Bildirim
Sağdan soldan Monitör oval oldu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cözünürlügünü dusur oyle ayar yap ve dene -
Umarım lg değildir servise götürmeni tavsiye ederim. Aynı şey banada oldu ayarlarından düzeltiyorum 10dk. sora kum saati gibi oluyodu.
-
bazen windows'un içinden görüntü ayralarından da oynandığında olabilir.Tüm ayarlarını default hale getir ve çözününürlüğü düzelt.Ekran kartını söylememişsin ama bazen şu çözününürlüğü destekler dese bile monitör desteklemeyebilir.Arkadaşların dediği gibi çözününürlülük ayarlarını indir ve görüntü ayarlarından herşeyi default haline getir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabanaxar -- 29 Temmuz 2005, 13:13:40 > -
800x600 çözünürlükte pek olmuyo ama genede oluyo ben 1024 çözünürlügünde kullanıyorum o ve daha yüksek cözünürlüklerde cok kötü gösteriyor.15" vestel monitör var geforce5200 kullanıyorum .Bu arada default işlemlerini nerden yapıcağım yani su sekilde yardımc olabilirmisiniz
baslat/calıstır/msconfig gibi bu sekilde nasıl yapıcagımı anlatırsanız cok tsk ederim. -
Yokmu yardım eden Daha acıklayıcı olabilecek varmı? -
servisi cağır bence vestel sağlam mötinor diil zaten normaldir -
monitörün kendisinin böle ayarları var onlarla oynadıysan olabilir? varsa fabrika değerlerine dönme gibi bir seçenek onu yap. (reset the factory setting bende ama vestel de recall du sanırım)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- java error code 1603
- microsoft visual c++ nedir
- wmı provider host nedir
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- telefon şarj olmuyor
- steam açılmıyor
- bios nasıl açılır
- bin dosyası açma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X