sagonun farkı bu zaten hic sevmeyen bu tarzi hic dinlemeyen bile dinleyince arkadaslarımdan aldııgm tepki iyi miş la bu oluyor
dinlenebilir ama bağımlılık yapmıyor :) nerde monotonluk monotonu,baytar,bir pesimistin gözyaşları,kürdan kollar 2 sene aralıksız dinlemişimdir sagoyu farklı bi parça dinlemeden ama saydam odalar dahil sorası beni pek sarmıyor :( amacım kötülemek değil sagoyu cok severim ama ne bilim ısınamadım sarkı ya inş. eski tarzına döner
quote:
Orijinalden alıntı: JacobTs
dinlenebilir ama bağımlılık yapmıyor :) nerde monotonluk monotonu,baytar,bir pesimistin gözyaşları,kürdan kollar 2 sene aralıksız dinlemişimdir sagoyu farklı bi parça dinlemeden ama saydam odalar dahil sorası beni pek sarmıyor :( amacım kötülemek değil sagoyu cok severim ama ne bilim ısınamadım sarkı ya inş. eski tarzına döner
Yoruma aynen katılıyorum . Saydam odalar dahil sonraki şarkılara kötü denemez fakat eskilerle de karşılaştırılamaz
kaşı kaşı dur :)
BİR DEN…..BİRDENBİRE OLUP BİTİVERİYOR.KABUS DA RÜYA DA AYNI. İKİSİ DE GEÇİYOR,ÖMÜR GİBİ,VAKİT GİBİ. DÜNYA BİR EFSANE BİZLER HİKAYE. BİR SÖZ ÜLKESİDİR RAP,MANADAN MANAYA,DERYADAN DERYAYA… sagopa kaf kef...
hiç bir şarkıyı ilk dinleyişte beğenmem ancak adam yapmış arkadaş zaten melodiden anlaşılılıyor mükemmelliği
en sonda ne diyor ki?
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Dinledikçe güzelleşmeye başladı meret.
aynen. 1 lgundur surekli dinliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
Beyler parca 10 numara ve bu eski sagopa muhabbetini yazanlara gercekten guluyorum yahu ne eski sagosu eskiden yaptıgı parcaların hangisi güzel ben çözemedim haraketli sagoya gitmiyor ne sesi gidiyor ne sozler.Sagonun cizgisi belli ve burda 1 numara iken neden baska yerler ile ugrassın yani ceza haraketlide iyi sago bu alanda tartişmasiz iyi ben eski parcalarını cok dinledim baya kotu yani sago fanı biriyim ama onlari asla dinlemem cok kotu ve sago bukadar hayranı bu tarzı ile yaptı artık her paracadan sonra sago eskigibi degil gibi yorumları bırakın begendm begenmedm deyin gecin.
+1
Sample çok sağlam.
böyle bir singledan sonra bomba gibi bir albüm beklerim
sago yine yapmış arkadaş
eski parçalarına benziyor albüm de iyi olacak gibi.
gayet güzel bence
quote:
Orijinalden alıntı: BuYaZ
Sagopa Kajmer-Istakoz Yeni Single
Sagopa Kajmer’in sevenlerine hediye ettiği yepyeni sarkısı “Istakoz”
Şarkı Sözleri
1.bölüm rap
yunus içine döndü umut ,dışına baktı kaos var demir atmak istediğim ıslak limanlarda lodos var fokurdayan suda kaynayan kıskaçlar kaynar kazanda ıslık çalıp duran ıstakozlar öyle güçlü sesim var ama kalpsiz kulağı kulaksız canımı ölümlerden çekip almaya bu güç yetersiz dinsin ateş arsız,yanık içim alevsiz. gördüklerim doğruysa,bu çekip gidiş vedasız. benimle yaşlandılar ama benden önce ölü anılarım. şu sudan kabarcıklar ölüm tanıklarım. yokki topum tankım. ardımdan kaynar su döker kepçeler. yanar her yer…her yerim… hepsi gayet farkındalar,ruhum ölüme dalar. dalan dalıp gider. dalını terkeder yaprak,ölür… sesiz artık gidercesine güçsüz. sirenlerim bağırmaktan aciz. ateşle taciz.
nakarat:
bir den….. birdenbire olup bitiveriyor.kabus da rüya da aynı. ikisi de geçiyor,ömür gibi,vakit gibi. dünya bir efsane bizler hikaye. bir söz ülkesidir rap,manadan manaya,deryadan deryaya…
2.bölüm rap
mektubum al,derdimi gör.. pirimi bul,halini sor. er ya da geç yollar bir…. ah!..zaman ahir.. alametten alamete gider devir. vah dervişim yollar taş. fallar boş,işler yaş. sallanıyor tepete geçmişin kopardığı onca kesik baş. sen sarhoş,ben geçmiş kim bulmuş ? kim ermiş? gönül sualle taştı doldu. gassalın biriyle iki kelam dilime hasıl oldu. vardı yanıma dedi ”yaşam ,ölüm kadar soğuktu” medet!.. dedim ya hak!…içim dedi ”kalk kalk kalk!…” geceyi yırt ve ileri bak. güneşin orda bak!… haydi bir an düşün. hayat çetin oldu. ecel meçhul vakit,gelir vakit sakit. ceset aldı yolunu. bir yol buldum avundum. ben en doğru bildiğim yolu sonuna kadar savundum. hasretimin kopmayan iplerine sıkıca tutundum. melankolia’da bir balon bulup uçtum. uçup durdum. gördümki,kime kime dum dum insan-ı yurdum. sordum ”neden bu yolsuzluk yolsuz dostum?”
Beni ancak bir âmâ gördü. Göremeden anladı neler hissettiğimi. dertsize zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı. Dili olanın dile getiremediklerini. teşbihte kusur olmaz.
güzel şarkı indirmek lazım ttnet'ten (yasal yollarla tabi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme