Eğer aynı evde kalma durumunuz varsa, arkadaşını içirip sızmasını bekleyin. Daha sonra yumurtanın beyazının arkadaşınızın çatalından içeri boşaltın. Sabah uyandığında arkasında bir gariplik hissetcek. Fırlama bir arkadaşınız hemen pişman bir tavırla " özür dilerim kardes dün çok sarhoştum gözüme bir hoş göründün yapmak istemezdim" falan filan desin sonra arkadaşınzın yüzünü izleyin. Şakayı fazla uzatmayın psikolojisi bozulabilir. Birde yumurtayı dokerken kameraya kaydedinki içinde bir süphe kalmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: ManiAkman
Eğer aynı evde kalma durumunuz varsa, arkadaşını içirip sızmasını bekleyin. Daha sonra yumurtanın beyazının arkadaşınızın çatalından içeri boşaltın. Sabah uyandığında arkasında bir gariplik hissetcek. Fırlama bir arkadaşınız hemen pişman bir tavırla " özür dilerim kardes dün çok sarhoştum gözüme bir hoş göründün yapmak istemezdim" falan filan desin sonra arkadaşınzın yüzünü izleyin. Şakayı fazla uzatmayın psikolojisi bozulabilir. Birde yumurtayı dokerken kameraya kaydedinki içinde bir süphe kalmasın.
böyle şakamı olur la töbe töbe katil olur insan
quote:
Orijinalden alıntı: rurqeten
şunu birine yapmalı
Fake gibi video: 54. saniyede arka koltuktan yukarı doğru çıkan şey böcek değilde bilgisayar efekti gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: poysion
quote:
Orijinalden alıntı: ManiAkman
böyle şakamı olur la töbe töbe katil olur insan
Ertesi gün haberlerde izleriz ''Arkadaşa Yapılan Gay Şakası Kanlı Bitti,1 Ölü 1 Yaralı''.
O saf arkadaşınız sizin egonuzu tatmin etmek için mi var? Konu aşırı eziklik içeriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme