Şimdi Ara

sahaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakında Beyazıta sahaf dükkanlarına gidicem kitap almak için ama sahfları ilk defa duydum açıkçası.
    Burda orjinal ve 2. el olmayan yani 0 kitaplar mı satılıyo?
    0 Satılıyosa fiyatları nasıl?yani normal kitap mağazalarından daha düşük müdür fiyatları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hathaway -- 26 Eylül 2011; 21:44:37 >

• Orjinal sıfır ve 2.el kitaplar satılıyor. 20 lira ama 15'e bırakırlar. Korsan var mı bilmiyorum, sormadım hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 26 Eylül 2011; 22:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŧưrbuléncé

Orjinal sıfır ve 2.el kitaplar satılıyor. 20 lira ama 15'e bırakırlar. Korsan var mı bilmiyorum, sormadım hiç.

Ben orjinal ve sıfır almak istiyorum.
    Bunların fiyatları yirmi lira mı?
    Kitaptan kitaba değişir yani piyasaya gmre uygun mu?Mesela Şu çılgın türkler normalde 25 lira şah ve sultan 15 lira bunlar sahafta daha ucuz mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hathaway

quote:

Orijinalden alıntı: Ŧưrbuléncé

Orjinal sıfır ve 2.el kitaplar satılıyor. 20 lira ama 15'e bırakırlar. Korsan var mı bilmiyorum, sormadım hiç.

Ben orjinal ve sıfır almak istiyorum.
    Bunların fiyatları yirmi lira mı?
    Kitaptan kitaba değişir yani piyasaya gmre uygun mu?Mesela Şu çılgın türkler normalde 25 lira şah ve sultan 15 lira bunlar sahafta daha ucuz mudur?

Piyasanın 5 tl altına satarlar. 25 ise 20 den verirler. 20 ise 15'ten, 15 ise 10'dan verirler. Sıfır kitap fiyatlarıdır bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

ben çoğu zaman beyazıd tan alırım kitapplarımı sahaflar dolanrıcıdır sahaf dedimede bakma sadece orda 2 dükkan gerçek anlamda sahaflık yapıyo orjinal kitap alcaksan hemen beyazıd tramvay durağının yanında özbek çarşısı var orda beyazıd kitapevi ve as kitap var her kitap a %30 indirim var üst katında ikinci el var ordan çıktık özdemirmarmara çarşısı var hemen yanında orda her türlü korsan ama aklına gelebilecek çoğu kitapın korsanı var ayriyetten burda orjinalde satarlar ama önermem en üst katta 2. el de var bir dükkanda popüler 2. elleri bile bulabilirsin .,Sahaflara gelirsek bazılarının dükkanı çok küçük sadece popüler satıyolar o yüzden bir dükkanda gayet büyük fakat çok az indirim yapıyo

Çok teşekkür ederim.
    O zaman beyazıd kitapevi ve as kitap dükkanlarına gidicem her üründe %30 indirim varsa çok iyi.Gerçekten uygun fiyattaymış kitaplar.Bende beyazıta gidicem zaten...

Bu arada önerebileceğiniz romanlar/tarihi romanlar varsa önerilere açığım:)))Gittiğimde fazla kitap alıcam uzak bize çünkü gitmişken toptan alırım.

Ŧưrbuléncé sanada çok teşekkür ederim.5 lirada gayet iyi yani çünkü bayaa kitap alıcam

• Sahaflara kitap satabiliyoruz galba.Nasıl olacak nasıl bir ticaret izlemeliyiz.
  • ben artık orda test kitapları satılıyor sanıyordum
  • yine beyazıtta marmara çarşısınada uğra oradada oluyo indirimli kitaplar
  • Aslında hiçbir sahaf orijinal kitap almazlar. Orijinal der ama kim babasının hayrına 25 TL'lik kitabı 10 TL'ye verir ? Arkasında bandrol olması ve kitapların düşük olmasının sebebi yayınevlerinin verdiği kitaplar olması. Kağıt kalitesinden tutunda bazı yerlerdeki matbaa hatası oluyor. Ama nedir sonuçta yayınevleri veriyor ve orijinal gibi duruyor. Geçen gün Şah Mat kitabını aldım gerçekten çok kaliteli bir basım ama 10 TL'ye aldık. Adam orijinal dedi ama başta da söylediğim gibi kim verir ki 10 TL'ye 10 TL'yi vermesinin tek nedeni yukarıda anlattıklarımdır. İşte böyle matbaa hataları olmayan güzel kitaplarda çıkıyor ortaya.

