Şimdi Ara

Sağlam korku filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar pek film izleyemiyorum bu akşam bi tane izliyim dedim varmıdır şöyle güzel bir korku filmi ruhluda olur insidious tarzı yaratıklıda olur wrong turn tarzı farketmez maksat izlenebilir korku filmi olsun önerilerinizi bekliyorum

• Cinnet
    Diğerleri
  • The Exorcist
  • Karadedeler Olayı
    gerilmek serbest
  • exorcist. arkadaşın birisi önermiş ama ben de tavsiye edeyim. o derece tırstım fragmanından ki izlemeye cesaret toplayamadım..
  • şeytan çarpması güzel gerilim ve korku exorciestten iyi diyebilirim
  • Göz. Gerilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Filmi Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paranormal Activity serisini izleyebilirsin, bana bir arkadaş önerdi ama henüz izleyemedim (filmi izlediği gece uyuyamadığını söyledi) filmin fragmanını izlerken tırnak probleminide çözmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Paranormal Activity serisini izleyebilirsin, bana bir arkadaş önerdi ama henüz izleyemedim (filmi izlediği gece uyuyamadığını söyledi) filmin fragmanını izlerken tırnak probleminide çözmüş oldum

Hayatımda izlediğim en vasat korku filmleri sıralamasında kafadan ilk 3'e girecek bir seridir kendileri.
  • Elm Sokağı Kabusu serisi.
  • Kesinlikle [REC]

• hangi tarz filmlerden hoşlandığın önemli tabi ama, paranormal activity gerçekten başarılı bir gerilim filmidir. inceden inceye gerer, çekim tekniği de daha önce kullanılmayan ve gerilime katkısı olan bi yöntem olmuş açıkçası. bi de naçizane the others filmini önerebilirim gerilim babında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Paranormal Activity serisini izleyebilirsin, bana bir arkadaş önerdi ama henüz izleyemedim (filmi izlediği gece uyuyamadığını söyledi) filmin fragmanını izlerken tırnak probleminide çözmüş oldum

Hayatımda izlediğim en vasat korku filmleri sıralamasında kafadan ilk 3'e girecek bir seridir kendileri.

filmin 3 ve 4. serisi gerçekten süper gerilim.
    en kötüler içerisine girecek kadar kötü değil. kendinizi vermediniz filme herhalde.

izlenesi film olduğunu düşünüyorum bende...

• ŞUANA KADAR İZLEDİĞİM İYİ KORKU FİLMLERİNDEN

SİNİSTER
    SHUTTER(2004 VERSİYONU)

REC

PARANORAML ACTİVİTY KORKUTMUYOR KÖTÜ KORKU FİLMİ DİYEN VAR HAYLA

ŞEYTAN ÇARPMASI

HALKA 1 İNCİ FİLMİ

DESCENT(1İNCİ FİLMİ

GAREZ İLK FİLMİ

BİDE KORKU DİYİL AMA GÜLMEK İSTİYORSAN BUNA BAK

UÇAN ADAM SABRİNİN BABASI

• cinnet gecesi
    the hıll have eyes
    rec
    paranormal activity
  • Orphan
    Dead Silence
  • bu çıldırış isimli kısa film başarılı bir korku filmi olmuş bence. hazırlayan arkadaşın profesyonel korku filmi yapmak isteyip istemediğini merak ediyorum. prodüktör falan değilim ama bir izleyeni olmak isterdim o arkadaşın. devamını merakla bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.