Şimdi Ara

Sağlam Potansiyelli İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumumuza da üye olan burak9006 adlı arkadaşıma pc toplayacağız. Hobi olarak oyun oynamaktan daha çok overclockla uğraşmak istediği için kendisine overclock potansiyeli yüksek bir sistem toplamak istiyoruz... Bu aralar ki meşguliyetimden dolayı yeni işlemcilerin overclock potansiyelleri hakkında pek bilgi sahibi değilim.
    Düşündüğümüz işlemciler şunlar : E8400 , Q6600 , Q9300 vb.
    Performans , overclock potansiyeli ve F/P oranı açısından bu işlemcileri değerlendirirseniz size minnetar olacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 18 Haziran 2008; 0:12:03 >

• e8400
  • quote:

Orjinalden alıntı: thack_can

e8400

Ben de cevap olarak bunu istiyordum...

Ayrıca işlemci soğutucusu olarak ne tavsiye edersiniz? Zerotherm Nirvana mı? Yüksek performanslı ve uygun fiyatlı modeller tercihimdir. TT nin Blue Orb Fx diye bir modeli var çok hoş duruyor ama performansı nasıldır?

• UP

F/P açısından iyi soğutucu tavsiyesi istiyorum. OCZ Vendetta 2 nasıldır fiyatını hak eder mi?
  • Tabii ki Q6600 arkadaşım. E8400 ile Q6600 arasında 40-50 ytl fark var. ve Q6600 bu farka değer
  • soğutucu olarak vendetta 2 ve nirvana öneririm..tabi e8400 alıp eminim bi kaç ay sonra su soğutmaya geçiceksin..çünkü insanı gaza getirior:D
  • Bened E7200 ile 3990 Mhz kullanıyorum.Şuan Overclock potansiyeli en iyi işlemcilerden biri.Performans ve fiyat açısından da tatmin edici.Bende E7200 tavsiye edeceğim.Ama maddi imkan Q6600 yetiyorsa tabiki neden olmasın.Hemde bir kere işlemci alır bir daha uzun süre işlemci almaz kendine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q6600 e karşı hep bir önyargım vardı? Çekirdek kodu nedir bu işlemcinin? Overclock yüzdesi açısından E8400ü geçebiliyor mu? E6320 var bende ve çok memnunum. 3 ghzde rahat kullanıyorum günlük...
  • 70 lira fiyatı var. %131 oc oluyor. ''Hobi olarak oyun oynamaktan daha çok overclockla uğraşmak istediği için kendisine overclock potansiyeli yüksek bir sistem toplamak istiyoruz... '' Dediğiniz için önerdim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23643135/mpage_1/key_//tm.htm#23766093
  • Orda aralarındaki farkı belirtmek için dedim fakat ekran kartı olarak 8800Gt alacak... Darboğaz olsun istemem...
  • olmaz e8400 darboğaz yapmaz 4 ghz günlük kullanırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thack_can

olmaz e8400 darboğaz yapmaz 4 ghz günlük kullanırsın..

Zaten E7200 ve Celeron için bahsetmiştim... E8400 şu ana kadar kafama yatan tek tercih. Fiyat / Performans açısından da iyi olacak gibi...
  • e7200 de süper işlemci ama tabi seçim senin ben olsam e8400 alırdım ki aldım :D
  • THGTR deki testleri incelersen Q6600 p35 anakartta,E8400 de x38 anakartta test edilmiş. Yani x 38 anakart da kullanacaksa arkadaş Q6600 alır oyunlardaki farkı (default) kapatır.+ 3.6 ghz denn aşağı kullanan görmedim(1-2 kişi fan sesi iiçin 3.5 de kullanıyor). Q6600 alıp 4 ghz ve üstü sınırları zorlamak kulağa daha hoş geliyor
  • Anakart olarak P35 düşünüyoruz...
  • Dostum sen kararını E8400 den yana vermişsin zaten.Neden soruyorsun ki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

Dostum sen kararını E8400 den yana vermişsin zaten.Neden soruyorsun ki??

Haklısın. Sanırım E8400te karar kılmak lazım...
  • Bu anakart hoşuma gitti... Piyasada tutulmuyor mu acaba?
  • cok iyi bir anakart diye biliyorum onu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.