Sahaflar korsan kitapta satar bu arada hemde muhteşem bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Aslında hiçbir sahaf orijinal kitap almazlar. Orijinal der ama kim babasının hayrına 25 TL'lik kitabı 10 TL'ye verir ? Arkasında bandrol olması ve kitapların düşük olmasının sebebi yayınevlerinin verdiği kitaplar olması. Kağıt kalitesinden tutunda bazı yerlerdeki matbaa hatası oluyor. Ama nedir sonuçta yayınevleri veriyor ve orijinal gibi duruyor. Geçen gün Şah Mat kitabını aldım gerçekten çok kaliteli bir basım ama 10 TL'ye aldık. Adam orijinal dedi ama başta da söylediğim gibi kim verir ki 10 TL'ye 10 TL'yi vermesinin tek nedeni yukarıda anlattıklarımdır. İşte böyle matbaa hataları olmayan güzel kitaplarda çıkıyor ortaya.

Hmm bende diyorum nasıl satabiliyor bizim burdaki adam 25 liralık kitabı 7 liraya. Adamla geçen gün aramızda geçen konuşma şu;

- Abi sen nasıl bu kadar ucuza satabiliyorsun ya ?!
    - Yav arada geliyor işte...

Ama sahteyse bile sahte olduğunu anlamak zor mesela çok fazla kabartma kapak var ondan indirimli aldığım. Demek ki öyleymiş, bende sevinmiştim kitapların orjinalini okuyorum diye

• Kitaplar ucuzdur ama bence en güzel yanı muhabbeti güzel bir abimize rastladığın zaman oradan gitmek istemezsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Aslında hiçbir sahaf orijinal kitap almazlar. Orijinal der ama kim babasının hayrına 25 TL'lik kitabı 10 TL'ye verir ? Arkasında bandrol olması ve kitapların düşük olmasının sebebi yayınevlerinin verdiği kitaplar olması. Kağıt kalitesinden tutunda bazı yerlerdeki matbaa hatası oluyor. Ama nedir sonuçta yayınevleri veriyor ve orijinal gibi duruyor. Geçen gün Şah Mat kitabını aldım gerçekten çok kaliteli bir basım ama 10 TL'ye aldık. Adam orijinal dedi ama başta da söylediğim gibi kim verir ki 10 TL'ye 10 TL'yi vermesinin tek nedeni yukarıda anlattıklarımdır. İşte böyle matbaa hataları olmayan güzel kitaplarda çıkıyor ortaya.

Hmm bende diyorum nasıl satabiliyor bizim burdaki adam 25 liralık kitabı 7 liraya. Adamla geçen gün aramızda geçen konuşma şu;

Ama sahteyse bile sahte olduğunu anlamak zor mesela çok fazla kabartma kapak var ondan indirimli aldığım. Demek ki öyleymiş, bende sevinmiştim kitapların orjinalini okuyorum diye

Tabii öyle abi. Yayınevleri yazarlara belirli bir prim veriyorlar. 10 bin TL 15 bin TL tabii bu artabilir bilemiyorum. İşte bu prim dolayısıyla istediği gibi dağıtabiliyor ama orijinal gibi oluyor o güzel oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Tabii öyle abi. Yayınevleri yazarlara belirli bir prim veriyorlar. 10 bin TL 15 bin TL tabii bu artabilir bilemiyorum. İşte bu prim dolayısıyla istediği gibi dağıtabiliyor ama orijinal gibi oluyor o güzel oluyor.

aynen katılıyorum. bende korsan satan bir yerle konuşmuştum nerden buluyorsunuz bu kitapları dedim yayınevleri getiriyor demişti adam. yazara 3000 bastık al paran diyip veriyorlar piyasaya 40000 kitap sürüyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.