Şimdi Ara

### Sagopa Kajmer ile Aynı Karedeyim :)) ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumaki!

quote:

quote:

Bende önceden cok dinlerdim konserlerinede gittigim oldu ama ne zaman rap partilerine gitmeye başladım o zaman sevmedim anladımki sago rap yapmıyor bilmiyorum aranızda Sehinşahı sansarı da poeti partide izleme imkanınız oldumu???

Biz zaten öyle demiyoruz.. Dediğimiz şey şu : Bu adam bildiğimiz rapi yapmıyor, Melankolik/Pesimist Hip Hop yapıyor.. Bunu Türkiye'de ilk ve şuanda da 2-3 kişiyi saymazsak tek yapan insan.. Oyüzden Sagopa vs Tüm Türk Rapçiler durumu oluyor.. Ama siz diyorsunuzki, Sagopa sizin dinlediğiniz rapten anlamıyor.. Hepsindende iyi biliyor çünkü Türkiye'nin oldschool dönemini köküne kadar yaşayan birisi sago. Oda zamanında bol pantolonlar, şapkalar, kolyelerle gezerdi.. Pesimist EP 2 'nin sonunda haber ettiki "2004'de uyanacak pesimistin bu kara tohumu..' dedi ve BPG albümüyle şimdiki tarzını yarattı..
    Sagopa rap'ten anlamaz diyen herkese bu video yu izletirim, zaten Sago bunu düşünerek hazırladı sanırım bu video yu.. Bu adam rap yapıyor, ama bildiğimiz rap değil. Yoksa bilmiyormu bu adam rapi ?

http://www.youtube.com/watch?v=93iRS5hhoxg

ama dünyada pesimist sıtayla diye birşey yok

Onu bilmiyorum araştırmadım.. Eğer dediğin gibi yok ise, nekadar güzel Sago bi rap türü yaratmış.. Vardır canım illaki Pesimistlik karamsarlıksa, karamsar rap yapan yokmudur ? Vardır..

demin sagopa rap yapmıyor diyordun şimdi güzel bir rap türü yaratmış diyorsun.. pehh.. bu arada dinciler yaratmak kelimesinden pek haz etmez. sagopa kajmer'e tapan birisi olarak bunlara dikakt etmen gerekli. olmuyor ama. onun yerine -oluşturmuş, yapmış gibi kelimelere yönel..

• Her sago konusunda aynı şey bırakın bu işleri
  • ya hala sansar ceza küfür ediyor diyorlar hay Allah'ım...

yahu rapçi dediğin, hadi cezayı sansarı geçtim.adam sokakta yaşıyor,suç işliyor, madde kullanıyor-satıyor? ee ağzında da küfür olsun bir zahmet?

tamam, sagopanızı dinleyebilirsiniz, ona asla lafım yok.fakat dünkü bebe kıvamında sagopadan başka birşey dinlemeyip, en ünlüsü tupacdan haberi olmayıp, sagopanın yaptığı saçmalığa rap diyorsanız ve sagopa foreverrrrrrrrrrr diyorsanız, o zaman ensenizdeyim

edit: warriorangel'a vurmayın tamam, ölecek.wikipedialardan rapi araştırıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivoorzwart -- 21 Ağustos 2010; 13:13:55 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßy eXpert

quote:

Bitiksin olum bu adam işi bırakmalı . ölcek artık yaptıgıda rap degil zaten gecen kankam zorla götürdü konserine ben tiksindim önümde 5 tane kapalı kız hooyeee hoooye diğe bagırıordu o adam gercekten rap yapıo olsaydı o kızlar oraya gelmezdi ayrıca adam sahneye djsiz cıktı böle bi olay varmı ya djsiz bi mc olabilirmi? gitar bateri fln vardı rock konseri gibiydi bence sago artık Fail dinleme değmez ben rap dinlicem diosan Sansar dinle yada Eminem 2pac fln dinle eskilerden

hadi ama, sansarın rap yaptığını mı iddia ediyosun?

