Şimdi Ara

Sağlık Bilimleri Tıp vs İstanbul Medeniyet Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
4
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler sıralamam 5400 civarı bu 2 üniversitenin -leri ve +larıyla iyi veya kötü yönlerini yazarsanız mutlu olurum.Sanırım dün sabah medeniyetin 19 profu göz altına alındı.Sizin de bildikleriniz varsa paylaşırsanız iyi olur.İyi forumlar

• SBÜ yaz

Haydarpaşa kampüsüne el koydular zaten peşkeş çekildi onlara biliyosunuz.. önce Marmara tıp şimdi de hukuk ve Haydarpaşadaki diğer bölümleri kışkışladılar..

Mis gibi yerde okursun, siyasi olarak da garantili ( ) bi üni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

SBÜ yaz

Haydarpaşa kampüsüne el koydular zaten peşkeş çekildi onlara biliyosunuz.. önce Marmara tıp şimdi de hukuk ve Haydarpaşadaki diğer bölümleri kışkışladılar..

Mis gibi yerde okursun, siyasi olarak da garantili ( ) bi üni

ben de öyle düşünüyorum ama adamların siyasetini sevmiyorum.Okulda hakim değildir umarım.
  • IV. Lannister kullanıcısına yanıt
    İşin siyasetini boşver , sanırım İstanbul'da okumak istediğin için bu ikisini düşünüyorsun sana tavsiyem alternatif bul kendine, İstanbul diye bu unilere mahkum olmak zorunda değilsin çok daha köklü ve iyi tıplarda çok daha kaliteli eğitim alıp iyi bir doktor olabilirsin, TUS başarın da etkilenir muhtemelen, sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 11 Temmuz 2017; 22:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

İşin siyasetini boşver , sanırım İstanbul'da okumak istediğin için bu ikisini düşünüyorsun sana tavsiyem alternatif bul kendine, İstanbul diye bu unilere mahkum olmak zorunda değilsin çok daha köklü ve iyi tıplarda çok daha kaliteli eğitim alıp iyi bir doktor olabilirsin, TUS başarın da etkilenir muhtemelen, sevgiler

teşekkürler
  • ben istanbulda kalmak için medeniyet yazdım geçen sene ama bu sene hazırlık okudum(isteğe bağlı).şehir dışına çıkabiliyosan sakın bunların ikisnide yazma eğer istanbulda kalcaksanda medeniyet yaz.çok yeni sağlık bilimleri zorlukları olursistemi medeniyetten kötüdür.medeniyette çok iyi deil sistem oalrak ama para akıyo okula sonuçta düzelir bazı şeyler.
  • ben İstanbul Medeniyet tıpta okuyorum sorun varsa sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_frankenstein

ben İstanbul Medeniyet tıpta okuyorum sorun varsa sorabilirsin

2 yemi geçtin kardeşim kaçıncı sınıftasın
  • GehenGehenGülenAdam kullanıcısına yanıt
    aynen hocam dönem 2 olduk
  • Up

• cevap için teşekkürler
  • Gorusleriniz degerli gencler

• sizce sıralamaları ne olur bu sene
  • mamixz M kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum

• dr_frankenstein kullanıcısına yanıt
    Hocam okul hakkında biraz bilgi verebilir misin, İstanbul'daki diğer devlet üniversitelerine göre iyi/kötü yanları nelerdir?

• 2 sinide yazmayın birisi 15 temmuz darbe kalkışması üniversitesi gibi

Biriside kağıt fabrikasından bozma

Medeniyette okuyan arkadaşlar konferans salonunda ders gördüklerini söylüyorlardı şimdi gelip beni afaroz eder ama durum böyle

Sağlık bilimleri ise inanılmaz siyasal bir okul

Askeri desen değil sivil desen oda değil daha bu sene açıldı yarın öbür gün hükümet değişse çat diye kapanabilir bunları göz önüne alarak yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: ikeowi

sbü bulaşma bence daha 1 yıl olmadı galiba açılalı tarihinde 1903 mü ne yazıyor
    istanbul medeniyet bence çok güzel

ULU HAKAN ABDÜLHAMİD HAN KURDU, TORUNLARI DEVAM ETTİRİYOR. RAHATSIZ MI OLDUN?

• jony___ J kullanıcısına yanıt
    Bu hukumetin bi 4 5 senesk var dusuncesindeyim

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: jony___

2 sinide yazmayın birisi 15 temmuz darbe kalkışması üniversitesi gibi

Biriside kağıt fabrikasından bozma

Medeniyette okuyan arkadaşlar konferans salonunda ders gördüklerini söylüyorlardı şimdi gelip beni afaroz eder ama durum böyle

Sağlık bilimleri ise inanılmaz siyasal bir okul

Askeri desen değil sivil desen oda değil daha bu sene açıldı yarın öbür gün hükümet değişse çat diye kapanabilir bunları göz önüne alarak yazın

siyasi olduğunu duydum akp nin okulu mu?iktidar değişirse okul kapanabilir mi yani ? riske atmaya değmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.