Şimdi Ara

Sağlık Bakanı:Mülakatla 11 bin personel alınacak'(Sağlık Personeline Mülakat Geliyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

1 asırdır solcular doldu 10 senede sağcılar dolsun ne var yani ne bu bencillik hep bana hep bana eşitlenmesi için 40 sene daha doldurması lazım

Puanı alıp liyakat usulüne göre giremiyorsunuz böyle yöntemlere başvuruyorsunuz. Bu yolun sonu uçurumdur ve oraya doğru yuvarlandığımızı herkes biliyor.
  • Tamam, torpil kötü; fakat bunu yalnızca bu iktidara mâl etmek de doğru değil. Hangi dönemde hangi partinin il başkanları aynı zamanda o illerin valileriydi, bir zahmet araştırıverin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Of Hades

quote:

1 asırdır solcular doldu 10 senede sağcılar dolsun ne var yani ne bu bencillik hep bana hep bana eşitlenmesi için 40 sene daha doldurması lazım

Puanı alıp liyakat usulüne göre giremiyorsunuz böyle yöntemlere başvuruyorsunuz. Bu yolun sonu uçurumdur ve oraya doğru yuvarlandığımızı herkes biliyor.

olum git chpli bir belediyeye bir tane kendinden olmayan varmı bakta öğren , tanıdığım bir abi var sırf solcu diye işleri chpli kankalarına vermek için 40 takla atıyor bizden olsun yabancıya gitmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım26

Madem aynı görüyorsun çıkar ağzındaki baklayı bunlar arap bozması diyeceğine bunlar Müslüman ondan sevmiyorum de de açık ve cesurca konuş

Troll olduğunu düşünmeye başladım. Kimsenin dini inancı beni ilgilendirmez. Yazdıklarını bir gözden geçir.

• Hiç güleceğim yoktu kişi kendisi gibi sanarmış herkesi.Övünmeyi sevmem ama ağzın açık kalır
  • .Aslan. kullanıcısına yanıt
    Epey ilginç bir vakasın kendi yazdıklarına sen bak,hem hakaret ediyorsun dine sonra ben inançlara saygılıyım ayağındasın
  • fetö aradan çıktığına göre artık kendileri yapılanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Son Of Hades

quote:

olum git chpli bir belediyeye bir tane kendinden olmayan varmı bakta öğren , tanıdığım bir abi var sırf solcu diye işleri chpli kankalarına vermek için 40 takla atıyor bizden olsun yabancıya gitmesin diye

Olum mu? Yaşın kaç düzgün konuş. Karşında üniversite öğrencisi yok. Diğer belediyelerin de zihniyeti böyle olduğu için yollar kaldırımsız, yağmur yağdığında sel oluyor. Fakat kamu kurumlarına alımlarda puan usulüne göre alınınca bir kitle giremiyordu ki bu da şu anki hükumetin işine gelmiyor. O yüzden önceleri baraj puanı koyup kendileri seçiyorlardı. Şimdi baraj puanını 50'ye kadar çektiler ve sözlü mülakat getirdiler. 1-2 ay sonra hala adamlarını alamamaktan dolayı (ki bu puanı bile alamıyorlar düşünün) kpss'siz memur alacaklar. Onun dışında taşeron işçileri mülakatla kuruma geçirecekler ve mülakatı az çok tahmin edebiliyorsunuz. Yani kendini haklı çıkarmaya çalışma şu anda devlet erki iktidarın elinde gidip te muhalefeti niye eleştireyim kamunun parasını, gücünü kim kullanıyor? Biraz mantıklı konuşun.

• quote:

Epey ilginç bir vakasın kendi yazdıklarına sen bak,hem hakaret ediyorsun dine sonra ben inançlara saygılıyım ayağındasın

Bu konu burada kapansın, öldürecek vaktim yok.

• Mesajlarınız niye bu kadar saldırgan ?
  • Alperen02 kullanıcısına yanıt
    Gerçekler acıdır
  • quote:

Gerçekler acıdır

Yaylan yaylan sonu geleck sizin gibilerin elbet bir gun 2023 yalan ciksin o zaman gorcem sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 15 Ekim 2016; 16:46:57 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Sizin zamanınızda millet ekmek için bir şişe yağ için kuyrukta bekliyordu elindeki iphone ile eleştirmeye ve nankörlüğe devam et.Bugün Türkiye ortadoğudaki ülkeler gibi değilse bunu neye borçlusun?
  • Ohoo beledeye ile doktor-öğretmen alımlarını bir tutmuşlar bile...
  • quote:

Sizin zamanınızda millet ekmek için bir şişe yağ için kuyrukta bekliyordu elindeki iphone ile eleştirmeye ve nankörlüğe devam et.Bugün Türkiye ortadoğudaki ülkeler gibi değilse bunu neye borçlusun?

Atatürke, basimizda hukumet ile ortadogu ulkesi olmaya ilerliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 15 Ekim 2016; 17:06:20 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Cidden bağnazlık ediyorsun ama.Bin yıl da geçse aynı şeyleri söyleceksin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.