Sagodan cok :) en azından küfrediyor :) Şehinşah Patron Da poet flnda iyidirler

ulan adam Allah dedi diye azınıza geleni söyler oldunuz.. Ceza'nın yada bi başkasının anasına bacısına küfür edip esrara takılsa taparsınız.. yazıklar olsun sizin gibi insan geçinenlere..

İlahi sölesin o zaman

Pardon küfür ediyor diye rapçi mi oluyor ben mi yanlış anlyıorum? Bu Türkiye'de küfür bilmeyen insan var mıdır? Küfür edip şarkı yapan insan sanatçı mıdır? Sanatçı dediğimiz şeyin tanımı nedir bilir misin? Rap müzikte Allah demek yasak mıdır? Peygamber Efendimize şarkı yaptı diye ilahi mi söylemesi gereklidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ddx3

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Sago kaf kef pesimist ep 10 parmak yoyoyo kaf kef çat çut pat küt koleraaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: akik

ya hala sansar ceza küfür ediyor diyorlar hay Allah'ım...

yahu rapçi dediğin, hadi cezayı sansarı geçtimadam sokakta yaşıyor,suç işliyor, madde kullanıyor-satıyor? ee ağzında da küfür olsun bir zahmet?

tamam, sagopanızı dinleyebilirsiniz, ona asla lafım yok.fakat dünkü bebe kıvamında sagopadan başka birşey dinlemeyip, en ünlüsü tupacdan haberi olmayıp, sagopanın yaptığı saçmalığa rap diyorsanız ve sagopa foreverrrrrrrrrrr diyorsanız, o zaman ensenizdeyim

edit: warriorangel'a vurmayın tamam, ölecek.wikipedialardan rapi araştırıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

quote:

quote:

Fark var fark var türk lokumu yiyınız sen oyna dilber ayben yandan yandan mamamamamam mama verin mamamama çok iyimiş yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

quote:

quote:

quote:

Fark var fark var türk lokumu yiyınız sen oyna dilber ayben yandan yandan mamamamamam mama verin mamamama çok iyimiş yaw

avatarına koyduğun sagopa kadar eziksin.

bu sagopacılar hit em up da dinleyemiyordur kesin.küfür var ya?

http://www.youtube.com/watch?v=tCVT7tqO-YA

• uçaksavar müstehak stüdyo evine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanWtd -- 21 Ağustos 2010; 13:23:33 >
  • Sagopa kajmer rap yapiyorum demiyor ki beyaz showda da bunu dile getirdi. Rap baskasinin olsun o kendi tarzini yapiyor. Ister dinci deyin ister dindar:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde ceza kadar apaçisiniz o zaman küfür iyi bişeymiş gibi konuşuyosunuz

• quote:

quote:

yahu rapçi dediğin, hadi cezayı sansarı geçtimadam sokakta yaşıyor,suç işliyor, madde kullanıyor-satıyor? ee ağzında da küfür olsun bir zahmet?

Bizim Türkler mi sokakta yaşayıp, suç işleyip, madde kullanıp satıyor? Arkadaşım sen sanatçıysan küfür etmeyeceksin. O zaman toplumdan bir farkın kalmaz ki senin. Haa ediyor musun o zaman kendine ''Sanatçıyım'' ''İnsanlar rap müziğe ön yargılı'' palavraları atmayacaksın. Sen gerçek rap diye insanlara küfürü sevdirmeye çalışamazsın. En azından bizim toplumda bu böyledir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde ceza kadar apaçisiniz o zaman küfür iyi bişeymiş gibi konuşuyosunuz

ceza dinlediğimi kim söyledi?

kaldı ki rapte küfür farzdır.kendinizi acındırmayın

• Gergin dakikalar...

