Şimdi Ara

Sagopa Kajmer konseri diye AKP mitingine getirdiler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SenJi

Pendiktete sagopadan çok akp mitingi izledik.Ulan akp millet veili bile çıktı oy istedi.Bu arada konsere gitmedim sahilde arkadaşlarla manga yapıyorduk.Konser alanı diye sahilde yolun yanına platform kurulmuştu haliyle konseri dinlemiş olduk.Bu arada sagopa denilen şahıs tam bir din sömürüsücü.Adamın onca haberi çıkıyor uyuşturucuyla ilgili ama sözde selamun aleykum diyor birde sakalı var diye adamı başında taşıyor millet.

Din somurucusu lafina katiliyorum hem de sonuna kadar ama gerçekten o adam uyuşturucu getirtmedi. Ayrıca dini sömürdüğü için 17 yildir yeraltında ve yer üstünde verdiği hicbir çaba göz ardı edilemez, edilmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

Care Kilicdaroglu

yav adam ssk yı batırdı

ülkeyi yönetecek liderlik yok.

• dün deyil evel pendikteydiler
    Tüm ergenler ordaydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pendikten sonra bu konserede gittim. Yine güzel bir konserdi. Ancak bazı ahmak insanlara anlam veremiyorum. Size ne kim AKP'liyse? sende ocusun bucusun sana karışsa ne yaparsın? empati yetisi olmayanlar insanlar dışındaki varlıklardır diye biliyorum ben yanlışmıyım? söz konusu olaya gelince ben kocaeliden geldim konserde geceledim her konser yaparız 10larca Sagopa Kajmer konserine gittik tayfamla tüm gece muhabbetler eder konseri bekleriz. Pendik Ak Parti konseriydi doğru ancak ataköy belediye konseriydi. AK Parti ile ilgili hiç bir reklam yapılmadı. Başlığı açan arkadaşa söylüyorum dürüst ol! Basit bir belediye tanıtımıydı sadece sen reklam görmemişsin. Ve lütfen insanları görüşleri ile ilgili yargılamayalım forumda yazan insanlar genelde genel kültürü zekası yüksek olur ancak bu tarz başlıkların altındaki yazanlar ile ilgili aynı şeyi söyleyemiycem. Saygılı olun yeter..

Ayrıca şu din sömürücüsü uyuşturucu baronu diyen sonsuz küfürlere laik insanlarada sesleniyorum ben bu adamı 11 yıldır dinliyorum 10larca konsere gittim tanıştım eşiylede kendisiylede. yinede ben onun hayatını tam olarak bilmeden ama onu hepinizden katlarca fazla tanıyaraktan bu kadar rahat yorum yapamıyorum. ne kadar gevşek inasnlarsınız ulan? ne kadar rahat konuşuyorsunuz. bir insana bu yakıştırmaları hemde tanımadan takip etmeden sahil kenarına gelmiş rastgele onun konserini bilmeden dinleyip nasıl yorum yapabiliyorsunuz? ne acaip insanlarsınız. bu devirde dini yaşayan dini kullanan oluyor şarapta içerim cennetede giderim diyen en büyük alim oluyor arkadaş. Allah milletime beyin versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttakiKarakurt -- 23 Mayıs 2015; 0:44:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.