Şimdi Ara

Sagopa ile Birol Giray'dan yeni şarkı yolda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abrakadabra'dan sonra yeni şarkı tamamlanmış çıkış tarihi ile ilgili bilgi vermesede pek uzakta görünmüyor.

Abrakadabra şarkısı böyleydi.

Buda eskilerden bir şarkı bu adamlar Türkçe rapi yücelten insanlar hepsi şimdi farklı yollarda yalnız yürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Temmuz 2015; 22:36:53 >

• Sagopa Fuchs Ceza tekrar şarkı yapsa gün boyunca replay yapacak milyonlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fuchs barismak istiyorda sagopa abimiz pek yanasmiyor neyin tribini yasiyorsa.
    Dr Fuchs Biliyor musun sagopa bilmiyorum dr fuchs bilmelisin.
    bakalım sonucu ne olacak
  • Trip demeyelim ben olsaydım bende barışmazdım.Beni milyonlar dinlese niye gidip benden düşük birisiyle bir araya geleyim.Senin ıstakoz şarkın 8 milyon olmuş 1 milyonu geçemeyen adamla feat atmak olmaz.Ben sagopaya hak veriyorum 500 tl kira olan bir eve 400 tl kira verip 100 tl için başkasını yanına almaya gerek yok.Bilemiyorum belki saçma bir örnek olarak gelebilir ama herkes sırtındaki gereksiz yükleri atmak ister diye düşünüyorum.Sagopa ile ceza ayrılmamalıydı çünkü ikiside tek başına kaliteli işler ortaya koyabiliyorlar ve milyonlara ulaşabiliyorlar beraber olsalar belki daha büyük kitlelere ulaşırlardı.Mozole Mirach ile zamanında da sağlam feat ler attılar ama sagopa olmayınca mirach yok olup gitti şimdi yeni albüm yapmış rapten çok uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Temmuz 2015; 3:03:03 >
  • mantık biraz hatali ceza ile dr fuchs unda barismamasi lazimdi o zaman
    dr.fuchs un aslinda sagopadan asaği kalir yani yok.türkiyede en iyi nakarat okuyanlardan birisi.
    rap piyasasinda çoğu kisi hak etmediği yerlerde.
    sagopanin tek sorunu kompleksli olmasi
  • Sago da iyice bozmuş. Nerde o eski günler lafımı artık Sago için de söyler oldum. Nerde pesimistin gözyaşları, nerde kendim için,... Şimdilerde ise bizden uzaklaşan tarzıyla artık müziği bırakacağı günleri sayıyor.

Değiştin Sago... Sen de bizi bıraktın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzatayy -- 13 Temmuz 2015; 12:56:00 >
  • Pesimist ep 6 da şu 2 şarkı güzeldi tavsiyemdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    Ceza'nın yeni albümünde feat attığı birisi var mı?
  • Dini inanışındaki değişimi ve eskiden ne kadar yanlış yolda(kendisine göre) olduğunu pesimist ep6'da anlatmış. Açık konuşmak gerekirse bu adamın inanışları umrumda değil, burda benim itiraz ettiğim nokta: Çektiği kliplerde dahi dinleyenlerde bir depresiflik /melankoli yaratma havasına girmesi; ama olay tamamen farklı. Verilmek istenen mesaj bizim hissetmemiz gerekn duyguları yansıtmıyor. Ondan dolayı Sago geçen seneki o twit olaylarından sonra ve son zamanlarda çıkardığı albüm ve şarkılarla tamamen benim için bitmiştir. (bu tamamen kişisel yorumum, dinleyenlere saygım var)

Not: Albümlerini yırtıp,kırıp çöpe attım. Tüm şarkılarını depo etmiştim, hepsini sildim. (benim için zordu; ama yaptım.)

Ah be Sago... Hiç tanışmasak da ben onu ağabeyim olarak gördüm hep. Şimdilerde ise biz sevenlerini üzdü.
  • Bu kadar derin düşünme dostum dinle geç

Ben senelerdir zevkle dinliyorum her şarkısı beni etkilemeyi başarıyor.Düşünmek için vaktin var şarkısında da tavşan yırtıyordu kendine mason dedikleri için konserlerinde ezan okuncak diye ara veriyor.Bunu din üzerinden prim yapıyor diyenler olabilir ama keşke herkes prim için bile olsa bunu yapsa.Abrakadabra konserde coşturuyor adamı şarkı olarak pek hitap etmeyebilir ama konserde ilk defa dinleyenler bile gaza gelebiliyor.Yeni parçayı merakla bkeliyorum ama önce koleranın parçasını bekliyorum yarın çıkacak.
  • Biz bunu istiyoruz:https://www.youtube.com/watch?v=jJCbcBliDjo
    Bunu değil:https://www.youtube.com/watch?v=q1ke6OW_dY0

Neyse pek bir önemi yok artık. Herkes kendi yolunda sonuçta.