< Bu İleti Forum Donanım Haber Platinium Üyelik İle Atıldı. Sizde Bu Üyeliğe Geçmek İçin Tıklayınız. >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

Bizim Türkler mi sokakta yaşayıp, suç işleyip, madde kullanıp satıyor? Arkadaşım sen sanatçıysan küfür etmeyeceksin. O zaman toplumdan bir farkın kalmaz ki senin. Haa ediyor musun o zaman kendine ''Sanatçıyım'' ''İnsanlar rap müziğe ön yargılı'' palavraları atmayacaksın. Sen gerçek rap diye insanlara küfürü sevdirmeye çalışamazsın. En azından bizim toplumda bu böyledir.

arkanızdan anlamayın.

cezayı ve sansarı geçtim, geçiş yaptığım nokta yabancı rap.

eğer sen sokaktan gelen bir rapçiysen, sagopa triplerine giremezsin.

kaldı ki anlamıyorsunuz siz.kafanızı programlamışsınız "kral sagopa kral sagopa".aha adam demin asıl rape farklı tür dedi sustu kaldı.

sen bana en tanınmış örnek olarak tupac'ın milyonlarca kaset satmasının nedenini açıklar mısın? (tupac'ı tanıyorsan tabi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

quote:

quote:

quote:

Sansar denen adam Sagopa üzerinden kendini tanıttı, ama Ceza ve Sagopa dışında tüm çakallar overground sıfatını yaşayamayacak hiçbirzaman.. Ayrıca bu ikisi öldüklerinde, yerlerine hiç kimsenin geçeceğinide düşünmüyorum.. Arabesk Rapçilerle, ona buna küfür eden it çakallarla dolacak ortalık.. Bizde bu iki adamı Türkiye'nin 2pac leri, diğer efsane rapçileri gibi anıp anıp dinliycez.. Oyüzden sanıyorumki Türk Rap'i açısından çok değerli bi dönem yaşıyoruz 1998 'den beri.. Nezaman ki bu adamlar rapi bırakır, ozaman durum vahim işte..

sansar kendini sagopa üzerinden tanıtsa bunu yıllarca yapardı zaten.adam yaşadıklarını ve içinden gelenleri dile getirdiği için bu kadar yükseldi.sagopa dediğiniz adam tanrı değil.

bu arada ceza ve sagopa dediğin 2 adam varya birleşse chino xl bile olamazlar.kaldı ki 2 tane tupac yoktu.bir tane vardı.

küfür rapte zaten vardı, hep olacak.gerçi sagopadan başka birşey dinlemediğin için anlatması zor.

edit: rapten azıcık anlasaydın ceza ve sagopa için türkiyenin 2pacleri değil, tupac ve big olarak dile getirirdin

Rapten anlamıyor değilim arkadaşım, ben başka tür rap dinlemiyorum.. TuPac örneğini verdim..

bu arada sansar denen herif aynen devam etmekte.. Bunuda başarmakta.. Benim tanıdığım Türk Rapçiler, Sagopa ya küfreden rapçilerdir.. Etmeyeni tanımam.. Tanırsam da zaten beğenip, dinlemişimdir..

Böyle düşünüyorsan rapten anlamıyorsun bir kere şunu kabul et senin dinlediğin rap değil. Rap türkiye'de çıkmış bir olay değil zaten önce bunu anla. Rapte küfür her zaman vardı ister kabul et ister etme ama olmaya da devam edecek. Onu geçtim sagopanın bile bir zamanlar ki halini eminim benden iyi biliyorsundur. Önce cahilliği aşmalısın bence.

1- Tamam, sana göre ben rapten anlamıyorum..
    2- Ben Rap Türkiye'de çıktı demedim.
    3- Rap'te küfüre karşı olduğumuda söylemedim.. Aksine ben Sagopa'nın dindar kişiliğini değil, eski karamsar hatta yer yer küfürlü parçalarını daha çok severim
    4- Ben dinci, dini sömüren, dini kullanan insanlardan nefret eden bir insanım. Hem siyasette hem başka dallarda dinin adının geçmesinden nefret ediyorum.. Eğer Sagopa'nın dini kullanark biyere gelme çabasını hissetseydim onu o an bırakır, üstünede küfrederdim.

Ama bu adamın yapmaya çalıştığı bu değil.. Tabi siz takip etmiyorsunuz Myspace'ini, Twitter'ını, adam gerçekten, kendisi için dinini yaşıyor.. Onuda bu yöne ittiren büyük ihtimalle eşi. Cübbeli yle resimleri var.. O heriften en başta ben nefret ederim , Ama Sago yaşayan, yaşamayna tüm alimleri araştırıyor.. Türkiye'de de böyle bi adam var, onuda araştırıp öğrenmiş.. Sago'nun kimseye taptığı falan yok yani alim olarak..

Her mesajımdan sonra aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz Sagopa Rap yapmıyor rap yapmıyor.. Arkadaşım, bu adam rap yapıyor.. Pesimist Hip Hop yapıyor.. Türkiye'de bunu yapan tek insan olduğundan ya Rap yapmıyor diyorsunuz, yada arebesk rap yapıyor diyorsunuz.. Asıl cahilliği siz yapıyorsunuz.. Ben atıyorum sansarı cezayı küfür ettiğinden yargılamam banane isterse kendine küfretsin, Ben dinlediğim müzikte anlama bakarım, boş boş laflar yazan insanı dinlemem.. Müziğe bakarım.. Beni derinden etkileyecek müziklerle beraber anlamlı sözleri yazsınlar, onlarıda dinlerim. Ben cezanın Medcezir albümünü dinlerim mesela.. Ve prodüktörünün Sagopa olduğunu bilmeden dinledim.. Meğerse tüm müzikleri Sago yapmış.. Rapstar albümüde öyle.. o 2 albümde nerdeyse tüm parçaları severken, daha sonradan çıkarttığı Sagonun yapmadığı müziklerde sizde görüyosunuzki bi albümde 1 veya 2 hit parça yapıyor.. Mesela ben Sagonun son albümünde tek bi parçayı beğenmedim, hepsini sindire sindire dinlerim tekrar tekrar.. Beğenmediğim yönlerinide sagonun kendisine myspace ine yazarım.. Facebookta falan apaçi sagocuları görüyosunuzdur.. sözlerini yazarlar resimlerini paylaşırlar.. Konserlere de gelirler.. Sorsan onlara, onlar has Sagoculardır.. 2008 den beri dinliyodur, Ateşten Gömleği duymuştur, Baytarı duymuştur Sagocu olmuştur.. Eskilerden sor birşey bilmez.

Beni çevrenizde gördüğünüz özenti, apaçi Sagoculara benzetmeyin.. Ben çevremdede kendim gibisini görmedim zaten.. Allah'ın izniyle üniversiteye başlıyorum Tekirdağ da, inşallah kafamdan 1 tane bile sagocu denk gelir..

• bölünmüşler bide cezacı sagocu diye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkanızdan anlamayın.

kaldı ki anlamıyorsunuz siz.kafanızı programlamışsınız "kral sagopa kral sagopa".aha adam demin asıl rape farklı tür dedi sustu kaldı.

sen bana en tanınmış örnek olarak tupac'ın milyonlarca kaset satmasının nedenini açıklar mısın? (tupac'ı tanıyorsan tabi)

Tanıyorum merak etme senin kadar araştırmışlığım sevmişliğim yok ama tanırım. Kasetin nedenini bilmiyorum ama ben de diyorum ki keşke yazdığım şeylerin hepsini okusaydın. ''En azından bizim toplumda bu böyledir'' böyle birşey yazmışım değil mi? ''adam sokakta yaşıyor,suç işliyor, madde kullanıyor-satıyor? ee ağzında da küfür olsun bir zahmet?'' bu söylediğin yabancı mcler için geçerli ve küfür etmelerini buna bağlıyorsun. Peki bizim rap müzik yapan insanlar niye küfrediyor o zaman? Sen hem onların da küfür etmesini doğal buluyorsun hem de ben onlar için demedim zaten bu yazdıklarımı diyorsun. Küfür etmeleri için bir sebep kalmıyor ki o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 21 Ağustos 2010; 13:47:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

quote:

quote:

quote:

