Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

SAGEM SPIGA KULLANICI KULÜBÜ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
11
Favori
108.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde sagem spiga ile bu alet arasında çok fark varmıdır
  • güzel alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwbeko

SAGEM SPIGA (UMID-M1) İÇİN HIZLI ÇALIŞAN, MICROSOFTUN GİZLİ TUTTUĞU ÖZEL BİR İŞLETİM SİSTEMİ OLAN WINDOWS FUNDAMENTALS SÜRÜMÜ LİNKLERİ AŞAĞIDADIR: (UPLOAD EDİLİYOR)
    TOPLAM : 2.87 GB (ACRONIS IMAGE)

CİHAZI SERİ KULLANMAK İÇİN AÇILIRKEN DEL TUŞUNA BASARAK BIOS'A GİRİNİZ.
    ADVANCED-CPU CONFIGURATION-INTEL SPEEDSTEP SEÇENEĞİNİ DISABLED YAPINIZ.
    KAYDEDİP ÇIKINIZ. (fn+0) TUŞUNA YANİ F10 İLE KAYDEDİP ÇIKINIZ.
    BU AYAR SİZE CİHAZINIZI ORTALAMA %30-40 ORANINDA HIZLI KULLANMANIZA OLANAK VERİR ANCAK PİLİ HIZLI TÜKETİR.

(ACRONIS IMAGE NASIL YÜKLENİR DİYE SORMAYIN, FORMUN EN BAŞINDAN BU YANA DEFALARCA AÇIKLANMIŞ)

(YAKINDA WINDOWS-8 DE YAYINLANACAKTIR.)

NELER VAR:
    --------------
    CODEC VE ÜÇ BOYUT DESTEKLERİ (DIRECTX+GEREKLİ CODECLER YÜKLÜDÜR)
    BU SAYEDE DESTEKLENEBİLDİĞİNCE ÜÇ BOYUTLU OYUNLAR GRAFİK AYARLARI DÜŞÜK SEVİYELERDE ÇALIŞABİLİR.

SHIFT+CTRL İLE ORIJINAL KLAVYE VE TÜRKÇE KLAVYE ARASINDA GEÇİŞ,
    TAM TÜRKÇE KLAVYE DESTEĞİ,
    (TÜRKÇE KLAVYEDEYKEN; CTRL+SHIFT+F = Ü HARFİ , SHIFT+FN+M = ÜSTÜ ÜSTE İKİ NOKTA V.S. KENDİNİZ DENEME YANILMAYLA BULUNUZ).

ÖN MUHASEBE PROGRAMI (USBTICARI CARI PRO 2012)-ŞİFRESİ 1234,
    OYUNLAR (GENELDE ZEKA),
    KURANI KERİM CÜZLERİ,
    SEÇME ESKİ KLASİK MÜZİKLER,
    PHOTOIMPACT (PHOTOSHOP TARZI) GELİŞMİŞ GRAFİK YAZILIMI,
    BİR SÜRÜ ARAÇ VE GEREÇLER,
    WORD-EXCEL-ACCESS 2003,
    UBUNTU ARAYÜZÜ VE ÇUBUĞU,
    NOD 32 ANTİVİRÜS YAZILIMI,
    DEEPFREEZE (ŞİFRESİ 1234),
    SES TERAPİSİ DİNLENDİRME PROGRAMI,
    GELİŞMİŞ SÖZLÜKLER ÇEVİRİCİLER,
    ARAÇLAR İÇİNDE SET FSB MEVCUT, ANCAK ACEMİ KULLANICILAR BUNU KULLANMASIN,
    YAZ SICAKLARINDA CİHAZINIZ YANABİLİR.

...........
    TOPLAM : 2.87 GB (ACRONIS IMAGE) - 5 PART - HER PART 650 MB, SON PART 342 MB

(UPLOAD BİRKAÇ GÜN SÜREBİLİR - PARTLAR BÜYÜK VE UPLOAD YAVAŞ SEYREDİYOR.)

çok teşekkürler hocam...

• Hemen deniyorum, windows 8 içinde sabırsılıkla bekliyorum.

gerçekten çok çok çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwbeko

...

Hani? Ne oldu?
    FUNDAMENTAL geliyordu, ardından W8...

Esenlikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut4.bahtiyar -- 30 Mayıs 2013; 19:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb bellekten windows kurulumunu kısadan anlatacak arkadaş var mı? spigaya başarılı bir şekilde format atmış arkadaşlar program ismini ve dikkat edilmesi gerekenleri özetleyebilirseler memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvso

usb bellekten windows kurulumunu kısadan anlatacak arkadaş var mı? spigaya başarılı bir şekilde format atmış arkadaşlar program ismini ve dikkat edilmesi gerekenleri özetleyebilirseler memnun olurum.

Çok kolay bi şekilde ilk sistemin nasıl usb'ye yedek alınacağınıda anlatan olursa çok güzel olur, forumda yazanlar çok uğraştırıcı çünki
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077
    Çok kolay bi şekilde ilk sistemin nasıl usb'ye yedek alınacağınıda anlatan olursa çok güzel olur, forumda yazanlar çok uğraştırıcı çünki

dediğin acronis true image ile mümkün ancak spigada denemedim.
    --------------------------------------------------------------ALINTI--------------------------------------------------
    * USB flaş belleği takıp, biçimlendirin (dosya sistemi NTFS olmasın);

* Acronis'i (Backup&Recovery yada Home sürümü) çalıştırıp "Create boutable media" düğmesine basın;

* Üç kez "Next"e basın ve "Acronis Backup & Recovery 10" kutucuğunu imleyip yine iki kez "Next"e basın;

* Açılan listede yukarda taktığınız USB belleği seçip yine iki kez "Next"e ve son olarak "Proceed" düğmesine basın;

* İşlem bitince ön yüklemeli belleğiniz hazır demektir; kullanacağınız zaman BIOS'ta USB'den başlatmayı etkinleştirmeniz gerekir...

Not:

* Geri yükleyeceğiniz yedeği farklı bir USB belleğe kaydedip, geri yükleme yapacağınız bilgisayara Acronis başlatma belleğiyle birlikte takın ve geri yükleme işlemini başlatın; yedeğin yerini belirtmeniz istenince de yedeği kaydettiğiniz USB belleği gösterirsiniz;

* Yedek aldığınız bilgisayarın donanımı ile bu yedeği yükleyeceğiniz bilgisayarın donanımı farklı ise Acronis'in "Universal Restore" özellikli "Backup & Recovery" sürümünü kullanabilir ve geri yükleme sırasında farklı olan donanımların sürücülerini ("inf" dosyalarını) Acronis'e göstererek yükletebilirsiniz [exe yada şıkıştırılmış dosya biçiminde olan sürücüleri önce bir klasörde ayıklarsınız (yani "inf" dosyalarını görünür duruma getirirsiniz) ve bunu yedeğin bulunduğu belleğe koyarsınız; sürücü yükleme sırası gelince de gösterirsiniz]; ancak, bu eksik sürücüleri sonradan kendiniz elle de kurabilirsiniz;

* Artık, Acronis'in en son "Home" sürümüne de "Universal Restore" özelliği kazandırılabilmektedir; bunun için "Plus Pack" adlı yamayı "Acronis True Image Home 14.0.0.5519"un üstüne kurmanız gerekir;

* Yedeği geri yüklemede kullanacağınız Acronis'in tip ve sürümü, bu yedeği alırken kullandığınız Acronis'in tip ve sürümünden daha eski olmamalıdır.
    --------------------------------------------------------------ALINTI--------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvso -- 31 Mayıs 2013; 20:40:23 >

• wwwbeko acronis image partlarını bekliyoruz?
  • sağolasın üstat indiriyorum ayrın denerim
  • wwwbeko W kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam, windows 8'ide bekliyoruz...
  • wwwbeko W kullanıcısına yanıt
    Büyüksün usta...
  • satmak isteyen varsa alabilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkvtx

satmak isteyen varsa alabilrim

Merhaba. Teklifiniz nedir?
  • Söylev kullanıcısına yanıt
    pm atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkvtx -- 28 Temmuz 2013; 21:41:12 >
  • Ben de satıyorum.İlgilenen pm atsın.
  • piyasası nedir bu cihazın?
  • selam arkadaşlar direk fabrika çıkışı kutuda beklemiş çok sayıda sagem spiga var. toplu alım yapmak isteyen varsa bana ulaşsın. uygun fiyata satıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfemir -- 1 Ağustos 2013; 8:25:11 >
  • Merhaba benim cihazımın pili bitti sanırım şarja takmadan çalışmıyor. Yeni pil almak istersem nerden bulabilirim. Tesekkur ederim

• Cihazi satan varsa alabilirim bana pm ile ulaşsın

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.