Şimdi Ara

Saha Satış Görüşmelerinde İletişimi Güçlendirin ve Satışları Arttırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Saha satış temsilciniz satış yapamıyor mu? Satışlardan istediğiniz verimi alamıyor musunuz? Satış oranlarının düşüşünden dolayı duyduğunuz şikâyetler için sizlere çözüm önerimiz var. Saha görüşmelerinin olumlu sonuçlanması için sizlerin de saha satış temsilcilerine gerekli imkânları sunmanız gereklidir. Saha satışın getirdiği şartlardan dolayı ekip içi iletişimde eksiklikler meydana gelmektedir. Bu eksiklikleri gidermek ve saha satış temsilcileri arasındaki iletişimi güçlendirmek için saha satış programından yararlanabilirsiniz. Saha satış programı saha ekip içi iletişime katkı sağlarken merkezinde tüm veri akışına hâkim olmasını sağlamaktadır.

    Saha Ekibinin İletişim Gücü

    Saha ekipleri gün içerisinde kendi bölgelerinde birden fazla müşteriyi ziyaret etmektedir. Ürün veya hizmet tanıtımını yapan plasiyer satış oranlarını arttırmayı hedefler. Bir müşteriye birden fazla saha satış temsilcisi görüşme yapabilir. Bundan dolayı daha önceki görüşme notlarının bir noktada toplanması gereklidir. Başka bir saha satış temsilcisi görüşme içeriğine ulaşarak detayları inceleyebilir. SALES PLUS saha satış otomasyonu kullanan saha satış temsilcileriniz tüm görüşme notlarını, kayıtlarını ve ön görülerini kayıt altına alarak bir sonraki plasiyerin görmesini sağlayabilir. Böylelikle her plasiyer görüşme öncesi müşteri görüşmelerini incelerek daha donanımlı görüşmeler yapabilir. Gerekli bilgiye sahip olup saha ekibinin çalışmalarından haberdar olan temsilci müşteriyi ikna etme noktasında daha başarılı olacaktır.

    SALES PLUS logo uyumlu mobil saha satış programı saha ekibinin iletişimini güçlendirirken aynı zamanda merkezi de beslemektedir. Merkezin onay mekanizmasından geçen işlemler doğrultusunda saha satışı gerçekleşir. Sahada yapılan tüm işlemlerden eş zamanlı olarak merkez ve tüm birimlerin haberdar olması koordineli bir çalışma ortamı sunmaktadır.

    Saha satışı yapan her sektöre uygun esnek ve donanımlı bir yapıya sahip olan SALES PLUS logo saha satış programıyla saha satış ekibinin ve tüm birimlerin iletişimini güçlendirerek satışlarınızı arttırabilirsiniz. Satışlarınızı arttıracak saha satış programı hakkında bilgi almak için 444 8 123 ücretsiz danışma hattımızı arayarak bilgi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salesplus -- 6 Mart 2018; 11:44:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.