
iidir hacı sürünüos senden quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 quote:Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm hacı naber
quote:Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm iidir hacı sürünüos senden quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 quote:Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm hacı naber uykum kaçtı yine
quote:Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm alıştık artık hacu hoca koca şahan yoktu ama koca kafalarda güzeldi
hadi ya izlemedim haftaya artık quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 quote:Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm alıştık artık hacu hoca koca şahan yoktu ama koca kafalarda güzeldi