• 10 sene önceki duygusal şarkıyla sago nun yeni yaptığı trapi karşılaştırman hata.Abrakadabra bence çok iyi olmuş konserlerde falan son ses çok iyi gidiyor arabada pesimistin gözyaşları açmak yerine abrakadabrayı açarım.

Romantizmadaki sago ile pesimist gözyaşlarındaki sago arasında da çok fark var.Aslında sago nun tüm albümleri birbirinden farklı.Ben açıkçası bunu seviyorum geçmişteki şarkıları özlediğimde açıp dinliyorum onların verdiği tat haz bambaşka ve ben artık öyle şarkıların yapılabileceğini düşünmüyorum.Oyun oynar mısın bilmem ama 10 sene önce çıkan Knight Online üstüne binlerce oyun çıkmasına rağmen hala herkesin oynamayı istediği özlediği bir oyundur.Bence eskiler bize daha çekici geliyor ve ilk göz ağrısı.10 sene sonra belkide sagonun bu son yaptığı albümleri daha zevkle dinleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Temmuz 2015; 16:18:51 >
  • @StyleSlayer : Hocam bilmiyodum o barışma isteğini Fuchs'un . Eger boyle bişey varsa Sagonun barismasi lazımdır bence. Şarkı isimlerindeki ironi de iyiymis :D
    Ama bence fuchs iyi rap yapmıyor hicbi zaman da yapamadı. Yeteneği sadece nakarat ve turkce rap in ilkelerinden oldugu icin saygı duyuluyor. Amerikadaki rahmetli Nate Dogg gibi :D

Aleksasantic13: Hocam Sago bitmiş lafına katılmıyorum Sago değişti sadece. Sadece BPG o kadar iyiydi ki daha iyisini yapamayınca biz onu Sago bitmiş olarak gördük. Son cikan ep6da Ahmak Islatan, Aylak Bakkal ,birçok kez öldüm ,baş . Bu şarkıların hepsi cok güzel. Ondan önce çıkan Kalp Hastası albümü da çok güzel bir albüm şahsen gittim satın aldim. Bana kalırsa Sagonun kolerayla yaptigi iki albümü dışında kotu bir albümü yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem for a Dream -- 14 Temmuz 2015; 16:52:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Bitti dediysem affoluna. Ben değişti demek istedim zaten. Albümlerine kötü demedim, sadece çizgisini değiştirmesi sevenlerini üzdü dedim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Temmuz 2015; 19:29:57 >

• fuchs u sevmek yada sevmemekte özgürsünüz. nakaratta baya iyi ama.

@TearsForFears
    hocam sagopa eskiden çok saglamdi ama son zamanlarda cıkartığı sarkilardan 3-4 tanesi hariç sagopaya yakısan sarkilar değiller bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 15 Temmuz 2015; 2:38:21 >
  • Sagopa gelmiş geçmiş en anlamı rap parçalırını yapandır buna şüphe yok bu bir kaidedir.
    Sansar Salvoda ritime güzel uyum sağlıyor ve söylüyor daha relax parçalırı hoşuma gidiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=NzM7kdKctyg

https://www.youtube.com/watch?v=jsQib5ZAeRw

• StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    Eski şarkıları çok farklı Kalp hastası albümüde ona benzeyebilirdi ama kalp hastası albümünde ses kalitesi çok kötüydü.Ses aşırı altta kalıyordu pesimist ep 6 daki ses kalitesi çok daha iyiydi.Kalp hastası pesimistin gözyaşları gibi bir albümdü ama bir şeyler eksikti sanki müziklerdenmidir sagonun sesindenmidir bilemiyorum.Attığın şarkıya baktım bir ara şahsi , vale falan dinliyordum onlarıda takip etmiyorum artık.Türk olarak sadece sagopa bazen kolera dinliyorum.Şimdi vale ve şahsi ne şarkılar yapmış bir kontrol edeceğim.Ha birde bir ara iyi Mozole Mirach dinlerdim güzeldi şarkıları sitem depresit ile feat albümü vardı ikisi birbirini tamamlıyordu şimdi bir albüm çıkarmış rapten uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Temmuz 2015; 1:54:49 >
  • işte hocam nerede eski sagopa nerede simdiki sagopa.
    zamaninda aşırı dinlerdim sagopayi ama yeni sarkılarını hiç dinliyesim gelmiyor rapten uzak geliyor bana
    türkçe rap olarak önerilerim. bi bakin isterseniz
    bi contra ölü ötesi tehlikeli tanımsız yatıstırıcı falan dinle(tüm parçalari birbirinden iyi) kimseye diss atmadan buralara kadar gelmis biri.
    hayki-patron umut sokaği oyun cypher serisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.