Şimdi Ara

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...* (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
1
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sanırım bu aksam 15 ekimde yayınlanan bolumu verdiler,dun sabah yani 03 sularında da bir onceki bolumun tekrarını verdiler,
    son bolumu izleyememiştim benım için iyi oldu,

gerçi 24'kaydırılan diziler pek kalıcı olmuyor ama hayırlısı bakalım
  • bu dizide iş var ama kurgu hataları da çok dikkat çekiyor
    bu hataları azaltırlarsa dizi tutar
  • 6.BÖLÜM

Aras Dağlı intikam peşinde

*SAĞIR ODA (-PAZAR 22,00-) yorumlar buraya...*

Sağır Oda, Türkiye’nin bilmediği bir gerçeği ortaya çıkarıyor.
    İstihbaratçılar şehit olduklarında nasıl gömülürler?
    Başta MOSSAD olmak üzere, istihbarat örgütlerinin peşinden koştuğu Nazi Altınları’nın şifresini taşıyan Hanedan Aynası’nın nerede olduğu ortaya çıkıyor.
    Görevinden istifa eden vatansever istihbaratçı Aras Dağlı, şehit arkadaşlarının intikamını alabilecek mi?
    Bir yanda Türkiye’nin en zengin ailesinin kızı, diğer yanda kendini vatanına adamış yalnız bir Türk delikanlısının imkânsız aşkı.

• YENİ BÖLÜM BU PAZAR SAAT: 22,15 DE.

SAĞIR ODA 6.BÖLÜM FRAGMANI
  • Çok Süper Sağır oda Kaçırmamaya Çalışıyorum Zaten Televizyon izlemeyen bi kişiliğim ama Sağı Oda Dizisi Çok hoşuma gidiyor
  • şunu anladım bu forumda bu diziyi izleyen çok az kişi var.
  • bence daha da azalacak cunku pazar aksamları o saatte cnbce'de battlestar galactica var,dun aksam onu izledim,sanırım sağır odanın tekrarı cumartesi gecesi o zaman izlemeye çalısacağım,
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bu dizide iş var ama kurgu hataları da çok dikkat çekiyor
    bu hataları azaltırlarsa dizi tutar

evet gerçekten de bu konuda hiç dikkatli değilimdir ben bile hata buluyorum. o kadar yani.
    bir de son bölümdeki suda kavga sahnesi çok klasik ve başarısızdı
    ama yine de fena değil sıkmıyor.
  • 6.bölümde gayet güzeldi.bu dizinin izleyici kitlesi hergeçen gün artacak.
    Dizilerde
    Polat Alemdar ve Yusuf Miroğlu diye iki kahraman çıkmıştı(halk gözüyle dedim) 3.ncü olarak ARAS DAĞLI geliyor.
  • gitgide tempo yükseliyor. yakında seyirciyi koltuklara yapıştıracak gibi görünüyor
  • 7.BÖLÜM

Aras Dağlı’nın ölümle randevusu

Türkiye'deki Nazi altınlarına götürecek Hanedan Aynası'nın gerçek sahipleri ortaya çıkıyor. Afşar Kırımlı panikte. Nazi altınlarının peşine düşenlere bir örgüt daha katılıyor : Nazilere Bağlı Hançer Birliği.
    Aras Dağlı ve Duruşah Kırımlı işbirliği yapıyor. Kazanın asıl nedenini çözebilecekler mi? Zahit (Hayalet), Adnan Aymür'ün elinde. Zahit, itirafçı olacak mı? Aras Dağlı, Kırımlı Holding'e Afşar Kırımlı'nın yanına gidiyor. Görüşmede neler konuşulacak?
    Afşar Kırımlı, Aras'ın ölüm emrini veriyor.
    Sağır Oda'da taşlar yerine oturuyor. Aras Dağlı, Şah ve Vezire karşı.
    Sağır Oda’nın olay yaratacak bu bölümünü kaçırmayın!

• ----cevabı spoiler içeren soru---
    arkadaslar anlamadıgım bir nokta var,şimdi hanedan aynasını usak bir bolumun sonunda mahzen gibi bir yere koyuyordu,yani hanedan aynası usakda mı,yoksa afsar kırımlının kuyumcu daryuşa goturdugu sahte hanedan aynası mıydı o,asıl hanedan aynası fuzelerin karsılığı olarak silah satıcılarına mı verildi

yorumlarınız????
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

7.BÖLÜM

Aras Dağlı’nın ölümle randevusu

Afşar Kırımlı, Aras'ın ölüm emrini veriyor.

