Şimdi Ara

Safe Mode'dan ÇIKAMAMA SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de ios 7.1.1 sürümlü iphone 5 var jailbreakli. bugüne kadar sorun çıkmadı bugün cydia'ya girdim update all dedim sonra respring yaptım apple logosunda takılı kaldı orada da uğraştım en son power+sleep'e basılı tutup ekran karardığında ses açma+sleep kombinasyonunu denedim safe mode'a geçti, yukarıda exit safe mode yazmıyor. ama telefon jailbreaksiz bir halde. yalnız cydia var, mesela icleaner pro duruyor ama tema filan yok. ayarlara girince tweaklerin ayarlarına ulaşamıyorum. pkgbackup yükledim mesela kullanamıyorum. en son kurduğum tweaki kaldırıp respring yaptım düzelmedi. güncellediğim tweaklerin 1i hariç hepsi bigboss reposundan diğeri de modmyi reposundan. şimdi safe mode'da kaldım jailbreak eklentilerini pasif durumda. ios 7ye geçiş de kapalı olduğundan restore durumunda ios 8 olacak bir işime yaramayacak. restore dışında çözüm var mı? mesela itools ile silinmesi gereken bir şey filan olabilir mi

not: power+sleep yapınca yine elmada takılı kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İllegalBiri kullanıcısına yanıt
    Semirestore ile restore edin Cydia kalıyor yeniden PKGBackup ile repo ve tweaklerinizi yüklersiniz yedeğinden
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    pkg ile yedek alınmıyor ayarlardan pkg'nin ayarlarından bir şeyler ayarla diyor safe mode olduğu için olmuyor öyle yedek alamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    PKG yüklü deyince yedek almışsınızdır diye yazmıştım neyse. Semirestore yapın diyeceğim yine ama OpenSSH yüklümüydü acaba?
    önceden kurulu değildi :/ şu safe mode'da komple tweakleri ayarları her şeyi nasıl yedekleyebilirim

Safe moddan çıkmalısınız. Zaman alır ancak Cydiaya girip kaldırın en son yüklediklerinizi sebep olan hangi paketse o kaldırılınca düzelir. O zaman OpenSSH yükleyin sonrada PKGBackup ile yedeklersiniz. Her İhtimalle karşı yedeklemeyi bir bulut hesabına yapın.
    Bu arada güvenli modda Cydia geç açılır bekleyin.

hocam son o güncelleme ile kurduklarımın hepsini mi kaldırayım? yine de safe mode'dan çıkmazsa ne yapmalıyım? zaten safe mode'dan çıkarsam yedeklemeye ne gerek kalacak? open ssh kurdum ama gözükmüyor, safe modeda hala.

reboot veya sleep+power yapınca elmada kalıyor hâlâ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    OpenSSH tamamsa semirestore indirip restore edin. Yedek böyle bir durum sonrası repo ve tweakleri tek tıkla kurmayı sağlar.
    Baştan beri o mevzu açık ondan yazdım.
    OpenSSH Cydiada görünsün yeter.

http://semi-restore.com/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.