Şimdi Ara

Şafağım bitti birliğimde mahsur kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şafağım bitti hava muhalefetinden dolayi kendi birligim olan Siirtte mahzur kaldım. Ktm'ye katılmayıp kendi imkanlarimla gitmeyi tercih etmiştim ve burada kendi imkanimla gitmenin tek yolu siirt havaalanı. İki hafta kadar önce benzer bir durum devrelerimin başına geldi -4 saydilar sonunda bölük komutanı otobüs ile gitmelerine izin verdi ve gittiler.

Şimdi benim askerliğim 4 ocak cuma günü bitiyor ve yoğun sis nedeniyle 1 haftadır kalkmayan uçak gene kalkmayacak çok yüksek bir ihtimalle. Tezkerem elimde bu durumda firar yapıp otobüs ile gitsem başıma dert alır mıyım? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar eksi saymak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nizamiyeden cikisin yapilmasi lazm

• quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

nizamiyeden cikisin yapilmasi lazm

Malesef nizamiyeden çıkamıyoruz. Zırhlı araç havaalanina götürüp bırakıyor. Uçak kalkmadan da geri dönmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

Arkadaşlar Şafağım bitti hava muhalefetinden dolayi kendi birligim olan Siirtte mahzur kaldım. Ktm'ye katılmayıp kendi imkanlarimla gitmeyi tercih etmiştim ve burada kendi imkanimla gitmenin tek yolu siirt havaalanı. İki hafta kadar önce benzer bir durum devrelerimin başına geldi -4 saydilar sonunda bölük komutanı otobüs ile gitmelerine izin verdi ve gittiler.

Şimdi benim askerliğim 4 ocak cuma günü bitiyor ve yoğun sis nedeniyle 1 haftadır kalkmayan uçak gene kalkmayacak çok yüksek bir ihtimalle. Tezkerem elimde bu durumda firar yapıp otobüs ile gitsem başıma dert alır mıyım? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar eksi saymak istemiyorum.

akrabalarından bırısı gelıp alabılır sankı hocam soy ismi tutan bırısı
  • Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Bölük komutanına rica et.Hayır derse başına iş alma.Doğuda çok yaşanan bir olay bu.
  • OHAL bölgelerinde öylece çıkıp gidemezsin. Normal bir yerde olsan sana eksi 1 dk bile saydırmazlar yoksa dava edip kan kusturursun TSK'ya ama OHAL bölgelerinde olduğun zaman gerekirse seni 1 ay bile bekletirler yol emniyeti açısından. O yüzden beklemeye devam. Çek sivilleri dolan içeride. Kimse birşey demez ki zaten. Takma kafana. Bu sık sık yaşanıyor. Bizde de olmuştu. Hatta biz operasyondan geldiğimizde 10 ay dağda kaldığımız için erken terhis verildi 7 gün ama 2 günü yine eksi saydık yol emniyeti yok diye salmadılar. İlla havaalanına teslim :D Takma kafana . Geçmiş olsun.
  • ailenden birisi gelip seni nizamiyeden teslim alabilir .sonra ister otobüsle ister trenle neyle gidersen git :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İftara az kaldı
    4 hafta önce açıldı
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Üniversite hayatım kabus oldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.