• 6. bölüm çok boş geçti
    bakalım bu hafta neler olacak

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

----cevabı spoiler içeren soru---
    arkadaslar anlamadıgım bir nokta var,şimdi hanedan aynasını usak bir bolumun sonunda mahzen gibi bir yere koyuyordu,yani hanedan aynası usakda mı,yoksa afsar kırımlının kuyumcu daryuşa goturdugu sahte hanedan aynası mıydı o,asıl hanedan aynası fuzelerin karsılığı olarak silah satıcılarına mı verildi

yorumlarınız????

bende bunu merak ediyorum.mahzene götürdüğü ayna gerçekmi.gerçek olmasa zaten o mahzene götürmez ama açıklık gegetirilmedi daha.
    asıl hanedan aynasını füzeler karşılığı vermelerinin imkanı yok.çünkü zaten hanedan aynasını alması için hayalete adamı öldürttü.bunun karşılığında füzeleri verdi ve hanedan aynasını aldı.ama hanedan aynasıda sahte çıktı.o arada geçen olaylar daha ileriki bölünlerde açıklığa çıkacak

• asıl hanedan aynasını füzeler karşılığı vermelerinin imkanı yok.çünkü zaten hanedan aynasını alması için hayalete adamı öldürttü.bunun karşılığında füzeleri verdi ve hanedan aynasını aldı.ama hanedan aynasıda sahte çıktı.o arada geçen olaylar daha ileriki bölünlerde açıklığa çıkacak

şimdi orayı da kaçırmısım yanlız,hanedan aynası karsılıgında fuzeleri afsar kırımlı mı verdi?hayaletin verdiği hanedan aynasıda sahte çıktı,yani afsar kırımlının daryusa goturdugu aynanın kokeni bu oluyor ozaman,

ve de gecen haftanın tekrarını az once verdiler,gene izleyemedim cumartesi gecesi idi onceden ,tv basında da bekleyemeyiz ki kardesim,neden kut diye değiştiriyorsunuz
  • quote:

ve de gecen haftanın tekrarını az once verdiler,gene izleyemedim cumartesi gecesi idi onceden ,tv basında da bekleyemeyiz ki kardesim,neden kut diye değiştiriyorsunuz

haydaa dün gece mi verdiler tekrarını ben de bugün izlerim diyordum

• arkadaslar???

asıl hanedan aynasını füzeler karşılığı vermelerinin imkanı yok.çünkü zaten hanedan aynasını alması için hayalete adamı öldürttü.bunun karşılığında füzeleri verdi ve hanedan aynasını aldı.ama hanedan aynasıda sahte çıktı.o arada geçen olaylar daha ileriki bölünlerde açıklığa çıkacak

şimdi orayı da kaçırmısım yanlız,hanedan aynası karsılıgında fuzeleri afsar kırımlı mı verdi?hayaletin verdiği hanedan aynasıda sahte çıktı,yani afsar kırımlının daryusa goturdugu aynanın kokeni bu oluyor ozaman,

• Bu geceki bölüm süper, şu an bitmek üzere. Arasdağlı ile Duru arasındaki aşk kıvılcımları artmaya başladı.
    Agah efendinin kırımlı babaya sahip çıkması rastlantı değilmiş !! Onun verdiği hanedan aynası nazilerin Türkiye'deki altınlarını gösteren birşeymiş.
  • ------------------spoiler-------------------------------------------------------------------------------------------
    çatısma sahneleri çok yalan olmuş beah,bir de hayaletin baskın yendiği anda oldurulmemesi de tam türk işi,bilmem kimmişde konsept danışmanı falan filan,hangi derin ilişkide var nerde gormus ler,okumuslar ki boyle bir durumda nejat pozisyonundakilerin kaçıp hayalet pozisyonundakileri sağ bırakması

ayrıca aras daglı saçlarını bir bolum daha kısaltmazsa tam kadirizm olup maçolugun dibine vuracak,kardeşim tamam bıyık kirli sakalla gidiyor da saçlar 3 numarayı geçmemeli,

biz mi soyleyecez buralarda zaten bir dunya kurguda inandırıcılık bozanfaktor var hiç değilse esas oglan adam gibi olsun
    çatısma devam ediyor muhtemelen aras da hayaleti kurtarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 5 Kasım 2006; 23:52:34 >
  • bende hiç anlamamışımdır bu işi.hadi kaçıyorsun kaçarken bir kurşun sıkmak çokmu zor
    seyrediyoruz ama çokta tat verdiği söylenemez bütün yük aras dağlı rolündeki şahısa yüklenmiş
    daha değişik karakterler olması lazım kurtlar vadisinin başarısındaki en büyük sebep buydu zaten bütün karakterler başlı başına bir filmdi.buda ilerde daha başarılı olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.