Sansar denen adam Sagopa üzerinden kendini tanıttı, ama Ceza ve Sagopa dışında tüm çakallar overground sıfatını yaşayamayacak hiçbirzaman.. Ayrıca bu ikisi öldüklerinde, yerlerine hiç kimsenin geçeceğinide düşünmüyorum.. Arabesk Rapçilerle, ona buna küfür eden it çakallarla dolacak ortalık.. Bizde bu iki adamı Türkiye'nin 2pac leri, diğer efsane rapçileri gibi anıp anıp dinliycez.. Oyüzden sanıyorumki Türk Rap'i açısından çok değerli bi dönem yaşıyoruz 1998 'den beri.. Nezaman ki bu adamlar rapi bırakır, ozaman durum vahim işte..

sansar kendini sagopa üzerinden tanıtsa bunu yıllarca yapardı zaten.adam yaşadıklarını ve içinden gelenleri dile getirdiği için bu kadar yükseldi.sagopa dediğiniz adam tanrı değil.

bu arada ceza ve sagopa dediğin 2 adam varya birleşse chino xl bile olamazlar.kaldı ki 2 tane tupac yoktu.bir tane vardı.

küfür rapte zaten vardı, hep olacak.gerçi sagopadan başka birşey dinlemediğin için anlatması zor.

edit: rapten azıcık anlasaydın ceza ve sagopa için türkiyenin 2pacleri değil, tupac ve big olarak dile getirirdin

Rapten anlamıyor değilim arkadaşım, ben başka tür rap dinlemiyorum.. TuPac örneğini verdim..

bu arada sansar denen herif aynen devam etmekte.. Bunuda başarmakta.. Benim tanıdığım Türk Rapçiler, Sagopa ya küfreden rapçilerdir.. Etmeyeni tanımam.. Tanırsam da zaten beğenip, dinlemişimdir..

Böyle düşünüyorsan rapten anlamıyorsun bir kere şunu kabul et senin dinlediğin rap değil. Rap türkiye'de çıkmış bir olay değil zaten önce bunu anla. Rapte küfür her zaman vardı ister kabul et ister etme ama olmaya da devam edecek. Onu geçtim sagopanın bile bir zamanlar ki halini eminim benden iyi biliyorsundur. Önce cahilliği aşmalısın bence.

1- Tamam, sana göre ben rapten anlamıyorum..
    2- Ben Rap Türkiye'de çıktı demedim.
    3- Rap'te küfüre karşı olduğumuda söylemedim.. Aksine ben Sagopa'nın dindar kişiliğini değil, eski karamsar hatta yer yer küfürlü parçalarını daha çok severim
    4- Ben dinci, dini sömüren, dini kullanan insanlardan nefret eden bir insanım. Hem siyasette hem başka dallarda dinin adının geçmesinden nefret ediyorum.. Eğer Sagopa'nın dini kullanark biyere gelme çabasını hissetseydim onu o an bırakır, üstünede küfrederdim.

Ama bu adamın yapmaya çalıştığı bu değil.. Tabi siz takip etmiyorsunuz Myspace'ini, Twitter'ını, adam gerçekten, kendisi için dinini yaşıyor.. Onuda bu yöne ittiren büyük ihtimalle eşi. Cübbeli yle resimleri var.. O heriften en başta ben nefret ederim , Ama Sago yaşayan, yaşamayna tüm alimleri araştırıyor.. Türkiye'de de böyle bi adam var, onuda araştırıp öğrenmiş.. Sago'nun kimseye taptığı falan yok yani alim olarak..

Her mesajımdan sonra aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz Sagopa Rap yapmıyor rap yapmıyor.. Arkadaşım, bu adam rap yapıyor.. Pesimist Hip Hop yapıyor.. Türkiye'de bunu yapan tek insan olduğundan ya Rap yapmıyor diyorsunuz, yada arebesk rap yapıyor diyorsunuz.. Asıl cahilliği siz yapıyorsunuz.. Ben atıyorum sansarı cezayı küfür ettiğinden yargılamam banane isterse kendine küfretsin, Ben dinlediğim müzikte anlama bakarım, boş boş laflar yazan insanı dinlemem.. Müziğe bakarım.. Beni derinden etkileyecek müziklerle beraber anlamlı sözleri yazsınlar, onlarıda dinlerim. Ben cezanın Medcezir albümünü dinlerim mesela.. Ve prodüktörünün Sagopa olduğunu bilmeden dinledim.. Meğerse tüm müzikleri Sago yapmış.. Rapstar albümüde öyle.. o 2 albümde nerdeyse tüm parçaları severken, daha sonradan çıkarttığı Sagonun yapmadığı müziklerde sizde görüyosunuzki bi albümde 1 veya 2 hit parça yapıyor.. Mesela ben Sagonun son albümünde tek bi parçayı beğenmedim, hepsini sindire sindire dinlerim tekrar tekrar.. Beğenmediğim yönlerinide sagonun kendisine myspace ine yazarım.. Facebookta falan apaçi sagocuları görüyosunuzdur.. sözlerini yazarlar resimlerini paylaşırlar.. Konserlere de gelirler.. Sorsan onlara, onlar has Sagoculardır.. 2008 den beri dinliyodur, Ateşten Gömleği duymuştur, Baytarı duymuştur Sagocu olmuştur.. Eskilerden sor birşey bilmez.

Beni çevrenizde gördüğünüz özenti, apaçi Sagoculara benzetmeyin.. Ben çevremdede kendim gibisini görmedim zaten.. Allah'ın izniyle üniversiteye başlıyorum Tekirdağ da, inşallah kafamdan 1 tane bile sagocu denk gelir..

sen şu an kendinle çelişiyorsun.üstteki postlarını oku önce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkanızdan anlamayın.

Tanıyorum merak etme senin kadar araştırmışlığım sevmişliğim yok ama tanırım. Kasetin nedenini bilmiyorum ama ben de diyorum ki keşke yazdığım şeylerin hepsini okusaydın. ''En azından bizim toplumda bu böyledir'' böyle birşey yazmışım değil mi? ''adam sokakta yaşıyor,suç işliyor, madde kullanıyor-satıyor? ee ağzında da küfür olsun bir zahmet?'' bu söylediğin yabancı mcler için geçerli ve küfür etmelerini buna bağlıyorsun. Peki bizim rap müzik yapan insanlar niye küfrediyor o zaman? Sen hem onların da küfür etmesini doğal buluyorsun hem de ben onlar için demedim zaten bu yazdıklarımı diyorsun. Küfür etmeleri için bir sebep kalmıyor ki o zaman.

yahu, herkesin bir tarzı vardır.adam bağıra bağıra yapar, diğeri küfreder.siz ezik bebeler gibi yok o küfür ediyor o kötüdür diyorsunuz.karşıdakini karalamak için gerçekten hak verilecek laflar edin.

küfür etmelerini onlara bağlamıyorum.çünkü adam iyi bir ortamda yaşasa zaten hanımevladı laflar söyleyecek (bkz sagopa).fakat öyle bir ortamda büyümüş.ha küfür edip etmemek ona kalmış ama adam gibi dinleyenler için küfür pek de büyük bir sorun değil.öyle olsaydı tupac milyonlarca kaset satamazdı ki onun 1 trackindeki küfür trdekilerin hiçbir albümünde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivoorzwart -- 21 Ağustos 2010; 13:55:34 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.